Čo by ste si mysleli o takom chlapovi?

3. nov 2024

Zacala som randit s chlapom, trochu starsim odomna, ma 37. Na zaciatku mi pisal, ja som neodpisovala lebo som nemala tusenie kto to je, no potom zamnou raz prisiel v praci, pracuje o poschodie vyssie, dali sme sa do reci zistila som ze je celkom fajn. Zacali sme randit, no niekedy som mala taky divny pocit. Ked som napriklad zrusila rande, tak mi sice neskor, a len tak medzi recou poslal fotku nejakej zeny, ze mu vypisuje a vola ho na rande ona. Alebo napriklad ze vraj mu kolegyna v praci hovori ze sa jej strasne paci, dalsia ho vola na rande a chce ho spoznat, sice je velmi pekny muz, aj sikovy, vysportovany, ale toto mi prislo trochu odveci, ze sa s takymi vecami chvali, kolko zien po nom ide. Raz mi dokonca povedal, ze ak by som s nim sla do fitka, tak by som ziarlila pretoze tam po nom pokukuje kazda. Ked sme sa pohadali, rozisiel sa somnou s tym ze “vsak ty pockaj, pojdem za inou a budes sa prizerat aka je stastna, ked si si ma nevazila, len cakaj”. A to vsetko len preto, ze som na niektore veci potrebovala viac casu ako on, predsalen sa nenastahujete k niekomu po dvoch tyzdnoch. Teraz sa v praci obchadzame, on sa mi ani len nepozdravi. Co by ste si mysleli o takom chlapovi? Na jednej strane ma nieco do seba, bola som pri nom stastna, mal mi co ponuknut ale zas na druhej, pride mi to dost odveci ked mal niekedy taketo reci. Myslite ze naozaj nanho caka taky dlhy rad zien?

gribka1
3. nov 2024

Že je to vôl a dobre, že sa tak skoro prejavil. Iné ti tu napíšu rovno jeho diagnózu správania, ale ak sa chceš vytrápiť, kľudne do toho choď.

earlgrey
3. nov 2024

Spala si už s ním?

mojemenonikto
3. nov 2024

Dosť trápne a detinské. A toto ti predvádza na začiatku vzťahu, kedy sa všetci normálni snažia tváriť čo najlepšie... Vieš si predstaviť, čo príde, keď začne mať pocit, že ťa už má istú?

nikoleta999
3. nov 2024

Pane boze, utekaj od neho preč, je to totálny naric a takého by som poslala do prdele ... Tiez by som mu medzi rečou spomínala, ako Teba volajú chalani tam a hentam a nech si uvedomí, že nie je jediný okolo ktorého sa točí celý svet ...

lindusss2016
3. nov 2024

Je to trtko, co si potrebuju zvysovat sebavedomie. Ty si si akoze mala uvedomit, ake terno mas vedla seba 🙈 Ale kto je naozaj taky vzacny, nepotrebuje sa tým vychvalovat predsa. Kaslat na neho. Pride aj normalny.

lindous
3. nov 2024

Príde mi ako ďalší čo si prečítal nejaký super návod "ako na ženy" a že sa má tváriť nedostupne a poňal to úplne zle.... najlepšie spravíš, keď ho tomu radu žien (ktorý pravdepodobne ani netuší, že má o neho záujem) prenecháš... mne by bolo trápne aj za neho

autor
3. nov 2024

@mojemenonikto no neviem fakt…lebo bol zas aj velmi mily, napriklad pomahal mi v praci, aj ked nemusel a videla som na nom ze to nerobi nasilu ale ze si to uziva byt somnou. Ale zas neviem ci to neslo niekedy do extremu trochu, raz sme napriklad boli v meste a stretli sme tam mojho bratranca ktory nas volal do restauracie k stolu ze tam su aj jeho kamarati ze sa aspon spozname a tak, no a on bol uplne proti tomu, ze ved som teraz vonku s nim tak preco by sme sli za mojim bratrancom, ze teraz sa mam venovat jemu a tak.

janka_23
3. nov 2024

Panebože, presne takého podobného narcistu poznám 😂🙈 ako radia baby vyššie, ber nohy na plecia a utekaj co najrýchlejšie a co najďalej. Je to manipulator a nasli by sa ešte aj ďalšie "diagnozy"

komplikovana
3. nov 2024

nie je podstatne ci na neho caka rad zien. Podstatne je, ze sa na svoj vek chova ako nevyzrete decko. Treba ti takeho?

kristinapetronela
3. nov 2024

Fuj debil

romiada
3. nov 2024

Sebestredny nevyzrety narcis. Pačis sa mu, ale pokial nie je po jeho, ukaze Ti hned ako po nom idu ostatne. Proste malo si z neho paf na jeho vkus!

sissy27
3. nov 2024

Keby bol onho taky zaujem ako predstiera, tak je uz davno zadany… za mna zakomplexovany chudacik zufalo baziaci po pozornosti zien. Bud rada, ze si to zistila teraz a nie o hypoteku a dve deti neskor.

