Citové ochladenie

luciabasistova
1. máj 2023

Ahojte, idem sa trošku vyžalovat. S manželom sme spolu skoro 7 rokoch, pred manželstvom sme spolu chodili 7 rokov ..nikdy to medzi nami nebolo ružové. Vzala som si ho z lásky..milovala som ho celým srdcom. Rodičia neboli veľmi nadšení ale vzali sme sa. Po 4 rokoch manželstva sa nám narodil synček. Už zo začiatku mi s malým muž vôbec nepomahal. Keď náhodou ochorel tak vždy dával vinu mne že sa neviem postarať o dieťa. Synček má už skoro 2 roky. Snim sa hraje, vie sa oňho postarať ale čo sa týka nás dvoch tak city ochladli. Muž je ku mne odmerany, neprejavuje mi žiadnu lásku, pusu mi nedal vyše dvoch rokov keď nie viac, za ruku má nechytí...proste nič..ani slovne...keď sa ho niekedy spýtam, žeby som šla aspoň na hodinku raz do týždňa na volejbal tak mi len brechne že sa mám spamätať. To bola situácia aj teraz v sobotu. Tak som nešla. V nedeľu si panko ráno šiel ku kamarátovi a ani slovo nepovedal a prišiel poobede. Spýtala som sa ho či je to fér z jeho strany že on si chodí kde chce a ja nemôžem. Tak mi len brechol že si mám robiť čo chcem. Chcela som sa v kľudne a s rozvahou snim porozprávať že to takto nefunguje, medzi nami nieje žiadna komunikácia iba keď niečo chce tak mi len vravel že mu mám dať pokoj. Vôbec sa nerozprávame, žiadna láska a malý to vidí 🙄😥dnes ráno sme s malým sedeli pri stole a ranajkovali sme a on chodil len okolo nás a malý ho volal ...tata tata...že má ísť aj on a on vobec nič... ignorácia...tak mi to prišlo strasneluto..aj som plakala a snim vôbec nepohlo ..ani neje čo navarim, ani snami netravy čas ..neviem čo mám robiť 😥😥🥺

zanka777
1. máj 2023

@luciabasistova kopnúť ho do riti.... A čím skôr tým lepšie...ale fakt.

deti95060810
1. máj 2023

smutné... teraz by ste mali byť najšťastnejší, máte jedno z najkrajších období v živote.
Nedá sa mi opýtať mávate spolu aj sex? lebo s takýmto správaním si to neviem predstaviť....

dilino
1. máj 2023

Nič ked si vídela že je to zlé tak ešte si ho vezmeš.Píšeš ž rodičia neboli priliš nadšený.Skonči vzťah odkladaj si peniaze ak sa dá a neskôr odíd aj s malým.Chceš sa tak zozierať celý život.ON môže ísť za kamarátom TY na volejbal nie a ešte raz by na mňa zhukol by mal vysrate časy.Tak ako ON k tebe TY k nemu.ON podľa mňa niekoho má môj názor.Neexistuje aby sa tak správal.Vykašli sa naneho načo TI je.Ako píše zanka777 kopni ho do riti.

stanulienkat
1. máj 2023

Si pekna, mlada baba. Spýtaj sa sama seba, či chceš takto žiť ešte ďalších 50 rokov? Skús manžela dostať do manželskej poradne. Skús sa s ním poriadne porozprávať a keď s ním nepohneš, asi by som sa začala zariaďovať podľa seba.

luciabasistova
autor
1. máj 2023

@deti95060810 nie nemame..aj keď som sa ho pýtala, prečo sa mi nevenuje večer tak mi ani neodpovie...ignoruje má..

sova851
1. máj 2023

@luciabasistova mozno ma milenku.

levandula7
1. máj 2023

prečo toto dva roky toleruješ? už mal mať rozvodové papiere dávno na stole.

olimuc
1. máj 2023

Nepises koľko máš rokov … ale 14 rokov je veľmi veľa času a mám pocit, že si ta zobral lebo sa už patrilo a okrem teba so svadby nadšený nebol nikto. Asi to bude predkríza stredného veku s nahananim mladosti…: porozprávaj sa s ním na rovinu … ale nerob si veľké ilúzie, na to aby sa rozišiel je asi zbabelý …takze sa hra na mŕtveho chrobáka a čaká nech to poriešis ty.

