Chlap si vypisuje s kamarátkami

28. júl 2024

Ahojte. Poprosila by som poradiť,cítim sa zúfalo. Ako by ste sa cítili,keď máte vzťah a zistíte,že si chlap vypisuje s kamarátkami. Možno ma podvádza, neviem, nepíše si zaľúbene,len mu píše 1-2 kamarátky,ako on tvrdí a odpisuje. Každé ráno, tratí sa záchod a viem že píše. Aj keď mne vraví,že ma ma rád. Mám ho poslať do ... ? (píšem to zo slzami v očiach, nechcem sa trápiť a chcem byť vo vzťahu v pohode). 2roky spolu,2 roky s jedným ,aj keď som mala "možnosti", ktoré som pre neho sama opustila...Som hlúpa...

barka1
29. júl 2024

Veris mu alebo nie? Ak mu neveris, nie je o čom. Dovera je jednym zo základov vztahu.

thirstymonk
29. júl 2024

Akože pri všetkej ucte... nepišeš, koľko máš rokov, ale správaš sa jak štrnástka. To ako si myslíš, že keď máš s niekym vzťah, tak opačné pohlavie pre vás obidvoch prestane existovať či čo? Ja som už niekoľko rokov v manželstve a tieš mám kamarátky, tiež si s nimi píšem a manželka zas rovnako s kamarátmi. Dokonca s dvoma kamaratkami som chodil otužovať do bystrého potôčka (nie naholo) a manželka s tým bola úplne v pohode, lebo vie, že mi môže veriť.

gab1sol
29. júl 2024

Ako vieš, že si s nimi píše? Snoríš? Ešte aj na záchode? A z čoho súdiš, že ťa podvádza, keď si nepíši zaľubené správy? Aké blízke kamarátky to sú? Poznal ich už pred tebou, ony majú svojho partnera?

danica2711
29. júl 2024

sorry, ale zjavne si dobrá stíhačka, takej by žiadny chlap nepovedal, čo robí na záchode, ani keď tam nemá telefón...

torysheer
29. júl 2024

Nie si hlúpa. No ak Ti na tom vzťahu záleží, musíš mu veriť. Tiež som taká, žiarlila som, a nakoniec spoznala tie kolegyne (väčšinou dôchodkyne). Aj tento rok ma to chytilo, keď mi sám povedal že je tam flirtovny podtón...potom som si uvedomila že aj píšem s kamarátmi a občas to môžu tak brať že flirtujeme, a ja pritom taký úmysel nemám. Podpichujeme sa, no viem že muža mám len jediného a on mňa tiež. Takže tolerujem keď si píše (áno priznávam že občas so zaťatými perami).

autor
29. júl 2024

Nie som stíhačka ,ale vadí mi to,keď ho pozivaju von. Tiežam kamarátov,ale nepíšem si s nimi. Povedala som mu,že mi to vadí, pretože ja to nerobím. Ja neviem,prečo to robí, všetko má,čo potrebuje. Keď som mu povedala,ako by sa choval,keby to robím ja,povedal,že by som dostala po ústach.