luciaruz
3. nov 2024

Čistý cvok, ruky preč. Tu mate taaaaky obrovský red flag ako nikdy.

mirkava
3. nov 2024

Nestal by mi ani za myšlienku 😊. Nech ho tie ženy aj roztrhaju.

mojemenonikto
3. nov 2024

@autorka Veď ja nespochybňujem, že s ním môžeš zažiť aj pekné chvíle. Len aj teraz si už sama vymenovala všetky signály, ktoré by ti mali naznačiť aký asi môže byť v budúcnosti. Nedovolil ti stretnúť sa s inými mužmi, úplne sa vyžíva v žiarlivosti a bol by najradšej, keby si žiarlila aj ty. Sama si musíš určiť priority, či ťi pár pekných chvíľ stojí za to peklo, ktoré ťa pravdepodobne čaká, keď si s ním začneš vážnejší vzťah. Hovoríš, že má 37 rokov. To je už dostatočný vek, aby mal za sebou nejakú históriu vzťahov. Ako dopadli? To by mohlo byť celkom poučné, dozvedieť sa niečo o tom...

ivik4
3. nov 2024

Riadne trapny blbeček 😃

januska12323
3. nov 2024

Jasné už len na neho čakajú ženy s roztiahnutou náručou. Správa sa ako pubertak.

stanulienkat
3. nov 2024

Asi by ziadne rande uz nebolo. Skus mu to oplatit rovnakym pristupom. Rozpravaj mu ako ta kdekto balil.😁 Trapko jeden..

autor
3. nov 2024

@mojemenonikto no je to detinske…on sa naposledy vyjadril ze som ho sklamala a ze ho uz nezaujimam. Fajn, rozisli sme sa. Ja som chcela rozchod v dobrom, nech okolo seba v praci nechodime zduti, ale on sa somnou uz odmietol akokolvek bavit. Mam to brat, ze je urazeny?

ruxandra
3. nov 2024

Tym ze sa urazil sa ta snazi zase manipulovať, resp donútiť ta k tomu, aby si sa mu prisla ospravedlniť, nakoľko vie, ze ty chces, aby ste sa normalne bavili, tak robi toto. Uplne ho ignoruj, to je na manipulátorov ako on, najlepsie riesenie.

janka_23
3. nov 2024

Jasne ze je urazený pretože si sa dotkla jeho ega lebo si nebola z neho cela preč. Taky chlap by mi nestal ani za jednu jedinú myšlienku. V jeho správaní máš milión varovných signálov. S veľkou radosťou by som ho prenechala tomu zástupu žien co po ňom idu

stanulienkat
3. nov 2024

To by chcelo komparz.😁 Nech ti kamarat prinesie do prace krasnu kyticu od imaginarneho ctitela.😁
Ano, trochu trapne, ale...

autor
3. nov 2024

@earlgrey ano.

lonely66
3. nov 2024

čo si o ňom myslím? že je chuj

gleep1
3. nov 2024

Narcis ale ako porucha osobnosti, grandiózny narcizmus, nie náhodou to tu píšeme viaceré. Na začiatku potrebujú oblbnúť svoju svoju obeť a správajú sa tak, že z nich padáš na kolena akí úžasní sú, ale sú tam takéto nápovedy ako vykazuje tento, čo ženy vedia ignorovať lebo veď je úžasný. Vlastná skúsenosť, mám s takým dieťa. Vyhýbaj sa mu

mojemenonikto
3. nov 2024

@autorka ber to ako že sa hrá na urazeného a v duchu sníva ako za ním pokorne prídeš a budeš prosíkať aby ste sa udobrili. Opakujem, toto fakt chceš? Aj tu na MK máš množstvo príbehov o tom ako sa ženám žije ťažko so žiarlivcom, ktorý sa každú chvíľu uráža aj za blbosti. Hovoríš, že ste sa rozišli. Tak buď rada, že si nevletela do toxického vzťahu a nechaj ho tak. Sú aj iní, normálnejší chlapi 😉

enmery
3. nov 2024

V skratke:🚩! Zvyšok Ti už napísali hore.

dharmasanata
3. nov 2024

A čo on je nejaký poloboh? 😀 Si myslí že ty na lepšieho nemáš? By som mu dala na javo že není tiež jediný a svet sa mi nezrúti. Ale najlepšie takých ignorovať.

macatt
3. nov 2024

Je to tak, ako píšu ženy vyššie, kamoška mala podobného..
Keď po x rozchodoch mu prišla na to, že sa stretáva s viacerými tak povedal, že veď jej to hovoril a ochotne jej dal kontakty tých žien, fotky, správy.. nemal s tým problém.. vyžíval sa v tom..
Ženy úplne z neho zlomené, lebo bol úspešný, pohľadný, no len sa vyžíval v tom, keď mohol rozdávať ,,rany,,
Určite je lepšie sa od takého odpútať, lebo šťastná s ním nebudeš☝️