Cíti ku mne niečo viac?

4. mar 2024

Ahojte všetci. Mám kolegyňu, ktorá je zároveň aj moja kamarátka. Je šťastne vydatá už 15 rokov a má 2 deti. Ja som tiež 10 rokov šťastne ženatý a mám 1 dieťa. Predom poviem, ona má takú povahu, že s každým flirtuje, nadväzuje pritom fyzický kontakt. Jej humor nie veľmi deťom prístupný. Čiže z jej flirtovania si nič nerobím. No dnes sa stalo niečo čudné.

My dvaja a ďalší štyria kolegovia/kamaráti sme boli po práci posedieť do domu jedného z nich. Traja z nás sme sedeli na menšom gauči, čiže bolo trochu tesno. Ona sedela vedľa mňa. Všetci sme sa normálne rozprávali. Potom bola chvíľa, kedy som trochu stíchol a len počúval. Potom o mne niekto niečo spomenul, tak som len prikývol a bol ďalej ticho. No v tej chvíli sa jej ruka z jej nôh presunula na moje koleno, zatiaľčo ona pokračovala v rozhovore, ani na mňa nepozrela (akoby to spravila podvedome). Ruku na mojom kolene mala asi 90 sekúnd (aj kamarát si to všimol a povedal mi to) a potom ju odtiahla, akoby sa nič nestalo. Dosť ma to, čo urobila prekvapilo, pretože všetci sa poznáme už 3 roky a nikdy som nevidel, žeby to niekomu urobila. Podľa mňa je to veľmi intímne gesto. Ja by som to napríklad nespravil niekomu, ku komu nič necítim, aj keby som bol žena. Nepovedal som jej zatiaľ nič, pretože sa to stalo prvýkrát. No keď sa to zopakuje, tak o tom hodím reč.

Čo si myslíte? Len preháňam alebo tam sú z jej strany city?

liz_lemon
4. mar 2024

ved sam pises, ze nadvazuje fyzicky kontakt s kadekym, takze city v tom nehladaj

anjelicek26
4. mar 2024

Niektorí ľudia sú proste kontaktný.. hlavne keď majú vypite ci je dobra atmosféra... práve preto,že je vydatá a ty ženatý,tak sa môže spoľahnúť,že si len v rovine "s nim si rozumiem a bez rizika" ..

autor
4. mar 2024

@liz_lemon Nič viac v tom nehľadám, len sa mi to zdalo čudné. Ako som povedal, poznám ju 3 roky, viem presne, ako sa správa a ako flirtuje s inými. Preto sa mi to zdalo čudné, lebo toto mi prišlo trochu moc. Toto nie je pre ňu typické. Niekoľko rokov študujem knihy o reči tela/neverbálnej komunikácii, pretože ma to zaujíma a proste som pri tom spozornel, či sa naozaj toto deje.

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Nema k tebe ziadne city.

simona20201309
4. mar 2024

A čo chceš vlastne vedieť? Či je šanca ze ti dá?
Si ženatý a ona vydatá.... bežne chodíte posedieť v takom zložení že ona jedna baba a piati chlapi?

januska12323
4. mar 2024

City nie, skôr iné "city".

ovaaa
5. mar 2024

Treba sa spýtať dotyčnej, aký mals dôvod položiť ti ruku na koleno 90sekúnd.

domkakvet
5. mar 2024

Vobec to neries.

larinka552
5. mar 2024

Nemusím tieto typy... Nie je ona náhodou tak trošku attention whore alebo pick me girl? 😅
Ak ti to gesto prišlo už trochu moc a že prekročila tvoju osobnú zónu, mal si to riešiť vtedy na mieste. Teraz už darmo budeš analyzovať čo bolo, ako to myslela či nemyslela.