Chlap neznáša svoje dieťa

16. sep 2023

Stretli ste sa uz s tym,ze chlap neznasa svoje dieta? Malu videl parkrat v zivote,nezaujima sa o nu a vsade tvrdi aj mne aj ludom okolo seba ako ju neznasa a nenavidi,mala ma 6 rokov.

lenuska9999
16. sep 2023

Ja by som hlavne takému človeku to dieťa ani ďalej neukazovala a nesnažila sa o kontakt. Aby tým mala netrpela - určite z neho túto energiu cíti a vidí jeho správanie, nech nemá pocit, že je nechcená alebo , že s ňou je niečo zle, keď ju on odmieta. Je to smutné , že niekto sa dokáže takto správať voči vlastnému dieťatku

stanulienkat
16. sep 2023

Odkáž mamičke, že gratulujem k výberu partnera a otca svojho dieťaťa. Asi tiež nebude úplne v poriadku.

erikavesela
16. sep 2023

Srat na takejo debila.. dieta mu neukazovat, nestretavat sa s nim...vymazat ho zo zivota

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lula313
16. sep 2023

Och, je mi to luto. Aj keď je naša dcéra tak strašne narocne dieťa, toto by manzel ani v tom najväčšom hneve na ňu nepovedal, lebo ju bezhranične miluje od babatka.

autor
16. sep 2023

@lenuska9999 nestretavaju sa vobec ani nebudu

autor
16. sep 2023

@lula313 tak on ma nechal este tehotnu,ale preco malu neznasa ved ona za to nemoze

doriiis
16. sep 2023

Sú ľudia,ktorí proste neznášajú deti.Svoje,cudzie,deti všeobecne.At least je chlapec úprimný a nehrá sa na otca,keď ním nie je.

viestta
16. sep 2023

Autorka, vybrala si za otca svojho dietata debila, takze toto co teraz nastalo je dosledok tvojho vyberu. To dieta za to naozaj nemoze a ty by si mala prestat rozmyslat o tom preco ho neznasa, ale o tom ako zariadit aby sa to dietata vobec nedotklo.

ruxandra
16. sep 2023

Dufam, ze aspon výživné platí

autor
16. sep 2023

@ruxandra nie neplati,aj to riesime exekutorom a vraj za to ju nenavidi,ze musi platit

deti95060810
16. sep 2023

no asi moc rozumný nie je... 😉
ak nežijete spolu tak si ho jednoducho nevšímaj. žite si svoj život a on nech si žije ten svoj...

autor
16. sep 2023

@doriiis on neznasa iba ju,ine deti ma rad,aj druhu dceru,ktoru ma

olimuc
16. sep 2023

On neznasa skor, ze na nu musi platit. Keby nemusel, bola by mu ulradnuta. Jeho € ber ako ked Ti stat posle detske pridavky. Nema k dietatu vztah, len posle lebo musi. Ani upsvar/ SP nekontaktujes … takisto ani jeho. Pridu peniaze a koniec.

ruxandra
16. sep 2023

Dobre robite! Hlavne nech plati!
Kašlať na neho..nech sa zduva, dieťa o nic neprichádza, lepsie nemať žiadneho otca ako idiota

minenkak
16. sep 2023

Však ťa nechal ako tehotnú,tak načo sa s ním aj bavíš a načo sa s ním bavíš o dieťati vôbec,si masochistka

anketkarka
16. sep 2023

A to ste ako stvorili to dieťa? Si mu zamlčala, že nemáš antikoncepciu a on nemal tiež? Si ho chcela uloviť cez dieťa? Lebo ako sa vám to ,,stalo"? No keď niekto nechce deti a pritrafí sa, tak jasné že je naštvaný, že sa mu zrútil život, lebo možno sa o to dieťa nevie postarať ani finančne 🤷 on potrebuje starostlivosť a výchovu sám. Určite ešte nemal byť otec, lebo je na úrovni dieťaťa. Len nechápem, že si si to nevšimla pred tým stykom, keď sa ,,zadarilo". Tomu maličkému držím veľmi palce. Bude to mať ťažké, keď "deti" majú dieťa 😔😢

bbshop
16. sep 2023

Autorka neber to osobne, ale vždy ma zaujíma ako dospejú ženy k výberu takéhoto partnera. To fakt nevidíte čo je zač predtým než si urobíte s nimi deti? Za to ako sa otec zachová je mnohokrát zodpovedná práve matka..ona si ho vybrala za otca svojich deti. Drž to dieťa od neho čo najďalej a dufaj, že sa k malej ta informácia nedostane, ze je neznášaná vlastným otcom. Ani sa nepokusaj vytvárať medzi nimi dvoma nejaký vzťah otca s dcérou. Nekompenzuje si nevraživosť voči tebe na vašej dcere? Nepodobá sa mala na teba a v skutočnosti má problém s tebou a nie s nou?

autor
16. sep 2023

@bbshop tak asi preto,ze predtym sa spraval normalne,poznali sme sa dlho bol iny

barborachors
16. sep 2023

nebol iný, ty si to len nechcela vidieť a vedieť. A škaredo ta oklamal ešte k tomu...co uz, naco ho riesis, mas ponaučenie do budúcnosti

mikadooo
16. sep 2023

Vieš čo, mňa by to vôbec nezaujímalo čo on rieši so svojím okolím 😉. Veď ani nevie o kom hovorí...

zuzanockamt
16. sep 2023

Pravdepodobne to dieťa neplánoval. Škrtli sa mu iné plány. Závisí aj od toho, ako ste k tomu dieťaťu prišli - bol to plán len z tvojej strany; mali ste obaja na háku; zlyhala antikoncepcia a on trval na upt a ty si odmetla atď. Je tam veľa možností. Očividne dieťa s tebou vôbec neplánoval a ani spoločnú budúcnosť. Takže už len bude musieť platiť to výživné, ale jeho negatívne pocity to nezmení, keďže mu to zmenilo život.