Čo ak som klamaná?

kasl
25. apr 2021

Ahojte,

Chcela by som sa spýtať viem že toto rozhodnutie je na mne, ale rada by som počúval vas názor.
S priateľom sme boli rok ale ak sa táto situácia zhoršila do takej situácii kde sme sa nemohli vidieť tak začali byt častejšie hádky. Ja si osobne myslím že odišiel o do mna pretože sme sa nemohli vidieť ale to je len môj názor.. 3 mesiacie sme neboli spolu už som pomaly už na neho zabudla, ale nedávno sa mi ozval že by sa rad vrátil že mu chybám a všetko to začalo keď sa postupne začali uvoľňovať opatrenia. Ja ho stále milujem rozprávali sme sa o tom, ale že to nie je pravda, že za tie 3 mesiace nemal nikoho viem malo by mi byt to jedno, neboli sme spolu ale nie je mi to jedno s takým človekom by som nechcela žiť život. Verili by ste tejto situácii alebo ako by ste sa k tomu postavili? Nikdy som nečakala že sa to môže stať. Čo ak som klamana? S ním mi je dobre ale stále nad tým rozmýšľam..

kasl
autor
25. apr 2021

@kasl pýtala som sa ho to viac krát a povedal mi že by sa nevrátil ku mne ak by išiel za niekym iným.. on práveže nemal ešte nikoho okrem mna takze neviem.. neviem či robím správne rozhodnutie sa ku nemu vrátiť.. je to naozaj ťažké.. zrazu chce plánovať aj budúcnosť byt a školu.. Ja ak keď som s ním bola tak som povedala že nemám problém prísť aj keď bol zákaz vychádzania.

monkasponka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
25. apr 2021

@kasl ak by to bola taká veľká láska za 3 m skoro nezabudneš😉veď vyskúšaj nič za to nedáš.Je Ti s ním dobre tak?záleží aj prečo boli hádky, koľko máte rokov a pod...

elizabet173
25. apr 2021

@kasl neviem, ale ak by ta mal skutocne rad, tak by nebolo prekazkou to, ze ste sa nemohli nejaky cas vidiet. Prave to mohlo preverit vas vztah a vy ste to neustali. Kedysi bolo muzi dva roky na vojne, dnes su napr. rok na studijnom pobyte, alebo na misii. Myslim, ze tebe ide najma o to, ci niekoho mal alebo nie, ked ste neboli spolu. Ja by som uz do toho nesla, ale ty musis vediet, co citis, z akeho dovodu vznikali tie hadky a ci s nim chces byt. Ty si nemala problem prist, ked bol zakaz vychadzania a on?

kasl
autor
25. apr 2021

@luccija snažila som sa práve zabudnúť a žiť si nový život vrátila som sa ku niektorým starým kontaktom a trávila čas s priateľmi.. a viem sme mladý mame 19 rokov ale on nie je ten typ ktorý chodí na party a vôbec nepije alkohol.. ja som skôr ta odvážnejšia v týchto smerov, pýtala som sa ho asi 100x či s niekym bol alebo či niekto v tomto dome bol keď som tu nebola a jeho odpoved bola nie. Ale priznal by sa človek? Ja som v koncoch naozaj neviem či robím správne rozhodnutie.

alexas56
25. apr 2021

ja som bola s priatelom 2 roky , teraz ako zacala pandemia sme sa nevideli tiez 3 mesiace...a zacali byt hádky, menej sme si písali, volali...a on začal stým, že on to takto nezvláda atd..tak sme sa rozišli..bolo mi to veľmi ľuto, ale teraz viem, že dobre, že sa to stalo..v zivote su aj horšie veci a ked on nebol schopny toto zvladnut, ako by sme zvladli ine veci?

marcellka32
25. apr 2021

Uprimne, ak si na neho po 3 mesiacoch skoro zabudla, tak to až taká veľká láska z tvojej strany nebola (nevieme ako ste počas tých 3 mesiacov udržiavali vzťah či asi neudrziavali keďže si zabudla), a teraz riešiš, či niekoho mal....a z jeho strany, možno aj niekoho mal, vydiskutuj si to s ním, my tu môžme len polemizovať

marcellka32
25. apr 2021

@alexas56 tak to mi je ľúto, ak by ťa fakt ľúbil, nezlomia ho nejaké 3 mesiace odlúčenia, čas vždy preverí či ide o lásku alebo len poblaznenost, ale 2 roky je dosť, no čo uz, možno aj oľutuje, že ste to ukončili (len kvôli pandémii..či boli aj iné nezhody asi)

kasl
autor
25. apr 2021

@marcellka32 vydiskutovali sme si to že vraj nikoho nemal aj keď sa to už pýtam týždeň nechápem ako môže mat takú trpezlivosť.. aj som sa ho pýtala či sa vrátil len kvôli nostalgii a on že nie že som mu začala chýbať že toho ľutuje že odišiel.. ale stále sa bojím toho že niekoho mal aj keby na deň tak by som s ním nebola.. Priznal by sa vôbec človek v takejto situácii?

elizabet173
25. apr 2021

@kasl ty si stále nepochopila. že to, či niekoho mal alebo nie, je nepodstatné. Už ste spolu neboli, bol voľný, mohol kľudne niekoho mať, tak, ako si mohla niekoho mať ty. Tak, či tak to nikdy nezistíš, tým by som sa nezaoberala. Podstatnejšie by pre mňa bolo to, prečo váš vzťah nevydržal, prečo boli hádky.

