Čo by ste si mysleli o takomto človeku?

29. feb 2024

Ahojte…
Ide o to, ze som si vcera bola sadnut so svojou kamaratkou na kavu a kamaratka mi zrazu hovori, ze prisiel nejaky chalan vedla nas a ked ma videl, cudne sa zatvaril, tak otravene, pregulal ocami a dal sa na odchod. Ked som ho este zachytila pohladom, spoznala som, ze ide o mojho byvaleho spoluziaka zo strednej. Neviem preco, ale vzdy mal so mnou nejaky problem, pritom ja som mu nikdy nic neurobila, vobec sme sa nerozpravali za tie roky. Stale mal potrebu sa mi posmievat, ohovarat ma, pohrdat mnou… bolo to pre mna dost frustrujuce v tomto zit 4 roky… Po skole byvame v tom istom meste a uz viackrat sa stalo, ze sme sa nahodne stretli, on ani nepozdravi, nahodi ten svoj znecchuteny vyraz, rovno odchadza z obchodu/ide inym smerom, totalny ignor… Akoze mne to prislo smiesne vzdy a nic som si z toho nerobila, ale teraz ako mi to kamaratka povedala taka sokovana z tej situacie, tak ma to trocha vzalo… nechapem, ako musi byt niekto zly a pokrytecky, aby sa takto spraval bez toho, aby mal dovod… Zaroven sa mi vracaju neprijemne pocity zo strednej, ze som uplny outsider, chudera… tak som sa tu anonymne opustila… co by ste si o takom cloveku mysleli? Preco sa tak sprava?

nikpa
29. feb 2024

Ste dospelí ľudia, nabudúce keď sa zase náhodne stretnete tak ho pristav a povedz mu nech je konečne charakter a povie ti do očí, aký má s tebou problém. Lebo takto sa správajú malé deti, on asi zostal niekde v detskom veku, je trápny a úbohý podľa mňa.

pribinak
29. feb 2024

Takýto trtko by má vôbec netrápil ….

unicornlady
29. feb 2024

@nikpa Akurát, že takí ľudia sa budú tváriť "ja nič, ja muzikant, ty si len namýšľaš"

komplikovana
29. feb 2024

Ze je chory na hlavu a vobec sa netrapila tym, co si o mne moze mysliet. Jeho problem. Vsak poznas svoju hodnotu. Preco by si sa mala citit menejcenne? Nezaoberaj sa otazkami preco je taky. Zbytocne strateny cas.

deti95060810
29. feb 2024

nikdy ťa nekopne lepší kôň od teba.. vždy len horší...
takže ignoruje on teba - ignoruj aj ty jeho.

anjelicek26
29. feb 2024

Možno ma dobrý dôvod a tebe to dodnes nedošlo... ja som za to sa ho opýtať... horšie vzťahy ako teraz kvôli tomu mat nebudete....

negymama
29. feb 2024

nic nie je vacsie ako muzske ego! 😅
mozno ta chcel, a ty si ho na zaciatku mozno aj nevedome odignorovala a tak mal potom potrebu tebou porhdat ci ingnorovat ta... presne podla bajky , v ktorej liška tvrdila, ze hrozno je kysle, lebo nanho nedociahla.

stanulienkat
29. feb 2024

Ten človek by mi vôbec nestál za myšlienku. Vôbec ho nerieš.

negymama
29. feb 2024

z mojich dlhorocnych skusenosti , a to uz mam nad 50rokov, drviva vacsina muzov, ktori mali misogynni postoj k nejakej zene alebo ku zenam vseobecne, boli taki...- zakomplexovani trtovia, ktori nemali uspech u zien.

autor
29. feb 2024

@anjelicek26 Dovod podla mna nema mat aky. Ja som sa s nim za cely cas na strednej nebavila, iba ak sme mali robit nejaku spolocnu ulohu, inak nie. Holt, akurat ked sme si vyberali zamerania, tak vzdy sme mali rovnake preferencie a skoncili v rovnakych skupinkach, o to to bolo horsie. On nemal problem ma zacat pred celou triedou nahlas ohovarat, smiat sa mi… lebo ma napr. ucitelka na francuzstine skusala a nevedela som to uplne.. Ale akonahle nevedel nieco on, tak vsetko bolo vzdy ok. Strasne mal potrebu so mnou vzdy superit, bolo to fakt odporne. A vzdy cihol na kazdu moju chybu, ak som nejaku urobila, dal mi to pekelne pocitit vysmechom… az som mala pocit, ze som totalna socka, pritom som sa ucila vzdy dobre. A taky bol od sameho zaciatku v podstate, takze ja osobne nevidim ziaden dovod… a bolo mi od viacerych spoluziakov hovorene, ze to nechapu… Celkovo on bol taky, ze si vyclenil skupinku a doslova sikanoval tych ludi, no ja som si to zlizla vzdy najviac. Clovek pochopi, ze bol hlupe decko, ale toto, co robi teraz… A hovorim, nikdy som to neriesila, vzdy som si pomyslela svoje, ale vcera ma dostalo to, ako z neho bola zaskocena moja kamoska… hned sa ma pytala, ci som mu nieco urobila..

