Neodsudzujte, ale mala som jednorazovku. Po dvoch rokoch čo som bola na suchu som si to v noci rozdala s mojim bývalým spolužiakom zo základnej. Už sme sa par týždňov registrovali, stretávali sa v posilke a tak, takže to nebola úplne že náhodná známosť na diskotéke. Keď mám pravdu povedať, ja som si to normálne naplánovala, že pôjdeme von a skončí to takto, nebola to ani náhoda a ani neplánované. Lenže chlap sa do mňa zamiloval alebo aspoň to tvrdí. Poviete mi niekto ako sa dá zamilovať po jednej noci? Ja si Ja teda neviem, čo si o tom myslieť. Medzi nami síce bolo vždy nejaké sexuálne napätie, ale myslela som si, že len to. A chlap mi od rana píše, ako sa do mňa zamiloval a cíti že som ta pravá. A ja vlastne ani neviem, čo chcem. Či to s ním skúsiť, alebo sa na to cele vykašľať. Chcela som kamaráta s výhodami, on evidentne niečo iné. My si akože veľmi rozumieme, mame podobne priority a nastavenie, ale ja som vzťah vôbec nechcela. Ja som sa chcela sústrediť na seba a nie žiadne my a myslieť na druhého človeka a brať na neho ohľady. Konečne som si začala užívať život a neviem, ci by bol vzťah to pravé. A zas vodiť ho za nos nechcem. A tiež to, že pi jednej noci mi už vyznáva lásku. Akože kde sme? Prd o mne vie, môžem ho tak maximálne fyzicky priťahovať a to je tak všetko.
Veď tak to aj je.... zamiloval tsa do tvojej vagínky 😂😂😂.... asi tiež dlho nemal 👉😁
Mozno chce to iste ako ty, len si mysli, ze po stravenej noci cakas, ze ta ma zahrnut vyznaniami lasky a kalerabami, ... 🙂 Povedz mu to, co tu. Obcas sa nezavazne stretnut. Aj tak jeden z vas stretavanie s vyhodami casom neunesie a bude to chciet posunut dalej.
tak mu povedz, ze si chces len nezavazko a uvidis jeho reakciu ... je to o komunikacii. But to prijme, alebo nie. Problem vyrieseny.
No tak úplne to nie je, že prd o tebe vie. Očividne ťa chce spoznať a asi bol sex fajny, keď sa zaláskoval. Veď u chlapov to tak často býva, keď je sex dobrý, potom majú záujem aj o ďalšie spoznávanie. Myslím, že nič divné. No ale lepšie by bolo nerobiť z neho iba kamaráta s výhodami, keď by chcel niečo viac. Možno by som s ním išla ešte na kávu a povedala mu, že sorry, vzťah nehľadám.
@muchacici veď ale čo sme nejaké deti, že si hovoríme milujem ťa po prvej pusinke? Vie len, že si mame čo povedať a funguje chémia. To na lásku ale nestačí
Autorka ale to je tvoja definicia lasky a nie jeho... vacsine dobry sex, chemia a mat sa o com porozpravat na zaciatok vztahu bohate staci... zvysok ukaze cas...
ja ta uplne chapem, na tiez vzdy totalne odradilo, ked chlap zacal hovorit po jednom zazitku o láske.
No ale vy si nehovoríte milujem ťa po prvej pusinke 😄 Ste si dobre zatrtkali, on to momentálne tak prežíva, že vau, dobrý sex, páčiš sa mu, pokukovali ste po sebe, tak je pobláznený z toho všetkého. Proste chlapa vie dobrý sex veľmi poblázniť. Ale ako @anjelicek26 vraví, veľa chlapom to na začiatok stačí 🙂 Určite by som si to s ním vyjasnila osobne, ty ho tiež za to neodsudzuj 😃
No ale on sa nemusel zalubit po jednom sexe. Mozno uz skor,to ti nenapadlo? Ked pises,ze si rozumiete,mate si co povedat. Stretavali ste sa skor. Su aj taki citlivejsi chlapi
@petulda333 ale to je možné, len na mňa to pôsobí hrozne zúfalo, keď niekto už vidí lásku na celý život. Mne príde ako ten typ, ktorý vidí tu pravú v každej ktorá prejaví záujem. Ja som nenapraviteľný realista, pragmatik, tiež asi ten opačný extrém
Nemusi to tak byt,teda,ze zufalec. Ktovie. Ja by som s nim hodila rec a vysvetlila mu co citim/necitim ja.
