Cudna otazka ale aj tak sa spytam lebo nechapem
Mam kamosa kt. je s priatelkou 5 mesiacov ( krasna zena) a chce sa s nou rozist lebo vraj nie je zamilovany. V minulosti mal tazky rozchod a odvtedy tvrdi ze ona bola jeho osudova zena (podviedol ju) a teraz sa nedokaze zamilovat. Je to podla Vas mozne ? Pritom mam pocit ze ma naroky neskutocne vysoke.
Sam tomu nerozumie
Osudovu zenu podviedol…uhm no ako jasno nema asi v nicom, nema upratane ani v hlave ani v srdci, dakujem balim…kufre…
Radšej nech sa s ňou rozide, ako predlžovať agóniu, trápiť ju i seba.
Jednoducho nezafungovala chémia. Môže byt krásna, ale asi to nestačí
Moze byt krasna, ale ked chyba chemia, tak z toho nic nebude. Mozno sa po usi zamiluje do priemerne vyzerajucej dievciny a bude z nej uplne paf. Aj taky je zivot 🙂.
Keď stretne tu správnu tak sa zamiluje ani nebude vedieť ako. Láska sa nedá vynútiť, nedá sa povedať tak teba idem milovať lebo si krásna, jednoducho to musí prísť samé a vôbec nezáleží na tom ako ten druhy vyzerá.
Asi vzhlad nie je vsetko. Moze byt pekna, aka chce, Ked prve ocarenie prejde a zistia, ze v realnom zivote si nemaju co povedat, ani si nesadli, tak co s tym ...
A ty ho chces? ...btw. aj z pohladu zeny...kolko je peknych chlapov a jednoducho iskra nepreskoci...zena nema zaujem, bez ohladu na to ci by ju ten chlap chcel.
ach, tieto osudovosti 🙄 poznam dvoch takych presvedcenych o osudovosti... jeden je stale sam, a jeho "osudova" uz ma rodinu, a druheho po rokoch uhanania "osudovej" zeny, ktora ho nechcela, chniapla razna baba, s ktorou ma stastnu rodinu on 😉
ale ak tvoj kamos neciti, ze terajsia priatelka je ta "prava", je ferovejsie najma pre nu, ak sa rozidu a ona si najde niekoho, kto bude mat rad ju a nie mysliet na osudovu. ale osobne si myslim, ze ta "osudovost" je len taka (sebatryzniaca) iluzia.
@matovicova nie
To, ze sa nezamiloval je mozne, to ze podviedol osudovu zenu tiez, vela ludi pride nato, co mali ked to stratia a on je tiez zjavne ten pripad.
Nesadli si. A moze to byt hocico, co jemu vadilo. Neuveris co vsetko chlapi na zenach riesia 😄 Dokonca aj hlas, ruky chodidla, pachy… Napr taka Magda Sebestova misska je krasna, ale hlas ma otrasny, jak skreklavy papagaj 🤣
Evidentne sa ešte nepreniesol cez tú bývalú. Na to treba čas, aby sa s tým zmieril a nechal to odísť. Potom môže začať nové vzťahy. A možno sa dá opäť dokopy s bývalou. Možno to bola naozaj jeho osudová žena. 🤷🏻♀️
@barborachors toto je veľká pravda, raz sa mi kamaráz pochválil, že sa musel prestať stretávať s jednou babou, lebo mala jemné chlpy na palcoch na nohách. 😂😂😂
Citom nerozkážeš, môže to byť aj najkrajšia žena sveta a hold ak to tak neciti… je od neho pekné ze sa s nou rozíde a nedáva jej falošne nádeje 🙂