Dala som sa dokopy so starsim muzom. Zacalo to medzi nami tak, ze ma stale niekam volal, ja som ist nechcela ale nakoniec som si povedal ze tak teda podme, no niektore veci sli na mna prirychlo, tak som niekedy bola odmerana. Bol to asi prvy chlap v mojom zivote ktory ma prekvapil napriklad s kvetmi len tak, vymyslel program len tak, chcel mi urobit radost len tak…priznavam, ze som si to malo vazila. Bol proste iny ako ostatni, bola tu pre mna presne taka laska po akej som tuzila, ale ja som sa toho zrazu bala. Vela krat mi hovoril nech zmenim svoje spravanie lebo strati svoje city ku mne, ked som taka chladna no ja som sa do nicoho nechcela tlacit, chcela som vsetko tak ako som to citila. Prestal sa somnou uplne bavit, ze toho uz ma dost, ze nie je takto stastny a ze to je prenho tazke ale musi ma opustit, lebo ho to len trapi a neciti ze by ta laska bola opatovana. Bolo to uz asi pred dvoma mesiacmi, a cim dalej tym viac som si zacala uvedomovat ako velmi vela pre mna robil a co pre mna znamenal a ako mi chyba. Pisala som mu, ze to chcem skusit znova, ze mi chyba, ze ho lubim, neodpisal. Pisala som mu potom ze ak to mysli uz fakt vazne, tak nech si ma vsade zablokuje, a nech mi vrati moje veci, neodpisal. Zijeme na jednom sidlisku, ked sa vidime, prejde okolo mna, pozera na mna s vycitkami a mna to velmi trapi, niekedy mam chut miesto neprijemneho pohladu sa mu hodit okolo krku a povedat mu ako velmi mi chyba. Viem ze som urobila chybu a teraz za nu platim, ale myslite, ze je este nejaka sanca aby sme boli zase spolu?
@zuzana9393 preco si ma potom stale neblokol? Boli sme spolu pol roka, ked sa na to spatne pozriem tak chapem ze sa na to vykaslal lebo som niekedy bola fakt odmietava.
@oblaacik ale prečo si taká bola? Príde mi to skôr také, že najskôr chcel on, potom ho to prešlo a teraz chces zase ty a on už nemá záujem. Ja by som sa mu viac nevnucovala. Ak máte byť spolu, tak budete. Ale podľa mňa to nie je ten pravý.
@oblaacik no bola si nevyzrela na vztah, ktory ti on daval. Teraz ked uz sa on zlomil, tak ty si zacala sa v sebe posuvat, ale aj to zrejme na zaklade ineho podnetu, ktory medzicasom prisiel. Do rovnakej rieky 2x nevstupis, svoju sancu si premarnila, zial aj takyto je zivot. Ak to v sebe este viac spracujes, dalsi vztah si mozno budes viac vazit, iked nebude mat mozno ani polku tych parametrov, ako sa ti tu naskytovali. Podvedomie ta uz bude viac usmernovat...
Tebe nechyba on,ale jeho pozornost. Keby tam nieco bolo,tak by si nebola odmerana. Bud ta chlap pritahuje a citis tam nieco alebo nic tak ako v tvojom pripade. Pol roka je dost. Robil zo seba pol roka saska a ked ta odstrihol od pozornosti zrazu ho chces. Zamysli sa nadtym
Vsak urob to co pises, ze mas chut sa mu hodit okolo krku. Mozno nechce len slova ale skutocne ciny.
Ak si si ozaj istá, že ho chces, ľúbiš a urobíš pre neho čokoľvek, tak normálne choď za ním sa porozprávať. Nemusíš riešiť písanie, smsky, blokovanie a podobne chujoviny. Možno si našiel niekoho, na kom mu začína záležať a preto teba už riešiť nechce. Aj keď si osobne myslím, že keby ste boli spolu mesiac a ty by si bola odmerana,nezalubena, tak to chápem... Ale po pol roku aby si si to nevšimla? Zrejme ti ozaj chýba len tá pozornosť. Veľmi dobre si to premysli, aby si mu znova zbytočne neublížila.
