Citi druha osoba, ze ma neskutocne pritahuje?
Moze to vycitit z tvojho chovania, ktore je zrazu v jej blizskosti ine ako bezne byva.
Ano
Kto ako.
To je velmi individualne, niekto ano a niekto nie. Zalezi aj na pohlavi. Lebo chlapi vacsinou daju zaujem najavo, kdezto zeny cakaju ze ci to bude opatovane. Ked je tam chemia, to je najlepsie ale tiez to nemusi nic znamenat. Ja som stretla chlapa, medzi nami bola neskutocna chemia a predsa z toho nic nebolo.
áno
Moze a nemusi. Podla toho nakolko to das najavo, ci ste dostatocne blizko seba, pohlad do oci vela prezradi. Niekto si take veci vie vsimnut, niekto si nevsimne nikdy. Na niekom to vidi cele okolie hned, iny to vie dobre skryt.
Nemusí, keď to dotyčná osoba na sebe nedá vedieť. Píšem z osobnej skúsenosti... A bolo ich viacej.
však to hlavne závisí od teba či to dávaš najavo alebo nie 😀
Záleží aj od toho, ako ťa táto osoba vníma. Ak ty túto osobu nepritahujes, tak ti nevenuje žiadnu osobitnú pozornosť a nemusí nič postrehnúť.
Nemusí. Ak to vieš veľmi dobre skrývať, tak to vôbec nemusí zistiť.
podľa mňa áno.
Podla mna fyzicka pritazlivost nie je laska, laska sa u mna rodi postupne, z prvotnych sympatii a pritazlivosti. Ale urcite si nemyslim ze laska = fyzicka pritazlivost. Za mna su to odlisne veci. Moze ma pritahovat nejaky muz a nikdy sa nedame dokopy. Naopak sa moze stat, ze stretnem niekoho, s kym mi bude dobre, budeme sa mat radi a budem donho zamilovana a nebude hrat hlavnu ulohu vo vztahu fyzicka pritazlivost. Ja som sa s tym uz stretla, ze ma viacero muzom pritahovalo fyzicky, chemia neskutocna, niekedy to opatovane bolo, niekedy nie a niektori sa to ani nikdy nedozvedeli.
Nie. Ak ho stale nekontaktujes, neoslovujes, nestalkujes, nevnucujes-podla coho by to mal vediet?
Mne sa raz necakane prihovorilo jedno dievca. Bolo to zvlastne ale neriesil som to. Ziaden vztah som nevyhladaval. Teraz asi po roku mi to vsak udrelo do hlavy a vravim si ci v tom nebolo nieco viac 😃 Chcem tym len povedat ze vycitit sa to da ale musi tam byt vzajomna tuzba najst si niekoho.