Mám mu vyjadriť svoje city?

26. júl 2024

Začala som mať rada jedného kamaráta, s ktorým som sa zoznámila pár mesiacov dozadu. Mali sme byť len kamaráti, áno, ale začala tam chémia a z mojej strany mi na ňom začalo záležať, ale dozvedela som sa, že má problém sám zo sebou. Chová sa niekedy bezohľadne, chladne, vlastne ani mu neviem pomôcť. Povedal mi, že sa mu páčim ako žena, žeby som bola pre neho, len keby nie je na tom zle psychicky. Nechce mi ubližovať. Začal sa mi zverovat s vecami, čo predtým nerobil, ale potom to vystriedal znova chlad. Nechcem sa ako v minulosti zraniť, mala som už dočinenia s takou podobnou osobou. Mám z neho pocit, že keď baby striedal v minulosti, pravdepodobne len využíval, tak by to prišlo aj u mňa.
Myslíte, že keď sa zveruje, že tam v tom môže byť nejaká náklonnosť ku mne?
Mám to chuť už skončiť, keďže to už aj on chcel.
Mám mu vyjadriť svoje city?

dzulli1980
26. júl 2024

Sama si si odpovedala vetou "Nechcem sa ako v minulosti zraniť, mala som už dočinenia s takou podobnou osobou" ... tak načo Ti je ďalšia taká osoba do života? ... len Ťa vycicia z energie, možno si párkrát zasexujete a viac nič ... muž, ktorý má o ženu záujem sa správa inak ... a to, že sa Ti zveruje, nie je prejavom náklonnosti ... možno si jediná, ktorá ho má chuť počúvať ... ale ak si chceš znova ublížiť, smelo do toho.

vevebono
26. júl 2024

Záleží s čím sa ti zveril. To, že je chladný, tvrdý, neznamená, že je zlý. Ono aj tí najväčší drsňáci majú pod maskou zmäknuté srdiečko, len sa boja ukázať to pred svetom.
Tiež som spoznala, teraz už manžela- tvrdý, nekompromisný. Vychoval ho otec, jasne to bolo cítiť, že mu chýbala matka pri výchove. Za 5 rokov co sme spolu, hovorím tomu- že som ho vykresala. Doma už vôbec nie je tvrďas, ani hovado, a pred svetom pomaličky odhaľuje, že aj on tie city predsa má

zooeynka
26. júl 2024

Nie. Najdi si normalneho.

siska53
27. júl 2024

Myslim, ze on o tvojich citoch vie. Za mna - nepokracovat do vztahu. Bude to len trapenie. Sama pises, ze si uz nieco podobne mala. Uz nemas, vies preco. A toto vidim na rovnaky scenar.