autor
29. feb 2024

Dakujem vam za nazory… Ja som si z toho, ako som pisala, nezvykla nic robit, ale ten vcerajsok ma akosi dostal… Neviem, ci mam len slabsie obdobie… Ale celkovo to je take spravanie, …
A ist za nim a hodit pokec o tom, co to ma znamenat, to neexistuje :D, presne ako tu niekto pisal, on by sa robil, ze nevie, o com hovorim… Ale este raz, dakujem za kazdy pohlad na vec, ja sa asi len potrebujem vyrozpravat, lebo mi je z neho normalne zle, ked si na to spomeniem…

babulkomale
29. feb 2024

Je to debil, ked ma toto zapotreby po rokoch, ale pokrytecky nie je. Pokrytecky by bol, keby sa na teba vrhal a vital sa s tebou a za chrbtom by robil tie xichty.

januska12323
29. feb 2024

Mohol ti závidieť aká si šikovná a preto ťa zhadzoval. Vždy keď ho stretneš sa zoširoka usmievaj nech ho rozdrapí od jedu.

kukuk29
29. feb 2024

tento obrazok je super 🤣🤣

autor
29. feb 2024

@kukuk29 🤣🤣🤣🤣pobavilo, dakujem🤭😂

autor
29. feb 2024

@babulkomale Ano, mas pravdu. Miesto pokrytecky tam malo byt povrchny, lebo jedine, co mi vzdy napadlo je, ze som mu nesympaticka…

negymama
29. feb 2024

no ako si to podrobnejsie popisala, tiez suhlasim, ze ide o zavist. Je az humorne, ako to s nim trasie, aj ked ste uz par rokov zo skoly. Nevedel asi prekusnut, ze si mudra a sikovna. Doslova uboziak. Jeho komplexy su jeho problem, nie tvoj.
Maximalne ak chces, vyhladaj nejaku dobru psychologicku - to ti moze pomoct nejako sa preniest nad prezitu sikanu v skole. Lebo islo presne o typ sikany.
Ja si pamatam slova nejakeho psychologa... "Sikaner nie je nikdy zdrava sebavedoma osobnost. NIKDY"
to maj na pamati, ty si v poriadku, on nie.

cimage
29. feb 2024

On ma problem so sebou, so sebauctou a nie s tebou. Nevie prekusnut, ze si bola lepsia a jedine naco sa zmohol boli posmesky, take ubohe.
Mne by to nedalo a urcite teraz po tolkych rokoch a skusenostiach by som sa mu postavila a slusne si to s nim vyjasnila. To uz by negulal ocami, ale radsej chodil kanalmi.

beatrixx1525
29. feb 2024

Ja si myslím že sa hanbí za svoje správanie zo školy a boji sa prípadnej konfrontácie tak sa snaží radšej sa ti vyhnúť

ivangeline
29. feb 2024

Dovod ma urcite. Ja by som sa tiez spytala.

nikoleta1234
29. feb 2024

Akoby si pisala o mne :D uplne som sa v tom nasla. Aj ja som mala v triede typka, ktory ma ohovaral, neustale buzeroval, vysmieval. On bol strasne sebec, proste si stale niekoho vytypoval. Namysleny... Ja som mu Nikdy neublizila. Zrejme som mu bola len nesympaticka. Nastastie odkedy sme odisli zo strednej, nevidela som ho ani raz, je to uz viac ako 10 rokov. Kvoli nemu som vynechala aj triedne vylety. Riesila som to aj s triednou. Ta mavla rukou, ze si ho nemam všímať 🤨🤔

rorino
29. feb 2024

Vôbec sa tým nezaoberajú,ty ho k životu nepotrebuješ,mala si k tomu správny postoj,je to na smiech.Tak sa k tomu vráť a na toho dotyčného sa môžeš z vysoka....

domkakvet
29. feb 2024

Vobec to neries, nestracaj zbytocne cas.

monikkatt
29. feb 2024

Kasli na neho.. urcite by som sa ho nepytala co ma za problem. Mozno by som sa zatvarila rovnako znechutene ako on, prevratila ocami nech vidi aky je nechutny 😀
Vobec si s nim nekaz den

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz