Boli sme spolu 4roky velka prva laska ale podvadzal ma musela som sa ho vzdat a pustit ho l vode ak ked som ho velmi milovala proste rozum kaze srdce boli…. Vedela som ze by som sa trapila cely zivot sice by som mala lasku zivota ale za aku cenu … uz som vydata mam manzela mam dieta som stastna uz som si myslela ze to vsetko je zamnou ale minule som ho stretla a ako keby vo mne niekde hlboko vo vnutri nieco stale bolo ˇˇˇ bikdy by som snim nebola bieje zodpovedny pozera len na seba a ine zeny nieje na rodinu ˇˇˇˇ poznate niekto ten pocit ked aj niekoho neznasate ublizil vam a cez to vsetko tam biekde hlboko je nieco a mate chut ho objat ? Nehovorim o tom ze by som snim chcela byt to urcite nie ani sex nic ale nieco tam vo mne je co ma zaboli ze preco taky bol a spraval sa tak a tak velmi mi ublizil
@hsjdudhdbd Snivalo sa mi uz v minulosti, ze som objala byvaleho. Presne ze nic ine tam nebolo, len to objatie. Vysvetlujem si to ako tuzbu po zmiereni, po zahojeni ran a po pokracovani s tym clovekom uz len v dobrom (nemyslim pokracovat vo vztahu, ale tak ze nechat si uz len to dobre, uzavriet a nechat ist zle). Mozno je tam aj u teba nieco take.
na tom predsa nie je nic zle, chciet niekoho objat.. cloveka mozes mat rada, aj ked to nie je tvoj partner.. aj ked vies, ze nie je dokonaly.. a nemusis ho neznasat, aj ked ti ublizil.. je to v pohode
@hsjdudhdbd to sa stane, hlavne to teraz dlho a hlboko nerozpitvávaj, čím viac sa v tom budeš rýpať, tým ti to bude pripadať vážnejšie a dôležitejšie. Mala si chuť ho objať, nechala si si ju zájsť, vybavené, ideme ďalej. Ja som mala včera chuť na zmrzlinu, nedala som si ju a všetko je v poriadku
@marianarem ano presne toto co ste napisali presne tak to citim v sebe ze uzavriet to v dobrom zahojeni ran
@hsjdudhdbd zabudni na to stretnutie a vobec to neries, podviedol raz, tak by to urobil znovu a ako sama pises, vies ze by to s nim nebolo dobre, tak sa nad tym nepozastavuj, nieco ste spolu prezili, mas na neho spomienky, ved neboli to len zle chvile s nim, ale aj nieco pekne, tak mozno preto tie pocity, ale to je vsetko, viac na to zabudni a bud rada, ze si zistila vcas, ze ta pidvadza.