Cítiš sa dobre, keď si bez detí a nezadaná?

8. okt 2023

Ahojte. Mám 29 rokov a po dlhoročnom vzťahu sme sa s priateľom rozišli. Čo mi príde zvláštne, že ako bezdetná a single sa cítim dobre a nemám záujem vstupovať do ďalšieho vzťahu. Keď som bola mladšia a bola som nezadaná, bola som nervózna a stále som hľadala a túžila som niekoho mať. Teraz sa mi to stalo prvý krát, že ako nezadaná sa cítim dobre a nechcem mať vzťah. Od rozchodu ubehli 4 mesiace. Stretli ste sa s takým pocitom, že byť single je fajn alebo si myslíte, že po dlhšej dobe sa ten pocit zmení? Aké máte vy skúsenosti?

minenkak
8. okt 2023

Užívaj

rebrambora
8. okt 2023

Paradoxne stale ked som bola single a spokojna nejaku dobu som muzov vyslovene pritahovala. Presne tak - uzivaj a nepremyslaj nad tym. Je to uplne v poriadku.

pralinka25
8. okt 2023

kazde obdobie ma svoje caro. vychutnavaj si to a podla mna to vobec neni divne. casom sa to urcite zmeni. otazkou je ako dhlo to bude trvat. vobec sa nad tym nezamyslaj a skratka si to uzivaj. vsetko pride v spravnom case do tvojho zivota.

gabika0825
8. okt 2023

Keď ti to tak vyhovuje, je to tvoja vec, tvoj život, ty ho žiješ, nie my za teba. Si mladá, užívaj

vroni
8. okt 2023

Áno, cítila som sa fantasticky. Neviem, prečo by som sa mala smiet cítit dobre len s chlapom a deťmi po boku. Kľudne by som aj teraz nechala muža a deti tak pol roka samých na seba, kebyže mam tu možnosť (bez toho, ze by som im spôsobila škody). Lenže nemám, smola pre mna.

lindous
8. okt 2023

Nikdy som nešla do vzťahu lebo by mi bolo zle samej, potrebovala som byť zadaná a len aby som niekoho mala, vždy to bolo o tom, že som stretla niekoho s kým mi bolo ešte lepšie 😊

medda_beda
8. okt 2023

Myslím, že si dostala vekom rozum a uvedomuješ si, že ku šťastiu nepotrebuješ muža silou mocou.
Nie, že by si vtedy rozum nemala, ale bez skúseností by si si to neuvedomila 🙂.

alazala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silvia2013
8. okt 2023

Mam okolo seba vela spokojných single kanaratok a kamaratov .Ale maju deti. Nepotrebujú riesit vztahy. Užívajú si s detmi , bez deti , ak nenaju partnera, maju o problemy menej 😂😂😂. Dnes najst skveleho partnera je tazke. (Vdaka bohu za toho mojho) ♥️🙏Moja starsia dcera ma 24 o oar dni , studuje 5r VS náročného zamerania, pracuje sko IT a nems frajera😂😂😂cestuje, užíva si zivot. Su partia 6 dievčat a chlapci by im len zavádzali. 😂

topgabo
8. okt 2023
barborachors
9. okt 2023

Oj, nikdy som sa necítila lepšie, ako ked som mala 30 a bola do 35 single. Najlepšie obdobie môjho života! S peniazmi, vysnivanym byvanim, kopa priateľov, kazdy vecer žúr alebo výlet. Najlepšie časy. Potom prišiel vzťah, korona, zdravotné problémy a vela iného. Som vďačná za to všetko, aj za skúsenosti aj úspechy aj pády, ale darmo, nikdy som si tak neuzivala, ako ked som mala 30+, aj aký taky rozum, aj peniaze, a mladosť a všetko s tym súvisiace.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz