Cítim sa byť na poslednom mieste

alenkaalien
21. jan 2022

Boli by ste vo vzťahu s človekom, ktorý s vami už nechce dieťa (hoci chcel, toto som sa dozvedela týždeň dozadu, mala som k tomu príspevok tu na MK), no nemá problém pred vami rozoberať zlý vzťah svojej dcéry, jej problémy, ľutovať svoje vnúčence a tráviť s nimi viac času ako s vami. S vyhliadkou na nasťahovanie si dcéry domov ak to bude mať vo vzťahu veľmi zlé. Keď som mu to vytkla (to trávenie času), tak samozrejme, ja som tá zlá a čo si to dovoľujem... Pritom keď boli naposledy na návšteve, síce dcére povedal, že môže aj prespať, ale ako odišli, mne povedal, že chvalabohu, že ho z nich rozbolela hlava...

pribinak
21. jan 2022

@alenkaalien nepíšeš nič o vašom vzťahu, píšeš len o jeho dcére a iné bla bla

Koľko ste akože spolu? Koľko máte rokov? Bývate spolu? Prečo už odrazu nechce dieťa?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
21. jan 2022

zeny ja vas nechapem - svojpravnost sa dnes nenosi? potrebujes pocut od 100 cudzich zien, ze my by sme v takom vztahu neboli a teda nebudes alebo? a zalozit x tem, aby si sa uistila? si v tom vztahu stastna ano/nie, chces v nom pokracovat ano/nie, veris, ze sa nieco zmeni ano/nie a ak si si odpovedala prevazne NIE, tak asi vies na com si

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
21. jan 2022

@alenkaalien čítala som tento tvoj príspevok z predošlej témy a neverím vlastným očiam. Veď ty vo svojom veku absolútne nevieš. čo chceš.
Ženy vďaka vám všetkým. Situácia sa ešte viac skomplikovala. Pred pár dňami som mala návštevu - spolužiaka, bývalú lásku, s ktorým sme sa vídali tak raz za tri roky cca. Vždy ako priatelia. A on sa teraz naposledy rozlúčil s tým, že keďže aj on je bezdetný a dieťa by chcel, či si to neviem predstaviť s ním. Lebo že v 2016 keď sme sa stretli sa zase zamiloval do mňa, no vedel, že mám priateľa (vtedajšieho), tak to nechal tak. Samozrejme, že prvé ma napadlo, že je to blbosť rozmýšľať o dieťati s niekým, koho v podstate vôbec nemám partnersky riadne, niekoľkoročne odskúšaného a tiež, že naňho rodičia tlačia s vnúčaťom, tak skúša aj toto. Ale zase, je to múdry chalan, tak nechcem to brať naozaj ako výstrel do tmy. Za ten týždeň som sa zmierila s tým, že dieťa s mojim dotyčným nie. No a teraz keď mám "ponuku", proste ma to neláka. Kedysi sme boli spolu 2 x, vždy na pár mesiacov, také študentské lásky, naozaj som ho vtedy ľúbila, ale teraz... Vy by ste odišli zo 4-ročného vzťahu a skúšali zase objaviť starú lásku kvôli dieťaťu?

martina1201
21. jan 2022

@alenkaalien a ty sa divis že nechce dieťa? Hrozí že sa k vám nasťahuje jeho dcéra s deťmi. Nediv sa, že si v tejto situácii nevie predstaviť mať ďalšie maličké bábätko. Má už 50 rokov. Má dospelé deti a z nich jedno má problémy, ktoré ho zjavne veľmi trápia. To, že ty sa k nim staviaš odmietavo a že nevnímaš to, že ho to trápi a ešte mu to aj vyčitaš vám asi na dobrom vzťahu nepridáva a už vôbec nie na túžbe mať s tebou dieťa.
Každý otec vníma problémy deti a zlý výber partnera veľmi osobné. Je to jeho princezná, ktorá aj keby mala najväčšiu chybu na rozpade jej manželstva tak sa za ňu postaví. V tomto si naozaj na poslednom mieste, lebo si proti nemu. Nedotykaju sa ťa jej problémy tak ako jeho.

Sama musíš vedieť či a čo chceš. Či stojíš o takýto vzťah, alebo nie.

mikadooo
21. jan 2022

@alenkaalien nie nebola by som. Načo...

panelacikova
21. jan 2022

@alenkaalien prispela som aj do tvojej pôvodnej diskusie, kde som sa muža v podstate zastala. tam si ale neuvádzala, že on rieši dospelú dcéru a vnúčatá, kde hrozí, že si ich nasťahuje k sebe (čiže zrejme zároveň do domácnosti, kde žijete spolu)...
môžem sa ťa opýtať, či vy máte spoločnú domácnosť alebo máte každý svoju a stretávate sa?

panelacikova
21. jan 2022

@martina1201 veľmi pekne napísané.... až na to, že nech sa potom nečuduje, že ostane na starobu sám ako prst. pretože žiadna žena nebude akceptovať to, že on skáče okolo dospelej dcéry a jej detí. on si predsa toto už odskákal. a ako sa k tomu postaví partnerka? keď s ňou deti nechcel, ale uvažuje sa nad tým, že deti dcéry (vnúčatá) dokonca možno prichýli a budú uňho bývať? ak sa na to pozriem doslova z tejto strany, tak by som s ním už nechcela byť. načo, keď s ňou nechcel ani len 1 dieťa, ale vnúčatá (čiže minimálne 2) si nasťahuje domov.....

lucka_ke
21. jan 2022

nájdi si seberovného vekom

retatka
21. jan 2022

Hladaj seberovného,pán už má iné starosti a nie malé deti ešte.Len ho nedonúť aby ti urobil dieťa lebo ostaneš sama s dieťaťom,...ved tolko je mužov v tvojom veku ,načo ti je takýto chlap.Už si tak zúfalá,že nemáš na iného?

martina1201
21. jan 2022

@panelacikova áno presne tak. Ostane sám, ale autorka sa k nemu priviazať nemusí. Ona ešte dieťa mať môže s chlapom u ktorého bude na prvom mieste.

panelacikova
21. jan 2022

@martina1201 súhlasím.... ja nemať svoje dieťa a byť v jej situácii, rozišla by som sa s ním...

jaskolka
21. jan 2022

Úprimne? Co chceš od chlapa, ktorý má dospelú dcéru, ktorá sa možno k vám nasťahujeaj s deťmi, teda má už aj vnúčatá..
Je dedko a ty chceš, aby bol odrazu aj otec maličkého dieťaťa? A ty si bola jeho "number 1"v živote?
Nikdy to nebude tak, čiže bud sa zmier s tým, ak tak neskutočne ho miluješ a bojíš sa, že iný už nepríde..
Alebo sa odstrihni, a nájdi si muža, pre ktorého budeš ta" number 1"

martina1201
21. jan 2022

@panelacikova nápodobne, ja tak isto. 🙂

janickacrazy
21. jan 2022

@alenkaalien Cítiš to správne, jeho dcéra a vnúčatá budu preňho vždy viac ako ty. S tebou dieťa nechce, ale možno si nasťahuje domov dcéru a dve malé deti. Naozaj si tak zúfalá, že chces v takom vzťahu ostať? Nájdi si mladého muža, bezdetneho, ktorý chce rodinu. Budeš preňho na prvom mieste. Držím palce. Máj trochu hrdosti.

alenkaalien
autor
21. jan 2022

@panelacikova spolocnu domacnost

panelacikova
22. jan 2022

@alenkaalien no zbohom....