Ako ste na tom vy? Nájde sa tu niekto komu tiež chýba partička s ktorou by ste aj s deťmi chodili častejšie na chaty, výlety, dovolenky? Nemáme to tak, že by sme boli úplne sami, chodievame občas s niekým, občas s rodinou. Ale pred deťmi sme mali každý tú svoju partičku, to bolo super. Tam sa to tak postupne oddelilo. Keď boli deti malé, tiež sme mali kontakty. Ale postupom času sme sa tiež oddelili. Ale nie že my, ale tak všetci mali potom iné životné situácie a neudržalo sa to. Chýba mi to veľmi. Som spoločenský človek, vždy sa mám o čom s ľuďmi baviť, keď niekam ideme na spoločnú dovolenku je to proste veľmi fajn.
Ani neviem čo očakávam od tejto diskusie. Možno sa len posťažovať🤷♀️, že mi to chýba a pokecať ako to máte vy.
My chodíme, chodili sme všade sami. Len raz som to skúsila s blízkou rodinou a stačilo mi. Dovolenku si chcem užiť podľa vlastného uváženia, nie sa niekomu neustále prispôsobovať. Ja mám rada zábavu ale odtiaľ potiaľ. Úplne mi stačí napr. narodeninová oslava a ľudia v práci. Chaty a podobné viacdňové záležitosti to u mňa nehrozí vôbec. Večer by som išla domov.😀 Mne stačí pár hodín s niekým a som vyčerpaná. Ja si užívam aj keď som sama doma.
Aj ja mám rada partičky, či výlety aj dovolenky ideme aj dve tri priateľské rodiny.. ale vieš čo ? Ja som sa naučila to organizovať a pozývať ... A tie akcie vždy dopadnú dobre
Obdivujem ludu ktori chodia na dovolenky s partiami prípadne viac rodin. Mam byvalu kolegynu co rocne minimalne 10x idu aspon 2-3 rodiny, vacsinou vsak do 10 rodin. Toto obdivujem a zaroven neverim ze by som to dala. My sme uz parkrat boli s inymi na dovolenke a utvrdzujeme sa ze je nam lepsie ked ideme len my 4. Proste vacsinou mame presne jam chceme ist, aj financne naroky mame ine ako vacsina rodin - a to nie vzdy myslim vyssie, proste vlani 2 tyzdne v it - to kazdy ze nemajú radi Taliansko a v juli nie, autom nie, lietadlom nie...boli sme a bolo perfektne...ziadne hotely, cez airbnb sme mali vzdy ubytka s bazenom (teraz to nebolo i mori ale o poznavani), predvlani kreta na 2 tyzdne...nieee, tam je veterne, v juli nie, prilis drahe, letecky nie, nemaju radi grecko ...predtym chorvatsko...na 5 dni nie, ta cast nie, v tom mesiaci nie, studena voda. Predtym turecko na tyzden letecky - ked zbadali cenu, tak ze nie - a pritom to bolo za nieco cez 2tis e.
No ale každý ma na dovolenku inu penazenku, iny cas, ine poziadavky, niekto sa stale kúpe, niekto vobec a radsej ide do hor.
Takze uz sa nikoho nepytame, my sa rozhodneme podla nasich preferencii a moznosti a hotovo
Ja milujem ten kľud ísť sama rodina, raz sme išli s kamarátmi na 4 dni a ďakujem nikdy, chcem si sama organizovať program, nie na dakoho čakať, a vymýšľať kedy kde ideme
My mame s manzelom spolocne particky, ale chaty a pod vacsinou organizujem ja 🙂 mne to vyhovuje lebo s manzelom mame vysoke poziadavky na to, ako a kde mame travit drahocenny cas 😂 v kazdej partii musi byt niekto organizator a udrziavat ju takto pokope, ked sa taky clovek nenajde, kto by to inicioval tak jasne, ze sa vztahy rozpadnu…