Chlap vraj nie je zamilovaný

5. jan 2022

Cudna otazka ale aj tak sa spytam lebo nechapem
Mam kamosa kt. je s priatelkou 5 mesiacov ( krasna zena) a chce sa s nou rozist lebo vraj nie je zamilovany. V minulosti mal tazky rozchod a odvtedy tvrdi ze ona bola jeho osudova zena (podviedol ju) a teraz sa nedokaze zamilovat. Je to podla Vas mozne ? Pritom mam pocit ze ma naroky neskutocne vysoke.
Sam tomu nerozumie

hsara99
5. jan 2022

Citom nerozkážeš, môže to byť aj najkrajšia žena sveta a hold ak to tak neciti… je od neho pekné ze sa s nou rozíde a nedáva jej falošne nádeje 🙂

danieli
5. jan 2022

Osudovu zenu podviedol…uhm no ako jasno nema asi v nicom, nema upratane ani v hlave ani v srdci, dakujem balim…kufre…

pribinak
5. jan 2022

Radšej nech sa s ňou rozide, ako predlžovať agóniu, trápiť ju i seba.
Jednoducho nezafungovala chémia. Môže byt krásna, ale asi to nestačí

savanna
5. jan 2022

Moze byt krasna, ale ked chyba chemia, tak z toho nic nebude. Mozno sa po usi zamiluje do priemerne vyzerajucej dievciny a bude z nej uplne paf. Aj taky je zivot 🙂.

janka_23
5. jan 2022

Keď stretne tu správnu tak sa zamiluje ani nebude vedieť ako. Láska sa nedá vynútiť, nedá sa povedať tak teba idem milovať lebo si krásna, jednoducho to musí prísť samé a vôbec nezáleží na tom ako ten druhy vyzerá.

liljana
5. jan 2022

Asi vzhlad nie je vsetko. Moze byt pekna, aka chce, Ked prve ocarenie prejde a zistia, ze v realnom zivote si nemaju co povedat, ani si nesadli, tak co s tym ...

tykat
5. jan 2022

A ty ho chces? ...btw. aj z pohladu zeny...kolko je peknych chlapov a jednoducho iskra nepreskoci...zena nema zaujem, bez ohladu na to ci by ju ten chlap chcel.

bmuller
5. jan 2022

ach, tieto osudovosti 🙄 poznam dvoch takych presvedcenych o osudovosti... jeden je stale sam, a jeho "osudova" uz ma rodinu, a druheho po rokoch uhanania "osudovej" zeny, ktora ho nechcela, chniapla razna baba, s ktorou ma stastnu rodinu on 😉
ale ak tvoj kamos neciti, ze terajsia priatelka je ta "prava", je ferovejsie najma pre nu, ak sa rozidu a ona si najde niekoho, kto bude mat rad ju a nie mysliet na osudovu. ale osobne si myslim, ze ta "osudovost" je len taka (sebatryzniaca) iluzia.

matovicova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jan 2022
mamina0078
6. jan 2022

To, ze sa nezamiloval je mozne, to ze podviedol osudovu zenu tiez, vela ludi pride nato, co mali ked to stratia a on je tiez zjavne ten pripad.

barborachors
6. jan 2022

Nesadli si. A moze to byt hocico, co jemu vadilo. Neuveris co vsetko chlapi na zenach riesia 😄 Dokonca aj hlas, ruky chodidla, pachy… Napr taka Magda Sebestova misska je krasna, ale hlas ma otrasny, jak skreklavy papagaj 🤣

monka105
14. jan 2022

Evidentne sa ešte nepreniesol cez tú bývalú. Na to treba čas, aby sa s tým zmieril a nechal to odísť. Potom môže začať nové vzťahy. A možno sa dá opäť dokopy s bývalou. Možno to bola naozaj jeho osudová žena. 🤷🏻‍♀️

monka105
14. jan 2022

@barborachors toto je veľká pravda, raz sa mi kamaráz pochválil, že sa musel prestať stretávať s jednou babou, lebo mala jemné chlpy na palcoch na nohách. 😂😂😂