Dobrý deň, čo si myslíte k Tom, keď chlap stále spomína svoj bývalý vzťah? Už sme spolu 4 roky a on stále hovorí o svojej bývalej priateľke a písal jej dávnejšie.
a povedal ti prečo o nej stále hovorí?
tak začni ty spomínať svojho bývalého, či mu to bude príjemné 🙂
Pošli ho do čerta, evidentne to v hlave nemá ukončené a nie je vyspiriadany
Toto by nebavilo počúvať
Úprimne, čo čakáš akú radu? Lebo ja mám iba jednu. Po sexe by som mu povedala, že môj ex ma vedel lepšie urobiť a preto končím. A skončila by som. Načo si 4 roky s niekým, kto má neustále potrebu riešiť ex a to napriek tomu, že opakovane si povedala, že ti to prekáža?
Tak nech ide za nou, ked je nou taky uneseny..asi by som o nej zacala basnit aj ja a vypytovat sa, co ako robila a ci to mam robit aj ja...ale to uz by som bola v stadiu rozchodu - mozno by to nepochopil hned, ale zbadal by..
Zabite 4 roky, ale nezabi s nim ich este viac
Veď ho pošli za ňou.
Že jeho budúci bývalý vzťah bude ten s tebou.
Už by som s ním nebola lebo by mi doplo, že sa z minulosti nedostal.
A ja neviem čo je toto za zmýšľanie udržiavať takéto vzťahy.
Veď samé sa tým ukracujete o váš drahocený čas.
Proste nie každej výjde vzťah ktorý začne.
Možno ich nevýjde aj 10 aj viac, ale stále lepšie jak si zobrať idiota a stráviť s ním celý život a byť tá druhá, tá po bývalej.
Môj zas nechcel povedať o bývalej ani slovo... Zas ja by som bola rada keby aspoň niečo viem.
A čo také o nej rozpráva?
A to ti rozprava cele 4 roky alebo napr. len posledny?
Akoze neviem ci ma takyto vztah buducnost. Skus sa ho zakazdym opytat: A preco mi to hovoris? Mozno sa potom spamata. Nehovor, ze ta to obtazuje, len tuto otazku povedz.
Co tolko moze o nej hovorit?
Ako mozes byt s niekým kto je posadnutý svojou ex, oltárik doma na tajnasa nahodou nema?
Ešte stále ho spomína pred tebou?
Veď mu povedz, ak ti to vadí. Alebo sa ho opýtaj.