Chlap príliš (ne)sebavedomý

27. sep 2024

Chcem vedieť názor na chlapa, s ktorým fungujem ako kolegyňa/kamarátka s výhodami. Chce so mnou tráviť veľa času, po robote, vlastne kedy sa to dá. Ja som z toho zmätená, nerozumiem prečo. Stále mi rozpráva, ako by žena nemala mať viac ako 50 kg, lebo je to nechutné, aké on má na ženy vysoké nároky, pritom ja mám oveľa viac ako 50 kg a vždy sa mu postaví, resp. dokáže mať sex aj so mnou nie 50 kilovou, stále keď sme spolu, tak pozerá po iných a vraví ako je malá vrtká a keď ho pošlem, nech ju ide osloviť, keď sa mu nejaká páči, tak sa zo sebavedomého chlapa stane totálne bojazlivý nikto, ktorý ničoho nie je schopný. Iba sklopí zrak a tam to celé končí.

enmery
27. sep 2024

Prepáč, najvadnejšia mi tu prídeš ty, kedže s takýmto kusom si dobrovoľne ľahneš a ešte aj počúvaš tie stupídne reči o iných ženách. A že kamarátka s výhodami. Nesebavedoná budeš asi ty, keď si myslíš, že toto je muž alebo zdravé. Mali by Ti blikať všetky majáky a kontrolky na svete.

mandinka
27. sep 2024

chorí ste obaja, ale hlavne, že s obojstrannými výhodami :D

doriiis
27. sep 2024

Vadne kusy.Obaja

vanilkovazmrzka
27. sep 2024

Je to nula.

enmery
27. sep 2024

Chodiaci falus, ktorý na žiadnu inú reálne nemá. Fakt ženy, toto vám imponuje?

zuzanita1609
27. sep 2024

Podľa mňa chceš byť viac ako kamarátka s výhodami a posielaš ho za inými preto,lebo čakáš že aj tak si "ľahne" len s tebou. Toto je zádrhel pri takýchto "vzťahoch", vždy nakoniec jeden očakáva viac 😏. A dobrovoľne si "líhať" s niekým pri týchto poznámkach,tiež nie je sebavedomé.

tinqua
27. sep 2024

Aký išiel, takú našiel...

1ryba
27. sep 2024

Ty máš asi nulovú sebaúctu.

ivik4
27. sep 2024

Ty sa nemas az tak rada ze s tymto spavas ? Nepodcenuj sa pre boha

grof_monte_christo
27. sep 2024

🤦

7miriam77
27. sep 2024

Čistý magor🙄

marcellka32
27. sep 2024

Môj ty bože....no nič, idem radšej do dmky🙂

jana_eyre_2
27. sep 2024

Preboha a prečo s ním akože spavas? To ti nevadí že ťa takto ponižuje? Ty máš sebavedomie?

maranta_leuconeura
27. sep 2024

To je idealny marriage material! Prosim vezmi si ho. Nech mozes pocuvat aka si skareda a nepritazliva nie len v praci ale aj doma! Vy ste sa nasli.

marianarem
27. sep 2024

Vzdy a znova ostavam sokovana, o akych muzov maju zeny zaujem. Je to jednoznacne typ s nizkym sebavedomim a potrebuje mat pri sebe zenu, ktora tiez sebavedomim neoplyva. Na inu si neveri. A aby si to jej nizke sevavedomie este poistil, tak ju aj pravidelne zhadzuje. Byt tebou by som nerozmyslala, o co mu ide, ale preco vlastne zrovna s takymto chlapom opakovane travis cas.

ejmi25
28. sep 2024

mala som vztah s vyhodami
Ale ten muz si ma vazil ,nikdy normalny chlap nebude takto urazat zenu.A zrejme ho milujes.Vazne chces magora po svojom boku?aj na sex s vyhodami si treba vybetat.

som_realistka
28. sep 2024

No, takto, tie o ktorých basni sa naňho ani nepozru, tak si mu dobrá aj Ty. Honi si na Tebe svoje ego. Nájdi si iného. Toto je čistý magor.

minenkak
28. sep 2024

A ty sa s ním prosím ťa načo stretávaš, si len honi ego pri tebe, takýto chudáčik