Cítim sa byť nenaplnená a neľúbená

11. okt 2024

Ahojte všetci,
idem sa vyplakať, cítim sa byť zrelá na psychológa.. mám pomaly 22… čo sa týka intímností, nikdy som to nevyhľadávala, avšak, samozrejme, chalani sa začali snažiť a ja som na to v určitom veku začala reagovať akoby som hovorila: No dobre skús, uvidíme, čo z toho bude…. (btw asi od 18, nikdy som vážny vzťah nemala, vždy to končilo možno pri hlbších rozhovoroch medzi nami). Problém je ten, že v tomto sa nikdy žiadny u mňa daleko nedostal… najprv mi to bolo jedno, ale keď to už bol nejaký v poradí, ktorého som odmietla, naozaj ma to začalo trápiť… Prečo som ich odmietla? 😳jednoducho ma ich vyvádzanie nepriviedlo do nálady, občas skôr až do znechutenia (a to sme ani nezačali). Ďalšia rana prišla, keď mi došlo, že mužom nie tak príjemné hladkanie a maznanie sa tak ako mne😖… cítim sa byť nenaplnená a neľúbená… pritom ma to hnevá, že vôbec nad tým uvažujem, nikdy som nad tým neuvažovala, nemala žiadne “sny”, neživila v sebe nejaké predstavy, čo sa týka mužov.. tak neviem, prečo to tak je…

minenkak
11. okt 2024

A sú pre teba chlapi to správne pohlavie, na uspokojenie tvojich túžob?

eliska13
11. okt 2024

Keď to bude ten pravý chlap nohy sa to podlomia

mikadooo
11. okt 2024

Správny muž ťa aj uhladká aby sa dostal tam kam chce 😁😁😁. Tak asi títo nemali nič moc výdrž, len hrrrr na vec a keď si cukla, tak bajbaj bejby, idem o dum dál... Asi si teda o moc neprišla, nie? Podľa mňa ten správny ešte len príde. Keby si mala 32, tak chápem, že vyplakávaš

janinka007
11. okt 2024

A to je nejaka povinnost muchlovat sa s kadekym? Ved počkaj na toho praveho, neopic sa po kamaratkach.

egonsk
11. okt 2024

tak skus zalovit v starsich vodach a tam mozno najdes to, co hladas. Mladi sa potrebuju len rychlo vytriast a nahnat si score, starsi si to radi aj uziju ... no, ale moc stari uz preistotu nie, lebo bud toho viac nakecaju ako urobia, alebo sa zo vsetkeho nejako len vylizu... 😁🤪

cimage
11. okt 2024

To bude tym, ze v tom neboli city. Ist na sex s tym, ze no dobre, tak nemozes cakat vela od toho. Najdi si poriadneho chlapca, ktoremu neide len o sex, ale o teba a uvidis aka to bude zmena. Len ty sa tiez musis snazit a nie len lezat ako lata.

rozculena
11. okt 2024

@cimage leží ako lata,lebo v tom nie sú city....len čaká,čo bude.....

rozculena
11. okt 2024

je im príjemné hladkanie,aj teba hladkať,aj nechať sa hladkať od teba....lenže to musia byť obojstranné city.....a nejaké chodenie a spoznávanie sa pred tým...nie iba skočiť hneď do postele.

thekacicaa
12. okt 2024

Mne to tiez nie je prijemne s hocikym 😂 V mojom pripade bol "ten pravy" len jeden. Ked to medzi nami skoncilo, ziadny dalsi "pravy" uz neprisiel. Vsetci ti, co prisli, ma nepritahovali, nerozumeli sme si, alebo to medzi nami nefungovalo. Ked toho "praveho" stretnes, budes si 100% ista, ze je to on. Je to uplne ine.

anonymous1
12. okt 2024

Pozri ja mam 19 ziadna ma nikdy nechcela, a mam s toho depresky jak kokot. Ale ked sa to naucis prekusnut tak uz bude dobre. Ja som si povedal ze jebem na to. Lebo v dnesnej dobe ked je chalan milý tak je za kokota ze nema byt taký milý. Vies kolko dievcat mi toto povedalo? Tak uz to neriesim ked pride pride ked nie nie. Niektorym ludom je proste sudene byt sam

rorino
12. okt 2024

@anonymous1 To nemyslíš vážne ,že v 19. takto rozmýšľaš.Ved máš život pred sebou,láska ,aj keď je dôležitá nie je jediný bod v živote,teda nemal by byť.Dufam,že si začneš užívať život,depresie nakop niekam a prišli kadelahsie a hlavne ži😉

franss_x
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vorkola
13. okt 2024

velmi mudro beries zivot,co sa tyka lasky, ale pravej .Ani ja by som nechcela ist do manzelstva, vztahu,keby som citila ,ze to nie je prava laska, Zelam ti, aby si tu pravu lasku nasla