Chlapi sa ma boja

19. júl 2024

Viete mi prosím povedať alebo vysvetliť prečo sa ma ľudia respektíve viac-menej muži boja? Niektorí mi to aj povedali a niektorí sa tak správajú, napr. sa ich niečo spýtam a odpovedajú hanblivo pričom s ostatnými sa bavia normálne. Ja naozaj to takto nechcem pripadám si divne, neviem prečo by sa ma niekto bál. Nechcem nikomu nič zlé…

klementinka58
19. júl 2024

Ja mam zas opacny problem, so mnou sa kazdy chce vykecavat😃🫣. Aj teraz sme na dovolenke par dni a uz jeden sused sa vykecava, druhy sused sa vykecava, v obchode sa vykecavaju🫣🫣

enmery
19. júl 2024

No keď ti niektorí povedali, že sa Ťa boja, si sa mala rovno opýtať aj čoho konkrétne.😉

annamarin
19. júl 2024

Môže to byť podľa mňa štýlom akým sa pýtaš - ako poskladas vetu, tónom hlasu alebo to ako sa tváriš. Skús si to asi prejsť v hlave alebo sa nahrať. Najskôr asi na to prídeš ty sama, keďže ta nevidíme. 😄 Každopádne niekedy to nie je na škodu, aby sa báli.

0silvia0
19. júl 2024

nepoznáme ťa, nevieme ako reaguješ, takže to nevieme ani posúdiť.

lindous
19. júl 2024

Možno by stačilo jedno stretnutie s tebou a vedeli by sme poradiť, takto naozaj ťažko povedať, nenapisala si nič čoho by sa dalo chytiť… treba sa spýtať tých mužov 😅

hiro
19. júl 2024

No, ja som si normalne predstavil ako na nich vybehnes do kuchynky a zhuknes "Preco sa ma bojite, viete mi to vysvetlit!?" a oni ticho ani muk, kazdy sa radsej odvracia a len jeden nieco sepne :D Ci?

ewiculik
19. júl 2024

A preco by to mal byt zrovna strach? 🙂 Mozno ludom pripadas nepristupne, vela spravi aj rec tela, gesta, mozes posobit tak, ze ty sa nechces velmi vykeciavat. 🙂

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siska53
19. júl 2024

Tak sa ich spytaj, ze preco.. takto na dialku sa to neda posudit.

martinkatinka
19. júl 2024

Ako vies, ze sa boja? Mozno si im nie je sympaticka... Tazko povedat.

muchotrafka298
19. júl 2024

To si kde vzala, ze sa Ta chlapi boja? V akom kontexte Ti to povedalI? Mozno posobis fakt tak, ze maju obavu sa Ta nieco opytat.Lebo Ta neoslovia? Tak jednoducho pre nich nie si zaujimava, nepacis sa im, nemaju zaujem o konverzaciu. To je normalne. Bezne sa ani ja napriklad neprihovaram cudzim ludom, nevykecavam sa s nimi, lebo som introvert. Kto ma zaujme, toho oslovim.

zavana
19. júl 2024

Tiez si nemyslim, ze to musi byt vyslovene strach 🙂 Mozno sa len malo usmievas, ktovie, takto sa to neda povedat, ked ta nepozname. 🙂

vevesh
19. júl 2024

No, na toto musis prist sama....tiez mam ten problem, ale rokmi uz viem, v com je problem...😃a ano, preriekli sa mi par krat chlapi pri nestrazenych chvilach-kedy chceli nieco vediet.... Na normalnu otazku preco neodpovedal ani jeden🙃 ale tu na fore ti to nikto nepovie- mozno si harpia, mozno mas pisklavy hlas, mozno skulis, mozno mas ine okolie (asocialne, ikvacove, protikladne k tebe a k tvojim hodnotam), atd....jednoducho musis sama zistit preco, ak ti to vadi...😎

sevrin
19. júl 2024

AUTORka tak sa ma niečo spýtaj, uvidíme, či ti budem hanblivo odpovedať.

veronka1996
19. júl 2024

Neviem. Možno si tak škaredá a odpudivá, že sa skrátka s Tebou nechcú rozprávať.

liv1
19. júl 2024

@veronka1996 a cenu empatie roka vyhrava…

zuzanka.zuzu
19. júl 2024

@veronka1996 teba tu poslednou dobou registrujem aj v iných témach, s tebou tu bude sranda 😏😂

slovakboy
19. júl 2024

Môže to byť tým, ako formuluješ vety a ako sa pozeráš na dotyčného. Ak veľmi pozeráš do očí, nie je to vždy dobré. Nepozerať tiež nie je dobré, ale či nepozeráš až príliš dlho do očí. Ďalšia vec je formulácia oslovenia. Nemala by si používať zámeno ty veľmi často. Ak začínaš vetu slovom ty, človek to automaticky, ani o tom nevie, ale berie to ako potencionálny útok.

yelena159
19. júl 2024

@veronka1996 Ja to tak mám. Raz si zvyknem.

la_dolce_vita
19. júl 2024

Muzi sa vraj boja silnych zien... ale ci je to aj tvoj pripad je tazke posudit 🙂

martinmmartin
19. júl 2024

Mozno vyraz bat sa nieje uplne ten spravny. Nebude to tak ze sa nikomu radsej ani neoplati s tebou nieco zacinat riesit lebo to povacsinou dopadne ako neprijemny pruser? Proste davas ludom pocitit ze s interakciou s tebou iba malokedy vydu z toho lepsie ako pred tym a taku matematiku vnimame vsetci mimozmyslovo
Ale strach to uplne nieje
Priklad - niekto by si dal kavu a v miestnosti si iba ty . Rozmysla ci ta zavola alebo nie - a vyde mu ze radsej nie lebo by to proste nebol prijemny zazitok a mohlo by to dopadnut tak ze by sa nevedel dockat konca tej kavy. A to strach uplne nieje

autor
19. júl 2024

@martinmmartin Tak napísala som -boja sa- lebo mi to reálne povedal chlap neviem čo si pod tým predstavoval on

rozculena
19. júl 2024

asi si nezávislá emancipovaná žena...čo vie žiť a fungovať aj bez muža.Musíš im ukázať,že potrebuješ ich pomoc....aj keď v skutočnosti ju nepotrebuješ.
Neviem,kde pracuješ,skús požiadať o niečo v rámci práce....aj keď to samozrejme nepotrebuješ....chlapi potrebujú pocit,že vedia niečo,čo ty nevieš.

yosi
19. júl 2024

Daj foto a ti poviem 😋