Chodíte na návštevy aj tam, kde sa necítite zrovna najlepšie?

6. jan 2025

Baby, chodíte na návštevy aj tam, kde sa necítite zrovna najlepšie? Buď kvôli tomu, že Vám, to tam vyslovene "nevonia" je všade cítiť potuchlinu, smrad z varenia, domov človek príde jak zo závodnej kuchyne, ako sa tomu vyhnúť? Ja to neznášam, niektoré domácnosti tak smrdia a pritom ľudia sú fajn, len doma majú smrad 😐🤣🤮

caroline_
6. jan 2025

nechodim

autor
6. jan 2025

@caroline_ ja mám rada tak voňavo, čerstvo vyvetrané, vôňa domova, sem tam nejaká sviečka na prevoňanie, ale niekde u niekoho otras a to sa nedá priamo človeku povedať, máte doma smrad 😐

stellarstar
6. jan 2025

Nie nechodím, my mame aj 2 psov a nesmrdí nám tu. Pracujem ako op seniorov a ver mi u viacerých smrdí ze som rada ze po 15 - 30 m som vonku

autor
6. jan 2025

@stellarstar to Ti verím, pritom ja tých ľudí mám rada aj všetko, ale toto..,

stellarstar
6. jan 2025

A najhoršie ze nemôžeš nic povedať 🙈

michala.s
6. jan 2025

Kamoška raz iny kamoš povedal, že maju doma smrad. Chodil len ku nim nazahradu, nie dnu. Kamoška potom vyhodila koberec, vytepovala sedačku a smrad je preč. Tak možno niekedy len treba povedat, ľudia si to možno ani neuvedomuju

marcellka32
6. jan 2025

Ak máš tých ľudí fakt rada, tak na návštevu ideš, potom dáš všetko zo seba prať ....ale nesmie ťa nikto nútiť tam ísť, v mnohých krajinách nie je digestor v kuchyni..preto som nechcela ani kuchyňu spojenú s obývačkou, keď varím zapnem digestor, dvere, a nemám výpary z varenia po celom dome

babababka
6. jan 2025

Áno,zo slušnosti.Sme tam čo najkratšie.

maranta_leuconeura
6. jan 2025

Pre mna je neznesitelne ked niekto fajci v byte alebo ma macku, ktora mu osti koberce a tie nevytepuje... Raz ma na jednej rodinnej navsteve s touto kombinaciou tak naplo rovno pri prichode vo dverach, ze som tam potom uz nikdy nesla.

simca06022011
6. jan 2025

podla mna u kazdeho to vonia inak, neriesim.. ked tak hodim poznamku, ze je tam nejak zatuchnuto, ci nevyvetrame :D inak neriesim. Treba povedat... a to ked varim a je to citit. no stava sa aj u nas :DDD ale vacsinou len neohlasena navsteva si to odnesie a vetrame :D

autor
6. jan 2025

@michala.s ale niektoré domácnosti ako keby nemali okná, nevyvetrajú, existujú digestory, odsávajú smrad 😐 z varenia

autor
6. jan 2025

@marcellka32 presne toto keby staviam nový dom asi by si tiež chcela kuchyňu oddelenú, u nás sa tiež varí, ale hneď sa vetrá na plné gule, digestor na 4, všetko fachčí

lucia13022023
6. jan 2025

Chodila som k svokrovi, a to len kvôli mužovi. Našťastie sme tam boli iba raz do roka na maximálne hodinu, takže som to zvládla. Pravidelné návštevy by som však nezvládla.
Potom sme chodili k mužovi od svokry. Mal malý jednoizbový byt, kde fajčili v kuchyni, a pre mňa ako nefajčiarku to bolo veľmi nepríjemné – vzduch bol doslova plný dymu. Povedala som mužovi, že tam viac chodiť nebudem.

autor
6. jan 2025

@maranta_leuconeura no a fajčenie je kapitola sama o sebe, v mojej domácnosti sú tiež fajčiari, ale zásadne sa fajčí vonku a veci sa stále perú, to ani nevravím jak človek napachne dymom

nynia
6. jan 2025

Nechodím, nevidím dôvod prečo chodiť niekde kde sa cítim zle.

ssimusska
6. jan 2025

Nie nechodím. A chodiť ani neplánujem. 😄

ejmi25
6. jan 2025

preto si nikoho nepozyvam ziadne navstevy..Nech neriesia co mam a kde nemam.

michala.s
6. jan 2025

Vies, im možno fakt nedojde, že je to smrad

mirage
6. jan 2025

@stellarstar ked mate doma dvoch psov, ver, ze to smrdi, len ty si na to zvyknuta uz. A je jedno, ze su dennne kupani a denne im je meneny pelech, proste pachnu, svojim psacim pachom.

stellarstar
6. jan 2025

@mirage nesmrdi bola tu kamoška kt nema psov a tiež vravela ze nesmrdi

zuzitko74
6. jan 2025

@mirage Každému smrdí niečo iné. Mne zvieratká v dome nesmrdia, ale vonné sviečky, alebo tyčinky fakt neznášam.

tiezjedna
6. jan 2025

Ak je to starý človek, tak mi to nevadí, dôvody sú zrejmé a pochopiteľné. Tam idem. Ak je to mladý človek, u ktorého je smrad dôsledkom jeho hniloby a hnusáctva, tak tomu sa radšej vyhnem. Mám jednu kamarátku, ktorá to má dosť na háku a veľmi nerada k nej chodím... U nej to síce nesmrdí, ale vždy tam má nehorázny bordel... v kuchyni, v obývačke, zahádzané oba stoly, kopy prádla (vypratého teda), hračky, hry, proste všetko rozbordelené... nehovoriac o tom, že si odnášam pol kila psích chlpov...

tiezjedna
6. jan 2025

@mirage my máme tiež psy a nesmrdí nám tu nič. Návštevy mávame v priemere každý týždeň, a aj také ozaj blízke, ktoré by nemali problém povedať na férovku, a nikdy nikto nič nehovoril. Ale u nás sa teda upratuje pravidelne, vysáva, vytiera, digestor pri varení je samozrejmosť, gauč beriem raz mesačne vodníkom. Ja by som nezniesla smrad v dome, mám rada všetko voňavé....

sulavikova
6. jan 2025

Nechodím.

ravehami
6. jan 2025

Kazdy z nas vnima pachy inak, takze toto nejak neriesim..su vsak navstevy ktore nepraktizujem, ale kvoli vztahom

mirage
6. jan 2025

@tiezjedna
@stellarstar v poriadku, mne psy v dome vadia, vadi mi ten ich pach. Ja ich nemam, lebo mi to vadi, vy to mate po svojom.

autor
6. jan 2025

Konkrétne tú domácnosť, čo ja mám na mysli je cítiť nevyvteraním, steny a všetko už napáchnuté vysmážancami, na záchode nehorázny smrad z fajčenia ako otras

petraa2022
6. jan 2025

Nie

gladys_07
6. jan 2025

Zalezi v akom vztahu si k majitelom domu. Ak su to rodicia, tak im to pomoz vyriesit. Ak su to svokrovci, raz za kvartal sa premoz. Ak su to kamarati, stretavajte sa vonku.

rozculena
6. jan 2025

našťastie nemám takýto problém,nikde,kam som chodila,nič nesmrdelo...