City z jeho strany

4. okt 2024

Dobrý večer, viete mi dať názor?
3 mesiace som mala románik. Začalo sa to v lete takže to volám letná láska. Spávali sme spolu, blaznili sme sa ako pubertiaci, proste všetko ako vo vzťahu. Hovoril mi že som jeho láska, macko, že mu chybám, že sa pri mne cíti ako ešte s nikým. Žeby so mnou chcel už ostať. Párkrát mi povedal že ma aj ľúbi ale prišlo mi to také falošné. Vždy bol iniciátor dotykov ,sexu, bozkov on lebo ja som sa bála začať prvá. Zaľúbila som sa a bezhlavo a to bol začiatok toho zla. Začal ma urážať, nadávať na môj výzor, dával jednoducho dole moje sebavedomie. Nespočetne veľakrát sme šli od seba. Až pred par dňami to skončilo úplne. Povedal mi ze ma nikdy nechcel že som bola len jeho hračka ..ale prečo keď som bola s nim tak som videla ze nieco predsa len cíti? Je možné že po tom všetkom čo sme budovali naozaj nič necítil a ani necíti?

ariannazara
4. okt 2024

Muži to majú podľa mňa celkom v hlave iné ako ženy, oni občasné chcú len sex a žiadne city..zatial co žena sa bezhlavo dokáže zaľúbiť..

baboobchod
4. okt 2024

Prečo… Lebo to hral? 🧐

322sima123
4. okt 2024

Tak ked zena chlapovi hned dovoli vsetko a spia spolu ako keby to bolo jest rezne tak bodaj by nie, vyuzil to a ma co chcel, naco taku zenu

deti95060810
4. okt 2024

už nemá o čo bojovať, čo dobíjať...
sex mal - kto vie či bol spokojný a tak išiel o dum dál...
kašli na neho, najlepšie aj zabudnúť.

dzulli1980
4. okt 2024

Vieš, v čom bol problém? ... že si mu hneď roztiahla nohy ... muži potrebujú loviť, dobý/íjať (neviem aké i/y sa tam píše, hádam tu budú nejaké slovenčinárky, ktoré má poučia 🙂 ) ženu ... proste si bola pre neho ľahká korisť.

autor
4. okt 2024

@dzulli1980 nedala som mu hneď ale to je jedno no

adka176
4. okt 2024

Bol to koko.. . nič viac, nič menej.... toto normálny chlap nespraví...modli sa nech už v živote takého ko... nestretneš....je to smutné, keď sa dospelý chlap takto správa... veď ak už nechcel pokračovať, tak fajn... povieme si čo a ako, ale urážať a správať sa hnusne po tom všetkom, je to svinstvo ...

mojemenonikto
4. okt 2024

Bohužiaľ narazila si na notorického zvádzača. Jediným záujmom takých chlapov je zoznámiť sa, dostať ženu do postele, poriadne si užiť a potom sa čo najskôr rozísť. Títo muži dokážu presne hovoriť čo chcú ženy počuť, majú sebavedomie, často chodia do posilňovne starajú sa o seba a to ženám imponuje a nejedna sa rýchlo zamiluje. Sama si povedala, že keď ti hovoril, že ťa ľúbi, tak si necítila, že to bolo od srdca. Len si si to kvôli zamilovanosti nevšímala. Buď rada, že si nezostala tehotná a ber to ako nepríjemnú školu života. Zrejme len jediný raz ti povedal pravdu a to keď ti povedal, že si len jeho hračka. Pravdepodobne si bola jedna z desiatok, možno stovák žien, ktoré už takto dostal. Takíto chlapi boli, sú a budú. A bohužiaľ stále bude veľmi veľa žien, ktoré im podľahnú. Hlavne si to nevyčítaj, bol to obyčajný hajzel a podvodník s citmi.

baboobchod
4. okt 2024

@dzulli1980 v tomto prípade tvrdé -y. S mäkkým -i by ju “dobil” do nemocnice a to nechceme 😃

dzulli1980
4. okt 2024

@baboobchod Ďakujem 👍

ahhola
5. okt 2024

Obaja sladkych 15.tnast? Uchovaj si slomienku na presexovane leto a tes sa, ze v marci neporodis😅

bobaas
5. okt 2024

@dzulli1980 je veľmi sympatické, že si sa na to i/y normálne opýtala.

leskovael
5. okt 2024

3mesiace som mala románik
Nespočetne veľakrát sme šli od seba
Začal ma urážať, nadávať na môj výzor, povedal mi, že ma nikdy nechcel, že som bola len jeho hračka...

Aky názor na toto chceš? Ak ste toto všetko stihli behom 3mesiacov, môžeš byť jedine rada, že to netrvalo 3roky🤷🏻‍♀️

marca12
5. okt 2024

@dzulli1980 Takemuto keby aj po svadbe dala,tak by isiel lovit dalej. to su vyslovene lovci,ktori robia aj nemozne,aby ziskali svoju korist. Nie je to jej chyba. On je jednoducho taky typ chlapa. Ulovi,pohra sa a ide dalej

marca12
5. okt 2024

Dobrou spravou je,ze tak za par mesiacov sa z toho dostanes,zalubenost odide a zacnes zabudat nanho. A hlavne mas ponaucenie dobuducna,akym typom sa vyhybat oblukom a nedat mu ani sancu.

pinkmamba
5. okt 2024

ty si nič nespravila zle nepočúvaj tých čo hovoria ze si bola ľahká ze nemá čo dobíjať a neviem aké hlúposti .. toto je proste čisto jeho hnilý charakter

autor
5. okt 2024

@pinkmamba ďakujem za podporu

vilma7
5. okt 2024

Je to chorý chlap...zrejme v minulosti zažil niečo podobne a teraz to musí istým spôsobom vraciat.

romiada
5. okt 2024

Nevyzrety narcis. A karma urobí raz svoje. Ber to že si si užila fajn leto aj Ty. Nabudúci rok budeš mať ešte krajšie, lebo uz si daš pozor na takych debilov. Hlavu hore.

mantilka
5. okt 2024

Dávaj si pozor, pozoruj ako sa správa, či pokukuje po iných, či je narcis. Teraz máš už odzite ako sa taký sukničkár správa. Mali sme takého v rodine, ja len pozriem na chlapa a vidím, že je sukničkár.
Z takých mi je na grc. Ani narcisov nemám rada. Chlap si ma vážiť ženu a obdivovať ju.
Hovoríš o lete ako ste si užívali a vraj nedala som mu skoro. No nie hneď na 1-3 rande, ale skoro.
Najprv si ho otukaj. Nehovoriac o Tom, že ženy teraz dávajú všetko na tanieri mužom a dovis sa, že sa muži nechcú ženiť.
A nerieš či ťa mal rád, urazil ťa...chruňo, taký ti nesiaha ani po päty.
Zablokovat a ponaucit sa, oni majú podobné správanie všetci. Vidíš ako im sibu oči, obzerajú sa aj za inými, preháňajú obdiv, sladké rečicky...aj kamoši sa prekecnu. Treba spoznať aj partiu kamarátov.

gerber58
5. okt 2024

Vzťah sa buduje úplne inak ako len sexom. Ty si naivná, on manipulátor, čo si na tebe pár mesiacov zgustol.

earlgrey
5. okt 2024

Dúfam, že si sa aspoň dostatočne chránila...