Co ocakavate od svojho partnera? Co vas presvadcib ze ten chlap vas skutocne lubi?
skutky, objatie, usmevy, pohladenie, spolocne straveny cas..
Že mám pri ňom čistú hlavu a slobodu
mne asi v živote sám muž nepovedal že ma ľúbi 🙂 iba keď mu poviem že ho ľúbim tak mi povie aj ja teba 🙂 a pritom viem že ma ľúbi, všetkým čo robí mi to dokazuje ...
Ze sa o mňa zaujíma, zavola mi cez deň z prace že čo robím, cas strávený spoločne, dopraje mi oddych, urobí raňajky atď....také drobnosti 🙂 a čím sme spolu dlhšie tým je to krajšie. ❤️
To je ďalšia zo série otázok do výskumu?!
Včera tu bola otázka o prejavoch lásky česaním vlasov partnerom 🤦
Su to tie drobnosti, kt robi bez toho, aby som musela o ne ziadat. Podpora, ked sa citim nemozne a na nic (ci uz ako matka alebo v praci). Ked vidi, ze uz nevladzem, tak zacina kde ja koncim. Nikdy o mne nehovori skaredo pred detmi aj ked sa mu nieco nepaci alebo ma iny nazor, pred nimi drzime vzdy spolu a diskutujeme o tom mimo nich. Ked som prisla prvy x do jeho vtedy relativne novej prace, tak kolegovia na mna vybehli ze jeej to si ty ahoj, tvoj muz o tebe vzdy tak pekne rozprava a chvali ta 🙈 to som ostala az zahanbena a velmi ma to potesilo.
@martul nie nie je.. ak nechces reagovat nereaguj. Je to normalna otazka zaujima ma to.. lebo mam pocit ze mne moj manzel lasku nevyznava ziadnym sposobom. A tak som zvedava ako to maju ine..
ja som chcela reagovať, vyjadrila som sa k téme.
kým ste sa vzali,ako ti prejavoval lásku? ty mu ako prejavuješ lásku?
@martul tak ale reaguje sa odpovedou na otazku nie?
Skutky, že keď som chorá urobí mi obľúbené palacinky, dá na stôl lieky ako vojačikov aby som si ich vzala, že keď prídem k nemu na gauč, tak sa dvihne a príde úplne ku mne, chytí ma za ruku, aj počas šoférovania mi hľadá ruku, že napíše aj cez deň z prace ako sa má a zaujíma sa ako sa mám ja… keď je problém tak si sadneme s kávou a premýšľame čo a ako (neuzavrie sa v garáži alebo v inej miestnosti), keď varím tak mi je za zadkom a sleduje čo a ako, zaujíma sa. 😊 Maličkosti ale tie najlepšie 😁
@rozculena inak.. uprimne ? Bolo to lepsie ale tiez nic moc. Ked tak nad tym rozmyslam bolo to lepsie vo vsetkych smeroch. Teraz uprace byt, navari, stara sa o dieta ale to je vyznanie lasky? Ked sa stara o spolocny byt, a vari si jedlo? Vyznanie by malo byt nieco pre mna a ja nieco prenho slova,dotyk,pozornost ..
neodpovedala si,ako mu ty vyznávaš lásku.....možno on si nepotrpí na prejavy od teba,je spokojný a šťastný,a tak mu nedocvakne,že ty to potrebuješ,ale musíš mu to povedať,on ti do hlavy nevidí.
Ozaj a sex ako? Je milý,citlivý alebo sa iba "vytrasie"?
Joooj moja, chapem,ze ti chyba pozornost,dotyk. Ale mozno nie je az taky kontaktny typ. Podla mna ti lasku prejavuje aj tym, co si napisala. Vies kolko je muzov,co doma neurobia pomaly nic,varit nevedia a s dietatom sa pohraju denne do 15minut?
1. Bude stáť pri mne keď to potrebujem, bez toho aby som to musela od neho žiadať
2. Pohľad akým sa na mňa pozerá
Každu ženu/muža presvedčí niečo iné. A každý očakáva niečo ine.
Ty nplnas očakávania tvojho muža? Dôležitá je komunikácia medzi vami dvoma. A nie to ako to majú iné ženy/muži
V manželstve,či počas randenia?
V manželstve už pár rokov raňajky na stole napr.
Počas randenia -dodrzal vždy slovo,bol empatický...
@terezka1947 to je super.
Slova sú sice krásne, ale dôležité sú skutky, všímavosť, to ako sa ku chová, ako sa o mňa stará a podobne
no neodpovedáš,tak asi ani ty jemu nijako lásku nedokazuješ.........
Ja mu lasku dokazujem dost, len neviem co on z toho povazuje za dokazovanie.. poviem mu ze ho lubim, zaujjmam sa onho, aj mu hocikedy pisem, planujem s nim veci do buducna, samozrejme staram sa o domacnost, dotykam sa ho. Je toho strasne vela. Toto je len cast
Skutky, už len skutky, ďalej pozornosť, vnímavosť, dotyky. To si všimnes aj bez toho, aby ti slovne vyznal lásku.