marca12
1. máj 2023

@luciabasistova Tu sa uz neda robit nic. Najlepsie je v takomto bode ist od seba. Trpi dieta,trpis ty. Vyzera to,ze ma mozno aj inu uz davno,ked sa takto sprava. Takyto chlap si nezasluzi rodinu. Nevazi si,co ma. Co jw toto za spravanie dospeleho muza? Tyra ta ignoraciou a ty sa zbytocne trapis a nicis.

rebrambora
1. máj 2023

Ved už na zaciatku si napisala, ze nikdy to nebolo ruzove. Tak ak to nefunguje tak sa rozidte. jedoduche

luciabasistova
autor
1. máj 2023

@rebrambora len ja som nikdy nechcela aby malý vyrastal bez.otca...ale inak to asi nejde...ešte začiatkom roka sme predali jeho dom a šli sme bývať k našim..akurát sme si prerobili vrch v dome..celé bývanie a on si postavil dielňu vo dvore...je pracovitý, ale to je asi všetko...možno sa bojím od neho odísť...

tenerifka
1. máj 2023

@luciabasistova ale toto nema buducnost, ja by som si zacala zariadovat pomaly zivot bez neho.
Maly o otca nepride, ale ty si zasluzis nieco lepsie, si urcite mlada a este mas cely zivot pred sebou.

jazula
1. máj 2023

Ach, isla som poradiť, že vypadni od neho aspoň na víkend s malým k rodičom, nech získaš odstup a zmeníš vzduch, ale keď bývate u nich, tak úmyslu iný výlet. Prípadný rozchod bude komplikovaný už kvôli peniazom…píšeš že on predal svoj dom a z toho ste financovali prerábku poschodia v dome tvojich rodičov?

luciabasistova
autor
1. máj 2023

@jazula áno z peňazí z predaja

jazula
1. máj 2023

A čo sa týka vyrastania bez otca…už ani teraz mu nedáva to, čo dieťa najviac potrebuje - lásku, záujem a vedomie, že tam preňho ten rodič vždy bude. Takze bola by to až taká veľká zmena?

doriiis
1. máj 2023

Neprosit,ale konať
Zahlasit kedy ideš na volejbal,od kedy do kedy.Dieta nechať doma,nech sa stará.
Takisto naplánovať výlety....debilkovi zahlasit,ide sa tam a tam vtedy a vtedy.Ked chce pôjde,keď nie nech ostane doma.
A začni pracovať a pripravovať sa na rozvod

martul
1. máj 2023

@luciabasistova prečítaj si začiatok príspevku tam je chyba, čo uz teraz poradíme.

reiskirchen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
calmmeadow
1. máj 2023

aj pred tvojimi rodičmi sa k tebe takto správa,že sa s tebou nerozpráva,ignoruje ťa a pod? A nemôže byť za týmto jeho správaním nejaká iná? Z jeho strany to vyzerá,akoby už k tebe necítil vôbec nič,dokonca akoby mal odpor. Je smutné,že nemá ani len snahu to nejako riešiť. Možno by pomohla nejaká spoločná poradňa,ale predpokladám,že on by nesúhlasil...

simona20201309
1. máj 2023

@luciabasistova och dievča, to si nevedela založiť tému anonymne? Dosť osobne veci píšeš na to ze máš tu cele meno s fotografiou a na fb ešte aj foto synčeka

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
1. máj 2023

@luciabasistova neriešila by som hneď rozvod, ale odišla by som od neho. Potrebujete byť nejaký čas bez seba. Ak zistíš, že vám je bez neho lepšie a si stastnejsia, tak nie je o com.
A nechať ho, či bude bojovať, alebo nie.
Držím prsty. Neviem čo sa to deje dnes s chlapi.... ale nájsť zodpovedného otca a manžela je dnes už naozaj skôr zázrak ako skutočnosť.
Bodaj by dostal rozum!

domkakvet
1. máj 2023

@luciabasistova povec mu, ze bud sa spamata, alebo sa s nim rozides.

luccija
8. máj 2023

@luciabasistova možno mu vadí, že bývate u vašich?az teraz, keď tam prisiel zistil...ale ste spolu dlho,male dieťa, svokrovcov v dome asi potrebuje unikat