Citové ochladenie

luciabasistova
24. jan 2022

Ahojte, už si neviem rady 😥... S manželom sme spolu 5 rokov. Mame 7 mesačného syna. Necítim lásku z mužovej strany. Chodí do práce, keď príde domov tak ani ahoj nič, ani pusa, objatie, proste nič. S malým sa po hraje trocha, to je všetko. V posteli nam to vôbec neklape. Milujeme sa tak raz za čas. Aj to trvá len cca 10 sekúnd a vyvrcholí a otočí sa chrbtom a spí. Žiadna predohra, dotyky. 😪.. Uz som mu to aj vravela, že mi to vadí, žiadna neha, dotyky a on nič. Žiadna zmena. Uz fakt neviem co mam robiť. Poraďte.

buzz5
24. jan 2022

@luciabasistova bol taky aj na začiatku vzťahu? Kedy asi nastal zlom? Skus si spomenúť možno prídeš na príčinu co sa stalo... Alebo myslíš ze len časom to vyprchalo? Skus si ho získať naspäť, niekedy dajte dieťa k babke a urobte si opäť rande čas pre seba

clori
24. jan 2022

@luciabasistova nemali ste predtym nejake ine problemy? hovori o praci, spytas sa ho obcas, aky mal den atd? nevycital ti v nedavnej dobe nieco, pripadne ty jemu? od ktoreho momentu to asi tak upadlo. po porode alebo pred? neodsunula si ho ty bokom? skus popremyslat. aj male detaily zavazia.

vandicka7
25. jan 2022

Skus mu to castejsie opakovat, aby proste pochopil, ze ti to chyba a ze to potrebujes. Snad potom mu to dojde. Kedysi to bolo ine?