@zuzana9393 ked sa starsi chlap rozhodne, tak ani keby mu prisla zahrat na flaute, tak nezmeni uz nazor. Sancu jej dal, nevyslo to, tak sa posunul dalej. A riesit nejake blokovanie je uplne detinske, nema dovod ju posluchat, ked je samostatna jednotka. Nikdy som nemal za potreby blokovat svoje ex, nech uz rozchod bol akykolvek.
@kikusha2212 minule mi kamoska povedala ze proste mam ist osobne a navstivit ho ze som si prisla po veci. Ale nemam na to odvahu, je to uz predsa ine ako niekomu vypisovat, bojim sa, ze by to zobral zle, ze co tam akoze robim. Kedze sme sa nerozisli uplne v dobrom a myslim, ze sa na mna stale hneva, dufam, ze len potrebuje cas.
@oblaacik hlavne sa rozhodni, ci si chces ist pre veci a teda definitivny koniec alebo mu chces vyznat lasku a zabojovat o sancu. Ved on chudak musi mat z teba zmatok.
@kikusha2212 chcem sa s nim porozpravat. Len sa bojim ze by ma vyhodil, ked ani na spravy neodpisuje.
@oblaacik taketo veci sa ale neriesia cez spravy
@oblaacik sama vravíš, že si si to posrala. Ak ti na ňom tak záleží, tak naber gule a choď, náprav čo si pokazila. Ak nie, tak ti ozaj za veľa nestal. A ak ťa vyhodí, aspoň budeš vedieť na čom si.
@kikusha2212 to teda nie…myslis ze by som to mala skusit? To ze on mi ani na spravu neodpise, ked pisem ze sa chcem porozpravat, ospravedlnit atd.
@egonsk ale veď s tým ja súhlasím, ale tak preco si to nevydiskutovat? Napríklad my sme sa tiež s prvym mojim ex rozišli dosť v zlom a po čase sa chcel vrátiť, veci sme si vysvetlili, uznali chyby obaja a síce sme sa nikdy dokopy nedali, ani nedáme, ale sme stále kamaráti. Mna by veľmi štvalo stretávať niekoho, s kým mám nevyriešený konflikt, ganit po sebe, nezdravit sa.
@zuzana9393 on to somnou skoncil tak ze vie ze nie som zly clovek ale ze proste si mysli ze mi az tak nesadol a nebude ma nutit do nicoho. Ale proste vidim stale tu jeho tvar ked sa stretneme niekde, ze nema na mna lahke srdce. A to mi nie je jedno.
@oblaacik takže kde je vlasnte problém? Povedať si ešte o jednu šancu?
@zuzana9393 ano, aj ked ja som ho o to pytala v sprave, no opdpisal na to len tolko, ze mi nove sance daval vzdy ked ma chcel pobozkat ale odtiahla som sa, vzdy ked som sla som radsej s kamaratkou ako s nim a mnoho dalsieho.
.
@oblaacik ale.tak ja sa mu potom ani nečudujem. Veď sa chudák musel cítiť, akoby mal lepru.
@oblaacik vezmi to pozitivne. On bol starsi. Ty mas 22 a zivot pred sebou. Az budes mat 40 budes plna zivota a on bude mat napr 60 uz ti nebude stihat. Partner by sa mal vyberat na cely zivot cize tento asi nebol ten pravy.
Nemyslim to v zlom len som optimistka. Ked sa jedny dvere zatvoria tak druhe sa vecsinou otvoria a az casom si uvedomis ze vsetko sa deje z nejakej priciny a mozno toto si potrebovala zazit aby si bola ina az pride ten pravy
@oblaacik veď on už zrejme záujem nemá. Asi ti nebola ani z jeho strany taká veľká láska, keď ho to tak rýchlo preslo