Aj môj otec mame v prvý vecer povedal, že je tá prava a vezme si ju za zenu, aj keď spolu nespali (dúfam)🤣🤣 sú spolu stastni doteraz
Ja si myslim, ze ti hovori to, co si mysli, ze zeny chcu pocut 🙂 Tak ho vyved z omylu 🙂
Bol aspoň dobrý ten sex?
Vieš čo som si minule uvedomila? Prečo sú ľudia často sklamaní? Lebo máme veľa očakávaní. Dopredu máme nalinkované, ako má čo vyzerať...ako by sa nám to páčilo. A hop, keď to tak nie je, sme sklamaný. A takto prichádza veľa sklamaní a po nich deformované vnímanie okolia, života... Nechaj tomu voľný priebeh, možno naznac že jeho prejavy sú pre teba moc hrrr. Ale nerob prekážky okolo seba...kráčajú životom a všetko sa ukáže ako má byť. Možno ťa má v hlave už dlhší čas...nerieš to.
Niekdy sa clovek zamiluje na 1 pohlad, alebo 1 sex 😀 co ak je to ten pravy? Ved sa sustred na seba ako si chcela mozes mu to aj pekne vysvetlit, ze na to pojdete pekne pomalicky uvidis, ako sa to vyvinie. Nic zle na tom nevidim, ak si obcas niekam vyrazite, uzijete si… podla mna fajn, ze ti prisiel do zivota
Veď sa uvoľni. Povedz mu uprimne že ho potrebujes viac spoznávať, je ti s ním super a uvidíte či to bude časom vážnejšie.
Načo mu hovorit, že nič k nemu necitiš? Jeho ten ošial prejde, ked narazi na tvrdu realitu..A ked ste chodili do školy, mohol tam mať rad už predtym..Hovoriš, že si realista, ale asi velmi nie..chlapi toho nataraju, normalne s nim chodievaj von a same sa to vyvrbi
So mnou chcelo mat tolko mužov deti, a všetci mali manželky samozrejme, ale tvárili sa hrozne vážne pri tom
Jedným uchom dnu, druhym von...
evidentne ste si vymenili úlohy... väčšinou ženy sa zamilujú do muža po prvom sexe...
@karolinakr tie deti s tými ženatými chlapmi ma pobavili...😀
to tak chlapi maju ked si dobre za…. mysli si ze je to laska ale neboj daj mu par dni a vychladne 😅 zarucene 🤌🏼
Napíšem ti takto. Píšeš, že si veľmi rozumiete, stretavate sa vo fotku, takže sa nezamiloval po tej noci. Zrejme už skôr a keďže si mu dala, tak asi si myslel, že k nemu prechovavas city aj ty.
Možno nerátal že mu dáš bez citov, že ti ide len o jedno...Aši si naňho tak ľahko nepôsobila
Ja som sa raz zaľúbila tiež po 3 dňoch, a držalo ma to neuveriteľných 700 dní a nikdy som s tým človekom nič nemala. Takže možné je všetko.
Tak pokial nevies, co chces, prakticky si rozumiete a je tam chemia, tak normalne chodte na par rande a uvidis, co s toho bude (alebo nebude)... chlapi pouzivaju "zamiloval" v roznych kombinaciach, u neho to moze byt aj to, ze si mu poblaznila hlavu.. dva roky si sama, to je dost dlha doba na to sustredit sa len sama na seba, mozno je prave ten cas pustit do zivota niekoho ineho...