Baby, chodíte na návštevy aj tam, kde sa necítite zrovna najlepšie? Buď kvôli tomu, že Vám, to tam vyslovene "nevonia" je všade cítiť potuchlinu, smrad z varenia, domov človek príde jak zo závodnej kuchyne, ako sa tomu vyhnúť? Ja to neznášam, niektoré domácnosti tak smrdia a pritom ľudia sú fajn, len doma majú smrad 😐🤣🤮
@caroline_ ja mám rada tak voňavo, čerstvo vyvetrané, vôňa domova, sem tam nejaká sviečka na prevoňanie, ale niekde u niekoho otras a to sa nedá priamo človeku povedať, máte doma smrad 😐
Nie nechodím, my mame aj 2 psov a nesmrdí nám tu. Pracujem ako op seniorov a ver mi u viacerých smrdí ze som rada ze po 15 - 30 m som vonku
@stellarstar to Ti verím, pritom ja tých ľudí mám rada aj všetko, ale toto..,
A najhoršie ze nemôžeš nic povedať 🙈
Kamoška raz iny kamoš povedal, že maju doma smrad. Chodil len ku nim nazahradu, nie dnu. Kamoška potom vyhodila koberec, vytepovala sedačku a smrad je preč. Tak možno niekedy len treba povedat, ľudia si to možno ani neuvedomuju
Ak máš tých ľudí fakt rada, tak na návštevu ideš, potom dáš všetko zo seba prať ....ale nesmie ťa nikto nútiť tam ísť, v mnohých krajinách nie je digestor v kuchyni..preto som nechcela ani kuchyňu spojenú s obývačkou, keď varím zapnem digestor, dvere, a nemám výpary z varenia po celom dome
Áno,zo slušnosti.Sme tam čo najkratšie.
Pre mna je neznesitelne ked niekto fajci v byte alebo ma macku, ktora mu osti koberce a tie nevytepuje... Raz ma na jednej rodinnej navsteve s touto kombinaciou tak naplo rovno pri prichode vo dverach, ze som tam potom uz nikdy nesla.
podla mna u kazdeho to vonia inak, neriesim.. ked tak hodim poznamku, ze je tam nejak zatuchnuto, ci nevyvetrame :D inak neriesim. Treba povedat... a to ked varim a je to citit. no stava sa aj u nas :DDD ale vacsinou len neohlasena navsteva si to odnesie a vetrame :D
@michala.s ale niektoré domácnosti ako keby nemali okná, nevyvetrajú, existujú digestory, odsávajú smrad 😐 z varenia
@marcellka32 presne toto keby staviam nový dom asi by si tiež chcela kuchyňu oddelenú, u nás sa tiež varí, ale hneď sa vetrá na plné gule, digestor na 4, všetko fachčí
Chodila som k svokrovi, a to len kvôli mužovi. Našťastie sme tam boli iba raz do roka na maximálne hodinu, takže som to zvládla. Pravidelné návštevy by som však nezvládla.
Potom sme chodili k mužovi od svokry. Mal malý jednoizbový byt, kde fajčili v kuchyni, a pre mňa ako nefajčiarku to bolo veľmi nepríjemné – vzduch bol doslova plný dymu. Povedala som mužovi, že tam viac chodiť nebudem.
@maranta_leuconeura no a fajčenie je kapitola sama o sebe, v mojej domácnosti sú tiež fajčiari, ale zásadne sa fajčí vonku a veci sa stále perú, to ani nevravím jak človek napachne dymom
Nechodím, nevidím dôvod prečo chodiť niekde kde sa cítim zle.
Nie nechodím. A chodiť ani neplánujem. 😄
preto si nikoho nepozyvam ziadne navstevy..Nech neriesia co mam a kde nemam.
Vies, im možno fakt nedojde, že je to smrad
@stellarstar ked mate doma dvoch psov, ver, ze to smrdi, len ty si na to zvyknuta uz. A je jedno, ze su dennne kupani a denne im je meneny pelech, proste pachnu, svojim psacim pachom.
@mirage nesmrdi bola tu kamoška kt nema psov a tiež vravela ze nesmrdi
Ak je to starý človek, tak mi to nevadí, dôvody sú zrejmé a pochopiteľné. Tam idem. Ak je to mladý človek, u ktorého je smrad dôsledkom jeho hniloby a hnusáctva, tak tomu sa radšej vyhnem. Mám jednu kamarátku, ktorá to má dosť na háku a veľmi nerada k nej chodím... U nej to síce nesmrdí, ale vždy tam má nehorázny bordel... v kuchyni, v obývačke, zahádzané oba stoly, kopy prádla (vypratého teda), hračky, hry, proste všetko rozbordelené... nehovoriac o tom, že si odnášam pol kila psích chlpov...
@mirage my máme tiež psy a nesmrdí nám tu nič. Návštevy mávame v priemere každý týždeň, a aj také ozaj blízke, ktoré by nemali problém povedať na férovku, a nikdy nikto nič nehovoril. Ale u nás sa teda upratuje pravidelne, vysáva, vytiera, digestor pri varení je samozrejmosť, gauč beriem raz mesačne vodníkom. Ja by som nezniesla smrad v dome, mám rada všetko voňavé....
Nechodím.
Kazdy z nas vnima pachy inak, takze toto nejak neriesim..su vsak navstevy ktore nepraktizujem, ale kvoli vztahom
@tiezjedna
@stellarstar v poriadku, mne psy v dome vadia, vadi mi ten ich pach. Ja ich nemam, lebo mi to vadi, vy to mate po svojom.
Konkrétne tú domácnosť, čo ja mám na mysli je cítiť nevyvteraním, steny a všetko už napáchnuté vysmážancami, na záchode nehorázny smrad z fajčenia ako otras
Nie
Zalezi v akom vztahu si k majitelom domu. Ak su to rodicia, tak im to pomoz vyriesit. Ak su to svokrovci, raz za kvartal sa premoz. Ak su to kamarati, stretavajte sa vonku.
našťastie nemám takýto problém,nikde,kam som chodila,nič nesmrdelo...
nechodim