Mám bublinu ľudí, s ktorými sa stretavam. Jedna kamoška, no mám pocit, že vzťah bol dosť intenzívny, až začal byť nudny, všetko sme o sebe vedeli, poznáme sa 10 rokov. Nejako to slabne. Kolegyňa, a ktorou sedím v kancli, teda som s ňou veľkú časť dňa, ok, v praci, pomôžeme si, nerobíme si intrigy, no je to také neutrálne, nemastne neslane. Rodičov nemám. Priateľ, ukázali sa iste nezhody, prestávame si rozumieť, resp.su veci čo mi vadia, je taký spomalený, malovravny, začína ma to nielen nudiť, ale priam až stvat. Ja už neviem čo so sebou, nemám s kým tráviť čas 😔 ako si nájsť nových ľudí do života? Ja ani neviem kde by som ich mala hľadať, ale je mi strašne smutno. Chcela by som mať viac kamarátov.
co takto si najst nejaky konicek? Ak ti maju ludia zaplnat cas v zivote, nikdy nebudes uplne stastna.
@jana_eyre_2 mám dokopy 3 ľudí v živote, a ty povieš že mám dosť kamarátov? 😀
A inú rodinu nemáš? A priatelia rodina? Budúca svokra?
@egonsk koníčky mám, viem sa prebavit sama, dokonca lepšie ako s niekým, ale keď niekedy chcem s niekým byť, tak ani nemám s kým.
@zmrzlinka2021 nemám. Tak čo mi pomôže svokra, to nerátam ani, občas ju vidím 🤷♀️
Zalezi aj ci mas 22 alebo 35 rokov. Cim mladsia, tym vacsia sanca vo svojej vekovej kategorii najst single ludi, co maju kopec volneho casu. V tej kategorii nad 30 uz to ide dolu vodou, kazdy ma svoj zivot, partnerov, deti.. a malokto uz ma potrebu travit cas s niekym mimo svojej rodinnejbubliny
@hankab jasné, mám už viac rokov.
A priatelia kamaráti? Stretávajú sa častejšie aj s jeho rodinou, raz to bude aj tvoja rodina. Pestuj si s nimi vzťahy
Tak potom chapem tu osamelost. Sama som bola v situacii pred par tyzdnami, ked som potrebovala kusok psychickej podpory a bolo nepekne si priznat, ze nikoho takeho nemam. Takze moc neporadim, tazko sa nadvazuju nove kamaratstva mimo prace v tomto veku. Dokonca aj v praci sice mozes byt “kamoska”, ale dvere na kacli sa po praci zatvoria a nikto po tebe ani nestekne. Kruta realita, kazdy ma svoj zivot.
Najlepšia kamaratka je nudná, kolegyňa nudná priateľ nudný.Nie je problém v tebe? Akože nic v zlom naozaj ale možno sa málo snažíš ty.Prečo je vzťah s najlepším kamátom až teráz nudný? Nie je v tom pointa ,že najlepší priateľ ma byť oporov ma o tebe všetko vedieť a ma to trvať viac ako 10 rokov? Ak ti v tomto niečo chyba takz potom to nie je najlepšia kamarátka.Vzťah s priateľom no rozpravali ste sa o tom prečo tak ochladol? A kolegyňa no co ti poviem je to práca bud mas kolegyne s ktorymi si kamaratka alebo su to len kolegyne noc viac.Ako pisali vyzsie skus si nieco najst co ta bavy a ist medzi ludi nadviazat nejake vztahy ale poviem ti to teraz nie vzdy to bude len o uzivani a neviem este co od priatelstva vyzadujes ale niekedy je to aj nuda je to sucastou vztahu.
Podľa mňa je lepšie mať 3 dobrých priateľov ako mnohých povrchných, čo nie sú naozaj blizki.. známych mám mnoho, priateľov pár neviem prečo by to malo byť málo..
ale dobre ako myslíš, nech sa ti darí v hľadaní priateľov, len si myslím že nie je problém v množstve ale skôr v tom ako trávite čas a ako vzhliadas na život.. ale to je uz na tebe..
Aké máš záľuby? Prihlás sa na nejaký kolektívny šport, do KST, tanec alebo napríklad kurz angličtiny. Možností je veľa. Choď tam pokojne sama a partia tam bude.
Ja si naopak myslím že máš kamarátov dosť, vrátane tvojho priateľa, skôr by som sa snažila oživiť vzťahy.. výletmi, poznavackami, zmenou.. ale to je len môj názor