Ahojte, možno trošku "netradičný"príspevok ale predsa🙂
Mám šťastný vzťah, no od pradávna som velmi inklinovala aj k ženám a mám k ním doslova vypestovaný cit, ktorý pretrváva.Chýba mi len žena, dotyk ženy (zrelej, vyrovnanej) vztah zalozený na uprimnosti , dovere a všetkých tých dolezitých veciach, ktoré su potrebné pre fungovanie vztahu,Nemám na mysli doslova L vzťah.
V mojom živote už ženy boli, no chcela by som možno v kutiku duše ženu s ktorou by to vydržalo.Hlavne kontakt, pocit, ze máme jedna druhú, atd....
Nepotrebujem "rady", "kázne"... 🙂
Mali ste to také niektorá alebo máte?🙂
Neviem ci mas na mysli, ze si bisexualne orientovana, alebo mas na mysli len vztah so zenou na urovni duchovnej? Mozno to chapem len do bodu, ze potrebujes pochopenie a je ti blizke zmyslanie zien ....co v podstate kazdej zen, nakolko zeny rozmyslaju viac podobne ako rozmysla zena a muz v proitiklade.....
obavam sa, ze tu sa ti dostane len reakcii ako v pridpevku c. 1, primitivnych a obmedzenych, napriek tomu ze je MK zenska komunita reaguju tu zeny casto horsie ako muzi...
@nickpick áno aj s tým som počítala ale určite ma to "nezdeptá":-😀
@nickpick nuz, chlapi v kolektive medzi sebou si zase taketo rypanie prejavuju inak. vacsinou je to o tom, ze sa tak "testuju" do extremu, kolko ktory vydrzi, ako sa dokaze obhajit a zaroven tomu kvazi-vyzyvatelovi ukazat, kde je jeho miesto. aby si udrzal svoju pozicoi v hierarchii kolektivu. alebo ci sa zlomi. potom je uz onalepkovany. a beru si to casto velmi osobne, lebo aj ked zena prevracia ocami, ze su ako male deti, tak pre nich ten kvazi-mocensky boj je dolezity. a vedia byt k sebe pekne utocni. dost cielene si vzajomne utocia na ega.
keby si to clovek predstavil obrazne, tak zeny tu "inu" udobu ako sliepky a chlapi medzi sebou tej vybranej obeti, co svoju obhajobu nezvladne, zabodnu noz do chrbta. a kym zeny vedia este prijat fakt, ze sa moze ta "ina" zmenit a zapadnut medzi ne, chlapi vcelku dlho vedia trvat na nalepke, ktoru tomu dotycnemu prisudili a trva dlhsie, nez sa jej zbavi. a dokonca aj potom mu ju vedia este dlho (akoze v dobrom) pripominat (a zakoncia to recami: no, hadam si sa neurazil).
nie su horsie ako muzi, su rovnake, len kazde pohlavie to robi inym sposobom.
Podla mna je celkovo dobrych zien malo. Take ze su mudre, dobre, laskave, vyrovnane, atd. Ale sú, ale malo. Zas na vztah musia byt dvaja. Teda ci si aj Ty taka, ze ta druha si Ta tak oblubi, ze budete mat hlboke priatelstvo.
Zu si sa rozpravala so svojim partnerom o svojich snoch? Mozno by nebol proti trojke.
Čítala som o niečom takom ale išlo o prípad mužov že mali také priateľstvo boli tak duchovne aj duševne prepojení a tak sa milovali v Tom duchovnom svete že ich ľudia považovali za gayov 🙈 mali veľmi inšpirujúci vzťah aj keď to neskončilo dobre (smrťou jedného a depresiou druhého) .. rozhodne gayovia neboli ale to nepochopí hocikto. Chápem ťa ako to myslíš 🙂 nemá to nič s tým žeby si bola L/BI .. máš v sebe niečo čo nie je zaplnené 🙂
@sunny8 ďakujem, že má chápeš🙂vážim si to🙂
Nemáš za čo ďakovať 🙂
Ja som niečo podobné zažila. Mala som velmi blizku kamaratku. Nič mi nechybalo žiadny chlap dokonca keď som bola snou mi bol proti srsti nejaky vztah s mužom. Nič sexualne medzi nami nebolo. Iba som sa snou citila ako by sme boli manželky😁 žiarlila som naňu, ona namňa keď sme spolu bývali tak sme sa hádali ako manželky 😂 bola som nanej až závisla. Dokazala som spraviť hocičo aby sme spolu mohli tráviť čas. Prerastlo mi to cez hlavu, dostalo ma to vela krat do problemov toto kamaratstvo a viem že už nikdy takto blizku osobu nebudem mať a možno ani žiadnu kamaratku obyčajnu, bola to moja jedina kamaratka a odvtedy som si žiadnu nedokazala najsť. To bola proste spriaznena duša a viem že pred nikym by som sa uz takto nedokazala otvoriť ako predňou. 😊
Mala som kamošku, či bola taky typ, že strašne potrebovala nehu, a hoci mala aj jednu dobu láskavého, milého muža, len v dobrom o ňom vravela, ale stále mala pocit, že ma malo nehy od neho, že proste nevie byť taky ako žena, čo bola blbosť, veď bol chlap, tak nemohol byť ako žena. Vzťah jej stroskotal, on už nemal trpezlivosť na jej fnukanie, že žena je iná, citlivá, jemná, atď. Nebola pritom lesba, ani bisexualka, ju nelakalo milovanie so ženou , keďže podľa jej slov, skúsila to raz, ale hnusilo sa jej to, len potrebovala objatie, dotyky, tulenie, ale od ženy. Mužov brala ako takých"tvrdých ". Dodnes je sama, muži od nej ujdu po čase. Neviem, mne to prišlo cudne, až choré. Túžila po láske, ale muža pritom odmietla, lebo nebol žena, a so ženou zase si nevedela predstaviť niečo už intimne, teda ako lesbicka.
Viem, ze existuje nieco ako zenske kruhy, raz som bola ma takom zenskom vikende, tam by si mozno taku spriaznenu dusu nasla 🙂 napriklad nieco taketo https://katarinaruna.sk/ponukam/kurzy/kurz-zens...
aj mne chýba úprimná kamarátka