Chovanie muža

4. júl 2024

Ahojte, stretavala som sa s jednym muzom, vsetko vyzeralo byt v pohode. Rozumeli sme si, no vsimala som si na nom, ze sam nie so sebou v pohode, stretka viackrat padli. Konverzacia niekedy s nim uzasna, potom chlad. Vycitil, ze ho asi chcem, pritom on sa choval ku mne tak, ze ma chce.
Vyvinulo sa to v kamaratsvto s vyhodami, z ktoreho vlastne nic nebolo, a vsimam si, ze ziadne vyhody z tohto ani neplynu. Nuz, ale mam ho rada ako cloveka, bolo mi povedane, ze aj on mna.
Tvrdi mi, ze som nic zleho nespravila, ale podvedome to ma tak, ze to nevyjde. Neviem, ale preco ma teda nevymaze, vsimla som si, ze sleduje moje kroky na soc. sietach, co prezdielam, co robim.....
mam sa ho este raz otvorene opytat, co to ma znamenat? Neviem co je za tym, ci strach, odpor, alebo ina baba.
Luto mi je toho kamaratstva, pretoze sme si rozumeli.

dadka1997
4. júl 2024

Citijem .. ale podvedomé to ma tak, že to nevyjde... no ťahal ťa za nos, pokým mu do cesty neprišiel niekto iný lepší

ovaaa
4. júl 2024

Nestracaj s ním čas a zlož si ružové okuliare. Mal to byť priateľ, potom kamoš s výhodami a teraz kamarát, nič z neho nemáš pretože nevie dať stabilne ani jedno. Ľúto ti nemá byť čo, to práve je niekde inde.

barka1
4. júl 2024

Ach tieto sociálne siete...svet bol bez nich jednoduchší....
Kašli naňho, pride niekto lepší.

som_realistka
4. júl 2024

No, tlačil ti kaleráby. Bohužiaľ.

domkakvet
4. júl 2024

Vztah sa nezacina, tak ze ste najskor kamarati s vyhodami, ked ste boli kamarati s vyhodami od toho uz vztah necakaj a to, ze ta sleduje moze mat viac dovodov, napriklad, chce vediet, ci uz nie si zadana a ci mu este das, s kym sa stretavas, aby sa nenakazil, ale urcite nie preto, ze by chcel s tebou vztah.

muchotrafka298
4. júl 2024

Ake vyhody si cakala od kamarata s vyhodami? To sa len tak vola "slusne". Normalne je to len jedna vyhoda - ze spolu spite. To si nevedela? Kasli nanho, kedze on evidentne stretol niekoho, o koho ma zaujem a nevie sa Ta "zbavit". Co sa ho chces pytat, ked o teba ani nezakopne?

javorinska
4. júl 2024

podla mna z toho skutocne nic nebude. mala by si to asi nechat tak. skor, nez sa poriadne nanho namotas a potom ublizis akurat tak sama sebe. cim skor zabudnut, pride dalsi, lepsi.

vilma7
4. júl 2024

Nemá záujem. Je v Tom niečo iné. Asi tak. Nepytala by som sa ho nič a ani nesledovala ci má on nahodou nesleduje.

fido69
4. júl 2024

"Cherchez la femme" - Za všetkým hľadaj ženu.
Pravdepodobne už má novú priateľku a váš vzťah sa dostal na úroveň kamaráti. A tí sa zaujímajú jeden o druhého, občas pokecajú, ale sex tam už nehľadaj. 😉

nurse0
4. júl 2024

Odkiaľ je?

mantilka
4. júl 2024

Necháš sa použiť ako handra...máj svoju hrdosť, takto žiaden kvalitný vzťah nevybudujes.

monikkatt
4. júl 2024

Nema zaujem.. "vyhody" uz mal, vyskusal.. nezaujala si ho
Kasli na neho

milos81
5. júl 2024

Buď je tam iná žena, alebo to nemá vnútri vysporiadané a stále myslí na bývalú, alebo k tebe jednoducho nič necíti, ver, že keď chlap má záujem, nebudeš ho do stretnutia musieť nútiť, či sa ho vypytovať viackrát...