Zdravim, ex mi dal zlaty náramok na narodeniny, vraj že aby som na neho nezabudla a aby som vedela že ma bude navždy milovať aj ak bude s inou ženou. Ja ho nemozem vystáť, najradsej by som ho už nikdy nevidela ale mame spolu dieta takze bohužiaľ budem ho mat na očiach casto. Nenosím ten náramok, odložila som ho a on je na to urazeny. Je mi to ale jedno. Moja otazka znie čo by ste robili vy, rozmyslam nad tým že ho predám. Viem že sa to nerobi ale on mi tak ublížil ako nikdy nikto a fakt sa mi protivi.
Vrátila by som mu ho.
nechala ...na horšie časy
neviem koľko ste už od seba, len to teraz berieš tak katastroficky..
o pár rokov sa situácia ukľudní a možno budete vzhľadom k synovi aj dobre vychádzať...
nerob unáhlené rozhodnutia...
Ja by som mu ho vrátila a vysvetlila, že ho nebudem nosiť. Ak ho nebude chcieť späť, tak by som mu povedala, že ho v tom prípade predám a za peniažky kúpim niečo pekné nášmu dieťatku. Ak ho ani po tomto vysvetlení nevezme, tak by som ho predala.
Odložiť a keď dieťa vyrastie , tak náramok dať dietatu.
@larisa je to ženský náramok so srdiečkom a lezatou osmičkou
realne zan moc nedostanes..ani v zlatnictve ami v zalozni..bud ho skus predat na internete alebo ho daj do zlatnkctva aspon ako protihodnotu a doplat si na nieco ine..alebo si daj urobit nieco ine z toho
@macko1007 ja rozmyslam že na internete ho predám. Do zlatníctva sa nechystám. Ani nie je nejaky hrubý
no riadny gyc. Kedy muzi konecne prestanu kupovat srdiecka zenam?
@malacibulka kolko by bolo mozne za neho pytat na bazári? :D
Ak ho nechces vratit tak si ho nechaj. Predajom stratis. My sme si z takeho nenoseneho zlata dali spravit obrucky. Mozes ty z neho neskor nieco pre dieta dat urobit.
ak ho tak nenavidis-vratila by som ho ... neprimam darceky od ludi co nemam rada .. vela by si zan aj tak nedostala -uprimne by som sa cudoala keby ho dakto chcel aj kupit .. alebo ked uz tak ho nechaj odlozeny a daj dcere-ak mas dceru ked vyrastie ..
Mna sa zle pytas lebo mne sa to nepaci. Pozri si za kolko to kupil na izlato (tam take chujoviny predavaju), daj z toho dole 30% a predavaj.
A načo si od neho vôbec brala, keď ho nemôžeš ani vystáť? Odlož, neskôr dáš urobiť synovi niečo, alebo možno sa budeš vydávať a dáš ako protihodnotu k obrúčke.
🤣
Ja som raz od ex dostala zlatý set, náhrdelník, náušnice a náramok. Keď sme sa rozišli som to predala v zlatníctve
Ja som náramok od ex frajera dala do záložne 😀Bol to celkom hrubý náramok a presne si pamätám, že som za neho dostala 1600sk. A kúpila som si za to záclonu domov 😄 Nebudem nosiť náramok od exa,som rada,že som sa ho zbavila 😅
Nič. Hodila do šperkovnice a neriešila. Je to náramok, nie ex 😂 keby sa mi hodil použila, keď nie, zavádzať v škatuli nebude... Na čo drámy 😂
Predávať a zakladať je hlúposť, ak nie sú na tých pár eur odkázaná. Naozaj len zlomok ceny sa tým vráti.
Za tento naramok môžeš pýtať max 80€. Čím si myslím že zbytočne prerobiš. Naramok by som si nechala v šperkovnici a neriešila.
A keby si nechala z neho urobit maly privesok a dala ho vasmu dietatu? Ze to ma kvazi od tatina?
@alantroj no myslim že obrúčky by neboli celkom dobrý napad :D z náramku od ex ktorý znázorňuje že ma navždy bude ľúbiť
A mas dcerku nechaj jej ho ked bude vacsia povedz ze je od ocina..
Mas to ako investiciu na horsie casy,nic s tym nerob,odloz,mozno raz vyuzijes podla potreby,daj to prec z očí,naco to teraz chces hned riesit ....🤔
Nechaj ho pre vaše dieťa až dorastie.
Odlož si ho, nenos ho.. A po niekoľkých rokoch keď ho vytiahneš tak ho kľudne môžeš aj nosiť (ak sa ti páči) lebo po takom čase sa ti ten náramok s ex nebude spájať.. Len teraz z toho robíš zbytočne drámu
Ked je uz ex, tak ho nema co zaujimat, preco ho nenosis atd. nie? By som povedala, ze som ho stratila a vybavene, a asi ta nemiluje navzdy, ked ma v plane byt s inou zenou, ktoru tiez bude milovat navzdy
Môžeš ho dať aj sem na bazár, napíš napr. 70€ a uvidíš, či bude záujem. Je dosť tenký, takže určite nemá veľkú hodnotu, bolo by dobré vedieť váhu 😉
Nepredavaj ho,to je blbost,nedostanes nikdy jeho skutocnu hodnotu.Raz to bol dar,nerob okolo toho obstrukcie.Naramok je to krasny,odlozila by som ho a raz by som ho dala symbolicku vasmu dietatu.Tento navrhbtu aj padol uz v diskusii a velni sa mi paci.Je od jeho otca,moze ho podedit.Nerob okolo toho zbytocnu dramu.
Zobrala do zlarnictva, ponukla ako proti hodnotu, vybrala si nieco, co budem nosit, pripadny nie velky rozdiel vyplatila. Ja som to s par kuskami po ex urobila.