weronika171717
25. apr 2021

@kasl ty si sa k nemu vrátila, však? Lebo vyššie si písala..... Ci niekto v tomto dome bol.... Čiže si teraz pri nom doma, že? No ja by som sa nevrátila, lebo môžu prísť aj horšie veci v živote a ak nedokázal zvládnuť toto, tak potom neskor niečo vážnejšie nezvládne, aj keď ktovie..... To sú len moje dohady....

luccija
25. apr 2021

@kasl ale ty nerieš či s niekým bol či nie,veď nie ste manželia, ale či Ti je s nim dobre a či ho máš rada.ved sa nejdeš vydávať a mať deti neprezivaj to tak bude to dobre, tak bude, ak nie rozidete sa trocha sa uvolni

karolinakr
25. apr 2021

Ked si jeho prva by som mu verila, že neni sukničkar..a že mu chybaš
Mne sa stalo to iste s prvou laskou, lenze som ho nevzala spať a lututovala som to este 10 rokov, lebo to bol chlap čo mal všetkych 5 P, neviem či som potom ešte takeho stretla.
Kašli na to, čo bolo nahoď sa, choďte na kavu a začni žiť...
A ty si nejak extremne žiarliva či prečo to vlastne chces vediet?
Ked za to nestal, tak to maš fuk či sa k nemu vrátiš a či nie...

kasl
autor
25. apr 2021

@karolinakr úprimne by rada chcela pravdu trochu som žiarlivá ale poslednú dobu je na mna žiarlivý viacej ako pred tým.. ja som skor bola taká na začiatku.. už sme sa aj stretli nie raz..je mi pri ňom dobre len by som chcela vedieť pravdu.. aj keď on mi povedal asi 100x že pravdu mi povedal..povahovo a rodinného založeného by som ťažko hľadala, ale radšej by som bola sama ak niekto v jeho živote bol aj počas tých 3 mesiacoch. Len neviem či človek by v takomto prípade povedal pravdu..

kasl
autor
25. apr 2021

@elizabet173 Hádali sme sa kvôli tomu že som bola žiarlivá ale ak teraz nie som tak spomína na to aká som bola pred tým keď odišiel že ľutuje toho.. plus do toho prišiel zákaz vychádzania práve preto som si osobne myslela že odišiel kvôli tomu že sme sa nemohli vidieť práve preto by som chcela vedieť pravdu či nie som klamana.. Osobne by som nechcela byť s človekom ktorý by išiel za inou..aj som mu povedala aby mi povedal pravdu a nič sa nestane zostaneme kamaráti, ale on mi povedal že tu pravdu mi už povedal, že by sa nevrátil.. Ale ja fakt neviem prečo musím mat ten pocit a myslieť si niečo iné 😫

elizabet173
25. apr 2021

@kasl popracuj na svojom sebavedomí, že ti bol verný sa nedá dokázať nijako. A za tou inou kľudne ísť mohol, keď už s tebou nebol, ale aj nemusel. Žiarlivosť pochovala už veľa vzťahov, tak sa držte obaja na uzde, ak sa rozhodnete vzťah obnoviť.

karolinakr
25. apr 2021

Žjvot so žiarlivym človekom je peklo
Ak sA o teba niekto boji, ti to zalichotí, ale večne bezdovodne vyvolavať hadky a obvinovat druheho, ze s niekym bol...Možno lepsie pre neho ak sa nemu nevrátiš..
Pišeš, že ste sa hadali, lebo si bola ziarliva a teraz sa chce vratiť a ty ho zas vyšetruješ zo žiarlivosti...
To je chore
Vezmi si to aj z jeho strany, stale by ta obviňoval, že kradneš.Hoci si nic neukradla, 300x by ťa obvinil, ze ano.Chcela by si s nim žiť? No ja nie
Ak mu nechces zničit život mala by si ist na terapiu.Zas ho len odoženieš a druhy x sa nemusi vratiť.
Snaž sa byt mila pekna zaujimava aby netužil po inych

martinajurkechova
25. apr 2021

Ak ho miluješ ako píšeš, tak by si mala byť šťastná, že ste opäť spolu. Tu bude asi najväčší problém tvoja žiarlivosť. On si môže toto isté myslieť o tebe. Neviem ako by ti mohol dokázať, že nikoho nemal. Ziarlivi ľudia to majú fakt ťažké. Či myslíš, že okrem teba má ešte aj inú?

kasl
autor
26. apr 2021

@martinajurkechova nie nie to si nemyslím ale myslím to tak že ak sme neboli spolu lebo to by som považovala za veľké sklamanie a radšej by som buď bola sama.

alexas56
26. apr 2021

@marcellka32 presne tak🙂 myslím, že už oľutoval, ale ja sa už nevraciam🙂

natasa90
3. máj 2021

@kasl on sa s tebou rozišiel a potom tie tri mesiace ste mali nulový kontakt? A teraz ta chce späť? 😂😂😂 To ci mal niekoho ci nie je úplne šuma fuk.. Mala by so skôr riešiť to ze sa s tebou dokázal rozísť kvôli tomu ze ste sa dlho ne stretávali..ak dokážeš bez neho žiť tak sa na nho vykašli pre tvoje vlastne dobro