Chodíte svokrovcom do chladničky?

31. aug 2024

Prosím vás je mi to trápne, no keď ideme na návštevu tak svokra len sedí a povie : vezmite si.. podajte toto toto . Niekedy si prídem ako nejaký poskok. Chápem že ju občas všetko boli ale koho nie ? Je mi to nepríjemné a celkovo tie ich ohováranie každého 😟 Máte to niekto podobne?

ivik4
31. aug 2024

Chodim kam chcem

danyelia
31. aug 2024

Popravde, mne by to nevadilo, ak by som mala svokre niečo podať z chladničky, predsa ak ju bolia kolená a zle sa jej vstáva zo stoličky, je to pochopiteľné a nevidím v tom veľký problém. Na druhej strane, ja to rada nemám, ak k nám príde rodina a sami si niečo vyberú z chladničky, otvárajú skrinky a šuflíky, to je mi také nepríjemné...a že ohováračky, to je zase iná téma...Veď tam nechoď tak často, ak Ti tieto veci tak vadia 🤷🏼‍♀️

maminkadeticiek
31. aug 2024

Nie je to ziadna drama.Prisposob sa a kasli na to.Si tam chvilu,prezijes.

lavender94
31. aug 2024

Tak neviem, či u vás je problém zrovna chladnička. Moju svokru zatiaľ ešte nič neboli, ale nemám problém vybehnúť po schodoch, uvariť kavu a doniesť ju. Necakam ze mi na návšteve urobí chlebík s masielkom keď som hladná, proste si vezmem. Navštevujeme sa často, nejake pohostenia a chujovinky neriešime a už sme prešli takú tu fázu naškrobenej chrumkavosti. Ak vôbec niekedy bola

lakebabe
31. aug 2024

Svokrovci sú aktívni keď prídeme nachystaju komplet všetko od chlebikov, kolace, rezne na stol , ale absolútne tam nemám problém ísť hocikde alebo im umyť riad alebo uvariť kávu. Sém tam tam aj spíme. Moja mama už ma problém s klbami a sama povie naloz vám jest, zober si z chladničky a ani ja ani muž nemáme problém sa obslúžiť ako doma. Však to nie sú cudzi ľudia

autor
31. aug 2024

Všetko záleží aj o vzťahoch ano. Keď prekruca očami nemám ani chuť pomáhať

benit
31. aug 2024

Ja si u nich aj povarim😁

autor
31. aug 2024

@benit tak to si neviem ani predstavit🙈

jazula
31. aug 2024

Ja “svokru” už nemám, ale mám ženatého brata 🙂. Keď prídu so ženou k našim, správajú sa tam normálne ako doma, švagriná občas aj navarí, ide do chladničky a urobí deťom raňajky, vyberie aj ostatným… Oni si to ale vykomunikovali na začiatku…rodičia jej povedali, že už sú rodina, nech sa správa v kuchyni ako doma, veď teraz ju nebudú chovať ako návštevu do konca života. Funguje to dobre. A vlastne rovnako to funguje aj u môjho partnera, kľudne mu moja mama povie “podaj prosím to a ono z chladničky” a on to berie už prirodzene.

autor
31. aug 2024

@jazula a keď sa tam necítim ako doma?

marca12
31. aug 2024

Sama od seba nejdem do chladnicky. Iba ked si pyta nieco doniest. Tiez mi je to neprijemne. To iste u rodicov nechodim do chladnicky.

benit
31. aug 2024

Uplne v pohode, len som trochu dezorientovana kde co ma, ale inak nie je problem.

janinah
31. aug 2024

Tak ja zas idem....sa modlit za normalnu nevestu.
A ty,autorka,si na tento svoj príspevok spomeň,keď sama budeš svokrou...

qwer2019
31. aug 2024

So svokrou nemám vôbec ideálny vzťah, ale je mi to už akože druhá,,mama" a fungujem u nich ako doma

melanta
31. aug 2024

Tvojej mame tiež nepodáš čo potrebuje/chce, keď ste u nej, pretože nechceš byť poskok? Pochybujem. Nerob rozdiely medzi tvojou mamou a svokrou. Hlavne ak nechceš, aby tvoj muž robil rozdiely. Je to žena, ktorá vychovala muža, ktorého si si vybrala. Ak tebe osobne neubližuje, nechápem problém jej niečo podať a pustiť ohováračky jedným uchom dnu, druhým von.

melanta
31. aug 2024

@janinah keď tu čítam niektoré diskusie, tak som happy, že mám dcéru a tým pádom zaťa a nemusím sa báť, že bude neveste vadiť že vôbec dýcham.

jazula
31. aug 2024

Tak to hovorí o vašich vzájomných vzťahoch 🤷‍♀️. Treba si možno nejaké veci vyjasniť, neviem aké problémy máte medzi sebou. Ak by ma ale požiadala staršia príbuzná (čo svokra je), aby som jej niečo podala, tak to robím. Ste rodina.

janinah
31. aug 2024

@melanta u nás je plán taky,ze nevesta bude z Japonska🙂 a tam sa nonstop klaňaju,tak uvidime😀
Po zatovi z kolumbie ma uz neprekvapí nič 😉

vevesh
31. aug 2024

Ako doma idem normalne do chladnicky, tak aj u maminy a tak isto aj u svokry. Vlastne aj u svagrin🤔🤔🤔🤔akosi u nas nikto s tym nema problem. Len u svokry a svagrin nevarim, lebo ina kuchyna, iba ked ma vyslovene poziadaju navarit alebo som sama s detmi, tak automatika idem do chladnicky a varim...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

petulda333
31. aug 2024

Okrem spalne chodim vsade. Ako doma. Ona u nas tiez tak. A nemam problem ju ,,obsluzit,, aj u nich

mclissa
31. aug 2024

Tak my chodime k svokrovcom na tyzdnovky kedze byvame daleko. Cize tam aj spime. Ano som tam ako doma. Ty neries, bud rada, ze ta priali medzi seba a dovolia ti byt u nich bez obmedzeni, cize kludne aj do chladnicky.

siska53
31. aug 2024

Pokial ma poziada, tak ano. Ale len tak bez povolenia, to nie.

autor
31. aug 2024

@petulda333 aj tam ma posiela

dadka1997
31. aug 2024

Nie je to tragedia 😃 preto to bolo nutne doplniť, a to och ohováranie... a kto to v dnesnej dobe nerobi?

petulda333
31. aug 2024

A? Aj mna obcas posle. Do spalne,len ked ma posle. Po zvysku domu chodim kedy chcem

diewcatqoo
31. aug 2024

Mne je blbe chodit do akejkolvek cudzej chladnicky a ani nemam rada, ked mi ktokolvek iny chodi do nasej chladnicky. Jedine do mojej a u nasich mi to nie je blbe. Este ani u babky si nedovolim len tak sama od seba ist do chladnicky. Otvaram ju, len ked ma tam poslu alebo ak tam potrebujem nieco dat alebo odtial vziat, vzdy sa predtym opytam.

lukbe
31. aug 2024

Čo má chladnička s ohovaraním? To je aký nadpis?

danica2711
31. aug 2024

zjavne máte naprd vzťahy, rieš tie, nie chladničku

petulda333
31. aug 2024

@diewcatqoo ale tak svokra snad nie je cudzia,ci?!

jana_eyre_2
31. aug 2024

Áno, chodím.. moja svokra má pohybové problémy, napriek tomu vždy poskakuje ako taký služobnícek, ja to neznášam, tak ju nútim aby sedela že my sa obsluzime.. aj po sebe upraceme..