Čo si myslite o tejto situácii?? Spoznala som sa s jednym muzom cez zoznamku, boli sme spolu 4x vonku a už sa tri tyzdne neozval v zmysle aby sme niekam sli. Ozve sa kazdy den ale piseme si “o nicom” odpisuje po 3-4 hodinách niekedy pol dňa neodpise. Aj som ho zavolala von ja ale zrovna sa mu nedalo. Príde mi to zvlastne, asi randí s niekym inym a mna ma ako zadné dvierka však? Keďže sa kazdy deň ozve ale stretnutie nenavrhne, nespýta sa aký mám deň napr..
Nemá ťa ako žiadne zadné vrátka. Jednoducho nemá záujem
Nič z toho nebude. Musíš ísť ďalej 🙂 a hlavne sa nevnucuj
@janai1 tak načo mi ale kazdy deň napise? A keď mu napr neodpisem, tak napise ďalšiu spravu. Fakt som zmatena z toho, ja keď o niekoho nemam zaujem tak mu už viac nepisem. Preto mi to prišlo tak, že som peň taka poistka
@niki35 ja sa nevnucujem, zavolala som ho von raz od vtedy. Nemohol, ani nenavrhol iny termin tak som ho už viac nevolala.
Strašne to analyzuješ. Posuň sa ďalej
Ja som to nemyslela tak že sa vnucujes, ale aby si to náhodou nerobila 🙂 ale inak dobre. Navrhla si mu stretnutie, ale on to odignoroval a ani nenavrhol ďalšie a to znamená, že nemá záujem lebo inak by bol aj on sám iniciatívny. Viacej stretnutí nenavrhuj a posuň sa ďalej 🙂 máš na viac
@niki35 veď jasneee ako nemyslela som si že si ho zoberiem za muza. Ale aspoň úprimnosť som cakala🫶🏻
Mám aj ja podobný zážitok a tiež úprimnosť 0 bodov 🙂 proste ťa v dnešnej dobe väčšinou nechajú, aby si si to domyslela sama.
Píše ti zo slušnosti, nie je ten typ, čo by si ťa blokol, ale nechce ani konfrontáciu, prísť s tým, že to nevidí medzi vami ružovo. Tipujem, že bude menej a menej neskôr odpisovať ..
Každopádne, normálne sa ho opýtaj ako to s vami vidí. Že máš rada úprimnosť a ak to na vzťah nevidí, tak nech to rovno napíše. Nechceš byť v neistote.
@niki35 Tetka, však vy nas chlapoch cely život nechavate, aby sme si domyšľali, a hneď je oheň na streche, keď si dovolíme domyslieť zle :D Tak aspoň viete, aké to je :P
Koľko má rokov že sa tak správa?
ozyva sa preto, aby si nemala pocit, ze stratil zaujem a zaroven ak mu nieco ineho nevyjde, tak len prilepsi svoje riadky a nemusi inu lamat, lebo vidi, ze teba este nestratil .... keby mal pre teba oci, po 4 rande by urcite nevymyslal sa hrat na dobijaneho a posunul by to dalej.
@thirstymonk ja som napísala väčšinou, aby som nehádzala všetkých do jedného vreca pretože to tak nie je 🙂 ani niektoré ženy nevedia byť úprimné.
Ale hej, vieme aké to je 😃
@zanka777 36
Aká doba prešla od vtedy ? Čo ste sa nestretli?
@nikita1109 3 tyzdne, už to bude mesiac budúcu stredu
Povedala by som, že to už nie je v poriadku, keby mal záujem, tak by sa chcel stretávať čím najčastejšie. Tam je už aj nejaká druhá.
@petronelag ako moze byt, na zoznamke je stale aktivny🙂
Tak si vypisuje s inými a hľadá ďalej zrejme
Otázka: keď ste sa 4 krát stretli, došlo aj k niečomu?
Nema zaujem.. si v zalohe ako ozaj posledna moznost. Kasli na neho
@nikita1109 nie
Vidíš to presne tak ako to je, len si ťa drží, keby niečo.
Tak v Tom máš odpoveď,ked ste sa 4 krát stretli ,a nedošlo k bozkávaniu,objatiam a tak,tak stratil záujem,lebo ma pocit že to nebolo nič, a keď sa ti aj sem tam ozve,tak skôr že si NATO zvykol si stebou sem tam napísať,len ako kamoske na nete,no nevidíme do toho že ako vyzerajú vaše správy,či len bežné kamarátske ,alebo skôr také zaľúbené
A to že sa stebou už nestretol ,nemusí zasa hneď znamenať že nemá o teba záujem,práveže má o teba záujem,len si myslí že ty snim skôr len na kamarátstvo,a on hľadá vzťah, lásku, takže ak máš záujem oňho ako o chlapa ,tak mu to napíš čim skôr,kým si nenájde takú ,ktorá mu dá niečo viac ,aspoň bozky aj skôr ako po 4 stretkach,a nemá ťa za ziadne zadne vrátka,že neodpisuje hneď ,neznamená nič
@thirstymonk 😃
@nikita1109 ako vieš čo hlada? Nikdy o laske, vztahu nepadla rec. Ak by ma chcel pobozkať, asi by som to vycítila zo situacie.. nikdy taka situacia neprisla
Situácia taká neprišla lebo si mu nedala NATO dôvod,každý kto je na zoznamke hľadá v skutočnosti viac než kamarátstvo, nestretol sa ,lebo vycítil že to bolo na takej hranici žeby z toho aj tak nič nebolo
@nikita1109 Tiež ma prekvapuje, ako si k tomu došla. Fakt ti stačil príspevok? Keby ju chcel, tak ju proste pobozká. Nič viac nič menej.
Pokojne na neho môžeš zabudnúť