Čo ak zostanem sama?

7. júl 2024

Dievcata, potrebujem sa vyrozpravat.. mam 35 rokov, vychovavam sama 6rocnu dceru, s ktorou travim vsetok volny cas.. nemam sa kde s kym zoznamit.. moji rodicia mi pomahaju, obcas idu po nu do skolky, ale to ja zase taham v praci nadcasy, aby bolo viacej penazi.. nakolko obaja este pracuju, tak mi pomahaju az-az.. obcas u nich prespi, ale nie som ten typ, co by isiel sam do baru alebo na diskoteku hladat si chlapa.. mam pocit, ze pokym vyrastie a nebude ma tak "potrebovat" ja uz budem stara.. naposledy som mala vztah pred rokom, ktory sa zacal sexom, spoznali sme sa na Pokeci (ja vieeeem, trapne) a potom to pokracovalo vztahom, ale on si tiez s byvalou striedal syna, do toho robil na smeny, takze sa to potom nejako same ukoncilo.. neziadam o nejake rady, len mi dajte nadej, zo proste neskoncim sama..

dzulli1980
7. júl 2024

Ja furt si pri takýchto diskusiách spomeniem na susedu, muž ju nechal s troma deťmi, mala okolo 40, išla vysypať smeti, v teplákoch, starom tričku, strapatá ... čo čert nechcel, do kontajnera jej spadli kľúče ... a ako sa tam tak hrabala (ona je maličká, hádam 160 cm má, takže jej len nohy trčali), išiel okolo chlapík, a že či jej môže pomôcť ... no sú spolu hádam cez 10 rokov, aj spoločné dieťa majú, sú šťastní, spokojní ... takže nič nesiľ, čo má prísť príde a práve v okamihu, keď to budeš najmenej čakať.

blancheporte
7. júl 2024

@dzulli1980 super príbeh....🤗

autor
7. júl 2024

@dzulli1980 😂😂😂 idem hadzat kluce do kontajnera..

yosi
7. júl 2024

Vieš koľko je takých chlapov čo majú rovnaký problém? Len sa nájsť. Mám kamaráta ešte zo študentských čias. Už má 40 a ešte nemal vzťah. Je to dobrák, ani zle nevyzerá, ani sprostý nie je a robiť vie tiež, len to proste nevie so ženami tak ani nehľadá hoci by chcel. Niečo ako Raj Koothrappali 🙂

mimka1402
7. júl 2024

Stiahni si Tinder, veď písať si môžeš a možno nájdeš kamaráta, alebo človeka, ktorý to vidí rovnako ako ty.
Pre mňa je pokec stále appka ktorá je viac plná uchylov.😀
Alebo badoo, skús, ber to ako hru, uvidíš s ktorým si padnes viac do noty. 🙂

sevrin
7. júl 2024

@mimka1402 pokec je suterén, ale ani to Badoo nie je vraj žiadne terno, čím ďalej tým viac falošných profilov tam je.

Celkovo zoznamky ja nemusím, reálne stretnutie dá človeku oveľa viac. Stačí byť na správnom mieste v správny čas. Ako pri tom kontajneri.

mimka1402
7. júl 2024

@sevrin Ja mam pozitívne skúsenosti 🙂 Nevravím, že každý bol výhra. Ale pomohlo mi vytriediť si, stretla som tam ľudí, ktorých by tam nečakali. Dalo mi to veľa, keďže som nepoznala ľudí a takto som spoznávala a začala komunikovať s ľuďmi - pôvodne ťažký hanblivy introvert.
Ale ja som nemala očakávania, bola som príjemne prekvapena, stretla som mužov, ktorí boli dosť na úrovni, zaneprázdneni a takto sa zoznamovali, s jedným som mala vzťah, s druhým som doteraz, v normálnom živote by sme sa nemali šancu stretnúť. 🙂

123tana123
7. júl 2024

Ak chceš napíš ss

ns994
7. júl 2024

Jasne, ze je nadej. Vzdy je. Vies ja som sice bola 24rocna a bez deti ale aj tak som bola dlho sama. Sem tam som sla na disko ale to fakt ze sem tam nejaka akcia. Inak praca skola a tiez ze kde si ja niekoho najdem. Bola som na zoznamke a nic dlho. Potom som tam dlho nebola iba sem tam pozrela. Ked som sa s tym zmierila a este si aj povedala ze sak a co aspon mam klud tak to prislo. Mam dieta muza domov. To ze si starsia a mas dieta vobec nevadi. Vela je takych mamiciek a vela si naslo partnerov. Drzim palce

Inak ja som nasla muza na Badoo a znama tiez 🤣🤣🤣 myslela som si o tom svoje. Fakt tam boli aj magori. Ale no.vyslo to 😁

tykat
7. júl 2024

@dzulli1980 jeeeej to je ake pekne ❤️

rorino
7. júl 2024

Nie si sama,máš dcéru.A partner?Ak má prísť príde,možno na Tom najneocakavanejsom mieste,trebárs pri tých smetiach😂

la_dolce_vita
7. júl 2024

Som uz starsia a nielen ja, ale aj moji znami sme si nasli partnerov po 40tke. Jedna kamoska sa nedavno 2x vydala, dalsia po dlhorocnom manzelstve tiez uz ma partnera, moj otec na dochodku takisto atd atd. Treba chciet a mozno tomu trosku pomoct, ale tu vek naozaj nehra rolu.

