Moze chodiť študentka VŠ 23r. s profesorom alebo je tam nejaký zákaz, nevhodné? Alebo jedine po tajme? Lebo spolužiacka si tak zacala s profesorom. Ďakujem
môže ... bežne majú docenti na vš za manželky študentky ktoré učili.
jasne že môže. a nie len 23r ale aj 18r kľudne 🤷
@deti95060810 Ona ale hovorí o profesorovi, nie o docentovi 🙂
Áno môže,mala som spolužiačku,ktorá si tak v 1.ročníku VŠ začala s jej učiteľom,vzali sa,mali 2 deti,už sú aj rozvedení..Len teda z morálneho hľadiska by bolo viac ako vhodné,aby ju dotyčný už neučil-na toto možno aj sú nejaké pravidlá a mohli by mať z toho pruser..Ďalšia spolužiačka sa tiež dala dokopy s učiteľom,sú manželia a majú deti,ale začali si spolu až potom,keď už ju neučil..
Celkovo vztah medzi zavislymi osobami na akademickej pode nie je vhodny a mozu mat z toho problem obaja (hlavne on).
Aj ked ju priamo on neuci.
Po statniciach ale kludne moze byt.
Ona by mala zvazit, ze ak vztah nevydrzi a on to bude viac emotivne prezivat, moze jej zacat skodit. Ma dosah na kolegov a moze ich ovplyvnovat.
@ivka225 mňa aj ako doktorandku (teda magisterku) niektorí prváci stále naučení zo strednej volajú profesorka, napriek tomu, že už som im to aj vysvetľovala 😅 takže ktovie či je naozaj profesor, ale však to už je jedno asi
A autorka, aj u nás sú pary, ktoré začali ako študent-vyučujúci a už sú aj manželia obaja pôsobiaci na katedre a viem o minimálne jednom páre študentka bakalárskeho stupňa a doktor…zjavne to nikto nerieši/neriešil, niektorí si myslíš svoje, ale to je všetko… je to na ich zvážení… ak píšeš fakt o spolužiačke 😄
Tak 23-rocny pravdepodobne nie je profesor na VS, ale skor doktorand, to je ale nepodstatne. Aj student VS, aj ten vyucujuci su dospeli, takze mozu spolu chodit a nielen do skoly😉
@dskjhfdlkdjhl myslím, že to ona má 23 😄
@lindous Vidis, asi ano, je este rano, som to nejako nezvladla😀 V kazdom pripade je to jedno, mozno to je naozaj profesor (aj ked studenti maju v tych tituloch velky bordel).
Mam kolegu, ktory ako doktorand ucil svoju, teraz uz, manzelku. Mal ju na cviceniach jeden semester na bakalarskom studiu, ked skoncila magisterske, tak sa vzali.
A zacala si s takym, ktory ju este uci alebo bude ucit? V takom pripade je to nevhodne. U nas podobny pripad skoncil nakoniec zakazom ucenia pre daneho ucitela, lebo z toho vznikli problemy. Ak ju neuci a nehrozi, ze by este ucil, tak podla mna preco nie. Poznam pary studentka-ucitel, ale aj jeden par student-ucitelka.
Mala som spoluziacku na vs, ktora este pocas skoly chodila s profesorom. Potom mali dieta a ked dokoncila skolu, tak sa aj vzali. Nepamatam si, ze by z toho mali nejake problemy.
moja spoluziacka zacala chodit s profesorom uz na gymnaziu . po jej maturite sa vzali, vystudovala VS, maju 4 deticky a su stastni 🙂
Stari paprdovia si radi nabalia mladucke študentky. Je to obojstranne výhodne. Slečna robí skúšky ani nevie ako a pán profesor si užíva s mladou študentkou
😁😁😁😁😁
@pribinak Moze to byt aj tak, ako pises, ale vobec nemusi.
@dskjhfdlkdjhl však ja nikde nepíšem že je to tak vždy a na 100%, ale často zo tak býva 😁😁😁 tiež sme mali takúto spolužiačku 😁😁😁 a pána profesora 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@pribinak Z toho vyjadrenia velmi nevyzeralo, ze pripustas inu moznost😉 Ale beriem, mozno si to naozaj tak nemyslela.
Mozu, moja byvala kolegyna si takto na VS nasla manzela...ona studentka 1. rocnika, on bol mlady asistent. Su spolu cely zivot. Na VS sa to podla mna neriesi, ide o dospelych ludi...
@dskjhfdlkdjhl nebavi má doťahovať sa na takejto blbosti
Ale možno máš vlastne skúsenosti a tak sa tá to dotklo
@pribinak Nikde sa nedotahujem, citaj to, co tam je napisane a nedomyslaj si nieco ine. A nie, nemalo sa ma co dotknut, nikdy som so svojim vyucujucim a ani so svojim studentom nic nemala, len nemam rada taketo ciernobiele videnie.
@dskjhfdlkdjhl ale aké cierno-biele? Estw raz čítaj a snaž sa trosku, ty si matematická, nie? Tak vidíš tam niekde že 100% alebo všetci a vserky, alebo čo?
Už mi ani nepis, nebavi má to
@pribinak Asi si vstala hore ritou, lebo si nejaka podrazdena. Ja Ti odpisujem uplne normalne, kludne, tak neviem, co sa certis. Takze znovu-to prve vyjadrenie z mojho pohladu tak posobilo, ze inu moznost velmi nepripustas. preto som napisala, ze to moze byt aj inak. A ked si napisala, ze si to tak nemyslela, tak som dost jasne napisala, ze to teda beriem. A myslela som si, ze tym je vec vybavena. Ty sa z toho snazis urobit burku v serbliku, ale uplne zbytocne. reagovat nemusis, ja sa idem venovat vareniu😉
@dskjhfdlkdjhl už mi nepis a buď taka milá aj keď si evidentne vstala hore ritou a respektuj moju žiadosť
Zažila son aj na SŠ, už sú manželia vyše 30 rokov.
Je to jedno, chodit spolu mozu. Ako uz som to videla, chodila 21 rocna so 60rocnym a su spolu. Proste co tam clovek narobi
@ivka225 to máš jedno či docent, profesor, alebo asistent.... proste chlapi sú všetci rovnakí. každému sa páčia mladé študentky.
@ivka225 je to práveže docent 😀
Autorka, jeho akademicky titul je nepodstatny, podstatne je preco to riesis. Co ti ho prebrala?
@dskjhfdlkdjhl študentka má 23,nie profesor
a čo jej závidíš alebo prečo to trápi teba? Mala si naňho zálusj ty?
Najväčší problém je ten, že ľudia riešiq nie seba, ale spravidla to, do čoho ich nič nie je. Ovplyvňuje ťa to nejako?