Chlap rieši postavu a hovorí, že mám schudnúť

21. feb 2024

Aky mate nazor na to ked chlap riesi postavu a povie,ze mate schudnut?

bee822
21. feb 2024

Vykašlala by som sa na neho.

koniarova
21. feb 2024

Ak by bol on švihák lázeňský, tak by som sa o to pokúsila.

10zabka
21. feb 2024

buď ma chce, takú ako som, alebo nech ide kade ľahšie. Ak chcem schudnúť, tak kvôli sebe.

elia9
21. feb 2024

Nemám to rada ale zároveň si cením mužovu úprimnosť 😁od začiatku nášho vzťahu viem, že sa mu páčia štíhle ženy, tak keď sa z času na čas opustim a priberiem pár kíl, všimne si to a taktne pripomenie😁nakoniec som aj rada lebo ktovie kam by to až zašlo 🙈a aspoň môj manžel nie je ten typ, ktorý by mi klamal len preto, aby mi urobil radosť..keď si všimne, že som viac pribrala, upozorní ma..

marianarem
21. feb 2024

Tak podla situacie. Ak by som mala uz 120 kil, tak si myslim, ze by uz mal partner nieco povedat, kedze tam uz ide o zdravie. Ak by riesil 5kg po porode, tak by som.velmi v pohode s tym nebola.

lucia147852
21. feb 2024

Záleží aký chlap. Dlhoročný partner? Ak áno, žena sa naozaj vyzrala do obézity a povie to slušne, tak áno. Ak niekto s kým som sa teraz zoznámila, tak si svoj názor môže nechať pre seba a hľadať inde

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
21. feb 2024

Rozdiel medzi ženami a mužmi je, že muž chrstne žene do oči hocičo, žena ma zabrany a prijima radsej neprijemnosti, aby neranila jeho ego
Tak čo je lepšie?

viestta
21. feb 2024

Bola to vycitka alebo dobra rada?

elia9
21. feb 2024

@viestta toto je kľúčové...trefná poznámka..

simik22
21. feb 2024

@karolinakr tak to vôbec nie je pravda.

10zabka
21. feb 2024

@karolinakr poznám zopár žien, ktoré by s tebou vôbec nesúhlasili. Mnoho žien je sebavedomých a dokážu raniť aj chlapa, tomu ver.

zuzubb007
21. feb 2024

Že chce mať kočku pri sebe, niekedy treba druhým aj otvoriť oči plno žien je tučných ale to sebavedomie a vznášanie je neskutocne, ja to obdivujem, že chlap povie ako to je, aj keď mnohé sa do mňa pustite, ale treba mať trošku aj sebauvedomenia

10zabka
21. feb 2024

@zuzubb007 ak má postavu ako Adonis, tak si to určite dovoliť môže. Hlavne, ak si žena nevšimla, že sama má postavu vestonickej Venuše.

katka700
21. feb 2024

Že je to typický chlap - keď je nespokojný sám so sebou hľadá chyby na druhých. Keby mu išlo o zenine zdravie kúpi spoločnú permanentku do fitka a aspoň sa pokúsi zabaliť to diplomaticky že samému sa mu tam nechce alebo dačo podobné málo uveritelne ale zlaté.

karolinakr
21. feb 2024

@simik22
@10zabka
ja to beriem tak pol na pol...ked kritizuješ chlapa, že je tlsty, tak treba porozmyšĺať, ked aj on kritizuje..
5kg je pre mňa nič, 15- 25kg začína byť vidieť

10zabka
21. feb 2024

@karolinakr to určite áno, ale z tak strohého príspevku som napísala len strohú odpoveď 🙂

zobaka
21. feb 2024

treba byt uprimna k sebe, ak mas nadvahu schudnut, ak nemas poslat ho kade lahsie, jednoduche

h2
22. feb 2024

Ak si začal so ženou, ako štíhlou, lebo taká sa mu páčila a ona zrazu priberie 20 kg, tak je pochopiteľné, že sa ozve.

monelly
22. feb 2024

Chlapi su dokonali 😄
Ak sa ty citis dobre taka aka si, neries jeho reci. Povedz mu, ze ku tvojmu vzhladu sa perfektne hodis ☺️

marca12
22. feb 2024

Zalezi ako to povie a ako celkovo vnima zenu. Ja ocenim uprimnost a povedzme si uprimne,potrebujeme niekedy nakopnut a kto nam to ma povedat,ak nie najblizsi clovek. Ale pokial je to seladon,ktory vyslovene lipne na peknej postave,to by som tazko niesla a s takym ani nebola. My si doma tiez povieme,ze bolo by treba nieco urobit s postavou. Nikto nikoho neurazi,vieme objektivne zhodnotit svoje nedostatky.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. feb 2024

@sheila121 iba randime zatial...76 mam

autor
22. feb 2024

@marca12 no lenze ja mam ten tip postavy,ze nikdy nebudem uplne chuda,nikdy som nebola a v tomto veku uz tazko budem

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciaruz
22. feb 2024

Toto sa mi vôbec nepáči ked chlapi robia. Keby si bola jak vorvaň, tak okej. Ale kritizovat pre par kil navyše, no to je vrchol. Ked chcel kostričku, mal si taku najst. Povedala by som mu, ze este jedna poznamka a tam mas dvere. Chlap ta ma lubit a ne kritizovať. Na mna to skusali ale nepochodili😆 nasla som si takého manzela, ze ma na rukach nosi.

wilkova
22. feb 2024

A on je krásny, vyšportovaný, telo ako vytesané do kameňa?

zuzubb007
22. feb 2024

Tak 76 kíl je za mňa veľa, a všetko je o strave ostatné sú iba výhovorky, kľudne môžeš mať aj o 20 kil menej je to len o tom či ty chces a čo pre to robíš, ak si zo sebou spokojná tak potom už len vymeniť chlapa nič iné buď alebo

jumama
22. feb 2024

Dam ti radu: Ak ti na partnerovi nieco prekaza uz v case zoznamenia, zalubenia, tak sa to casom stane velkou prekazkou. V zalubeni si druheho idealizujeme a co-to mu odpustame, potlacame, ospravedlnujeme si... Ale ked zalubenost prejde, davame viac a viac svojej realnej povahy najavo. A vtedy prave aj povieme nahlas, co sa nam paci a nepaci. Ak su ludia zreli a ochotni pracovat na sebe, moze sa vztah posunut dalej, no musi to byt odojstranne, nie ze jeden stale nuti druheho do zmien, ale sam na sebe na sebe nepracuje... laska je prave ta ochota rast aj v smere partnera.

Z tohoto pohladu - tebe vadi nesetrny pristup k tebe, komnetovanie tvojej postavy... a ked to bude muz robit o 5 rokov rovnakym sposobom, tak ta to bude velmi trapit, zranovat, velmi vas to bude rozdelovat, mozu prist hadky.

A tak isto on, ak uz hned hovori o chudnuti, a nerespektuje taku aka si, ma nejaky ideal v sebe a musel by chciet zmenit ho sam v sebe, co byva prave pri muzoch tazke. Ci su takovi nebo makovi, vzdy si vedia obhajit, preco ocumuju postavami dokonale zeny...

No a teda ta otazka je: Chces ty schudnut a on sa naucit komunikovat nezranujucim sposobom? Aby nemaiesto hadok prislo do vasho spolocneho nazivania slnko a radost?

Respektive porozpravajte sa o tom, ako inak nastavit tu rovnovahu tak, aby vam obom bolo prijemne.

janulka1802
22. feb 2024

Záleží, akú máš výšku. Iné je, ak meriaš 180 cm alebo ak máš 155 cm.