Baby čo to znamená keď vám dá chlap najavo že nemá o vás záujem presnejšie že bol hnusný jeden deň sa choval pekne druhý úplne hnus a cítili ste že vás nechce ale stále si prezerá vaše dni čo pridáte ? A nie už sa nesledujeme prerušili sme kontakt a on si aj tak niekedy prezerá moje dni. Len tomu trochu nechápem čo to môže z mužskej stránky znamenať, nie písať mu nechcem stačilo mi už jeho správanie.
No pozri,ja keď sa nudím tiež začnem preklikávať aj to čo známi pridávajú moje dni,alebo má jeden zaujíma a hneď to preskočí na ďalší a vidím aj ten čo som absolútne nechcela a ani ma to nezaujímalo.
Akoze pozera pribehy na Fb alebo IG?
Neznamena to nic co si myslis ze by mal zaujem.
Len si to prezre ako hockoho ineho🤦♀️Alebo to preklikne samo ked pozera ineho..
Aj ja si z nudy pozerám co kto pridal, hoci ja sama nepridáva nič na insta, mam ho len na sledovanie 😉, a keď občas niečo pridám na fb do môjho dňa keďže mam veľmi málo priateľov a co pridám môžu vidieť len priatelia tak mi je jedno ci si to. Pozrú alebo nie. Osobne nechápem to ze niekto ma verejný profil x "priateľov" kt možno ani v živote nevidel a potom sa pozastavuje nad tým ze ho niekto sleduje alebo likuje ci nechápe prečo ho sleduje a nelajkuje
nastav si profil ako súkromný a máš pokoj. Mimochodom, to je čo za úchylku pozerať, kto si pozrel tvoje dni? 😂
Kks ja že si pozerá, kedy máš kramy 😂😂😂
@baboobchod inak toto napadlo keď som čítala nadpis ze je asi menštruačný kalendár kontroluje
@baboobchod ja to isté 😂 že sa mu jedná len o sex
Pozri si film "Nie je z teba až tak paf"
@sissy27 Lenže nie som si istá či ho náhodou stále nemá na tej sociálnej sieti ale ano stále je to čudné.😀 Ja som takto mala exa, ktorý si prvý pozeral čo pridám, aj keď ma podviedol.😀 Ale to bolo z mojej strany neschopnosť ho vymazať, lebo "city".😀
Autorka asi chce vedieť či o ňu má záujem alebo prečo to robí... No zvedavosť je niekedy očividne silnejšie.😀
Ale tak jednoduche riesenie- vymyzat si ho a tak ta to potom nebude uz proste trapit a on si teda nebude mat co pozerat. No chapem, ze niekedy na tento krok proste nie je sil
Ja tiež som myslela, že jej sleduje menstruacny kalendár 😁😁ze"moje dní "
Ale vážne, ja bežne si pozerám na fb príbehy, ktoré sa mi páčia a často mi preskočí potom ten príbeh a iný, od človeka, ktorý mi je ľahostajný a iani by som nepozerala,keby to v podstate samo je preskočilo na jeho príbeh
No a už je to" videné "
@baboobchod presne aj ja som si to myslela :D ze pozera si moje dni :D ani by mi nenapadlo ze tym mysli pribehy na ig
nerozumiem, na co to vlastne riesis, pokial sa k tebe sprava otrasne tak dovidenia, zavri dvere.
tak sa nudi no, si moze pozerat dalsich 300 profilov.
aj ja si pozeram IG ludi, ktorych nesledujem a nemam o nich zaujem. A myslim ze x dalsich ludi.
Ako ženy ako sa dá pozrieť, kto vás sleduje? 🤣🤣🤣
Toto sú problémy jednej dospelej ženy 🤦🙃🤦🙃
Mile Bravicko.....
Možno sú tvoje story také jednoduché, že sa chce pobaviť. 🤷🏻♀️
neviem si predstavit zeby som sa nad timto zamyslala,,,aj moje pribehy si casto pozru ludia s ktorymi absolutne nie som v kontakte, a je to myslim preto preco aj ja - bud sa mi to tam samo preskoci alebo len tak oreklikavam jeden pribeh za druhym kym sa k niecomu dostanem a vsetkym to ukaze,,,alebo len tak zo zvedavosti nudy,,, sak nemame 15 aby sme sa nad timto pozastavovali
Ahojte, potrebujem poradiť lebo som z toho na prášky.
Našla som si chalana a písala som si sním 2 týždne, potom som išla ku nemu pozrieť film. Keď skončil ma za viezol domou. Každý deň mi písal menej a ledva odpísal, keď som mu napísala. Teraz si už 3 deň nepíšeme. Ale keď dám na príbeh citát alebo fotku vždy si to pozrie.
Prosím poraďte neviem čo ďalej 🙏🙏🙏🙏.
Neviem, čo to znamená a vyrovnanú normálnu ženu to podľa mňa ani zaujímať nebude. Načo.