iva4444
7. júl 2024

Ahoj.akurat teraz som písala do jednej diskusii kde mala baba 27 tuším a tiež sama a zničená z toho.. ja som tiež sama už vyše pol roka,mám 34.
Dámy nezúfajte,užívajte si čas samy so sebou😊 konečne si užívam ten čas,ktorý som na seba pred tým nemala. Robím si čo potrebujem(nikto mi do toho nefrfle😂),nikto mi nič nevyčíta, nikomu nemusím prať trenky.nikomu robiť sluzku...to boli len príklady , keďže som nemala šťastie na normálnych chlapov. Ja by som tiež rada našla muža,ktorý mi bude oporou,ktorý mi bude pomáhať a milovať ma🙂 no zatiaľ to beriem ako to je a nehadzem flintu do zita. Neboj raz aj ty nájdeš niekoho s kým budeš šťastná ❤️držím palceky.

nikpa
7. júl 2024

A keby aj tak čo, ved to nie je koniec sveta. Máš dcéru, rodinu, sústred sa na to co máš, nie na to co momentálne nemáš. Si mladá, ešte sa môžeš kľudne aj vydať. Alebo si kúp psa a budeš chodiť na skupinové dovolenky 😃 Život bez chlapa, neznamena, že už nič nezazijes.

autor
7. júl 2024

Mozno to beriem viac tragicky ako to je, ale proste to tak citim.. mam pocit, ze nikde nechodim, tak ani nikoho nestretnem, si pripadam momentalne tak beznadejne.. ale dakujem za vase slova..

strejdo001
7. júl 2024

Sama určite nezostaneš, pre každého je tu niekto, len trpezlivosť a vôbec nieje trápne, že si sa spoznala s niekým na Zoznamke. Prípadne choď kľudne aj na badoo alebo TInder, aj keď tieto apky veľmi neuznávam, lebo nestoja za tie peniaze, čo musíš platiť, hlavne Tinder. A už vôbec sa netráp nad tým, že si nenájdeš, lebo máš dieťa, ja som napríklad tu na MK vytvoril vlákno (admin mi ho zmazal, pretože toto nieje zoznamovacia stránka), že by som rád spoznal prednostne mamičku, pretože ženy, ktoré už majú dieťa sú podľa mňa duševne vyzretejšie a hlavne keď sa sama musí postarať o svoje dieťa.
Hlavne netlač na pílu, chlap príde vtedy, keď to najmenej očakávaš.
A radšej si nájsť niekoho cez Zoznamku ako v bare alebo na diskotéke. Nechcem nikoho dehonestovať, ale človek, ktorý má v živote iné priority po baroch a diskotékach nechodieva, radšej trávi čas a peniaze zmysluplnejšie, hlavne v našom veku (35-40).
Ináč mohol by admin aj tu končene vytvoriť časť na zoznamovanie pre slobodné mamičky a otcov 🙂

maruskat
7. júl 2024

@strejdo001 pekne napísané 😉

autor
7. júl 2024

@strejdo001 netlacim na pilu, lebo nemam na aku.. 😂 len som sa asi chcela vyrozpravat.. len mam pocit, ze cim budem starsia, tak budem mat vacsi problem si niekoho pripustit k telu..

strejdo001
7. júl 2024

To nieje o pripúšťani, ale o tom, že budeš mať viac skúseností a budeš presnejšie vedieť, čo chceš a aj čo nechceš, takže budeš viac čistiť zrno od pliev. Ale ži v prítomnosti, nie v budúcnosti. Čo bude to nevieš, na druhej strane je pravda, že svojou prítomnosťou si formuješ aj budúcnosť a aj preto by si sa nemala utápať v nezmyselnom vzťahu s takým človekom, lebo škodíš tým len sebe.
A vôbec to neber ako problém, ber to z pozitívnej stránky, že ak už si niekoho pripustíš k telu a do srdca, o to to bude plnohodnotnejší vzťah a úplne na inej úrovni ako máš teraz. Budeš si všímať a tešiť sa z takých maličkostí, ktoré teeaz prehliadaš, alebo berieš ich ako samozrejmosť a tak ako svet, aj vzťah sa skladá z maličkostí a tie sú najdôležitejšie.
Ale nemyslel som tými maličkosťami, že si máš všímať u tohto debila, toho pošli kadeľahšie čo najkôr. Taký chlap si nezaslúži aby mu nejaká žena venovala svoj čas, myšlienky a srdce.

jurmi
7. júl 2024

Keď tak ss

sisska96
7. júl 2024

Skus na nete. Pre mňa vyšlo badoo. Večer môžeš pokecat s niekym a časom sa dohodnúť stretko

zdenka17388
7. júl 2024

Tiež som sama s dcérou, mam 36, dcéra 11 rokov
S dcérou som nonstop,k otcovi chodí každý druhý víkend, nič viac,otec nemá čas a záujem, rodicia mi nepomáhajú absolútne, súrodencov nemám
Mala som priateľa, on mal syna
No nejako to skončilo
Som sama už 1 rok
Tiež mám život len práca, dcéra a nič iné
Víkend bez dcéry som v práci, peniaze potrebujeme
Tiež mi je samej smutno, ale asi to tak malo byť
Viem ako sa cítiš ,chápem Ťa
Ale vždy sa to môže zmeniť a bude dobre 😉

zazka666
7. júl 2024

@dzulli1980 to nevymysliš, to je život

princezna_bosorka
7. júl 2024

@dzulli1980 to je krasny pribeh 😍😅🤪

domkakvet
8. júl 2024

Sama urcite neostanes, mas dceru a casom uvidis, ci do tvojho zivota vstupi aj nejaky muz.

autor
8. júl 2024

Dakujem za vase slova..