Chlap nedokáže pochopiť, že nemám záujem

30. máj 2024

Caute, mam taky problem, stretla som sa s chalanom, po par rande som si uvedomila ze to nieje to prave orechove, vysvetlila som mu to, podla mna priamo, ze jednoducho z mojej strany zaujem nie je, povedal ze chape, avsak, odvtedy mi chodia neustale spravy, ked neodpisem pridu dalsie aa dalsie, a stale o tom ako so mnou chce ist niekam na vylet, ako by sme sa mohli pomilovat a ze si to predstavuje, je mi to dost neprijemne a uz som mu viac krat napisala ze ci ma nepocuval ze nic medzi nami nebude, on povie ze chape a na to zase ze by sme niekam mohli ist, moja otazka znie, je najlepsie riesenie zablokovat alebo proste uplne prestat odpisovat? Nechcem byt drza a zla s tym zablokovanim, nieje to moj styl, ale naozaj neviem co mam robit

kitycat
30. máj 2024

Zablokovat.

On to skusa lebo nema co stratit

magic08
30. máj 2024

obavam sa, ze ti neostava nic ine len byt drza a zla. Zablokuj ho a mas po probleme

rodinka20
30. máj 2024

Divné že to nechápe koľko má rokov ? Asi zablokovať

mirkam3
30. máj 2024

Keď s nim neplanujes udržiavať nejaký kontakt (rozumiem, že neplanujes), nechápem, na čo čakáš. Keby mi “cudzinec”, s ktorým neplánujem nic budovať, napísal, že by sme sa mohli pomilovat, v tej sekunde by bol bloknuty (a hlavne by som ho vypustila z hlavy).

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2024

Ignorovat, ignorovat, ignorovat.

svokrinjazykmonika
30. máj 2024

Jasné že ho zablokuj, na čo čakáš?

rorino
30. máj 2024

Už si ho dávno mala zablokovať a nechápem načo mu odpisujem,to si mala seknut hneď.On si možno mysli,že hráš len nedostupný,nie že skutočne nemáš záujem.

1katarina2
30. máj 2024

Určite si ho zablokuj, poznám babu, ktorá tiež “nechcela byť zlá” a otravoval ju hádam rok niekto, bolo to podľa mňa až strašidelné

jenny224
30. máj 2024

Ak nechceš blokovať (čo je jediné zaručené), tak správy ani neotvaraj a ignoruj. Nikdy neodpisuj, riadny psychopat

rozculena
30. máj 2024

to sa vážne pýtaš,že čo máš robiť??

januska12323
30. máj 2024

Pomiluj sa s ním, potom prestane. (irónia pre istotu)

evcagabi
30. máj 2024

Ja idem akurat jednej takej otrave porodit dieta 😅😅 otravoval, otravoval, otravoval ... az som sa zlutovala a dostal dalsiu sancu po jednom nevydarenom rande a 3!!rokoch volania ma von 😅😅 teraz nechapem, preco som sa do neho nezamilovala skor 😅😅

hefo
30. máj 2024

@evcagabi Môže byť, ale na jeden taký prípad pripadá 50 neústupných tvrdohlavých manipulátorov, s ktorými je utrpenie žiť a ešte väčšie od nich odísť...

denithestrange1993
30. máj 2024

Ty nechces byt drza a on ze ti dava navrhy aj ked nemas zaujem nie je drze?

libertz
30. máj 2024

@evcagabi tak toto naozaj musi byt velka vynimka..

jaskolka
30. máj 2024

Už by bol zablokovaný dávno..

moonlight1210
30. máj 2024

Uc sa byt drza a zla. Lebo ak si ty neobhajis osobny priestor, za zadkom ti nikto ako ochranka behat nebude.
Musis sa to naucit ty. Prvy krok bude tazky, ale das to. A po prvom zistis, ze ked tu “drzost” predychas, kazdy dalsi uz bude len lahsi.

feb13
30. máj 2024

Ano, je to najlepsie riesenie. Na vtieravych ludi mozes byt drza, nielen mozes, ale aj musis, inak sa ich nezbavis.

dolce_principessa
30. máj 2024

Ignoruj a ked to nevies blokni

suge
4. jún 2024

Ignorovať, blokovať, vyhýbať sa akémukoľvek kontaktu. Mňa jeden takýto neodbytný doliezač napadol na ulici, pouč sa z cudzích chýb a nenechaj to zájsť priďaleko.

mantilka
4. jún 2024

Bloknute alebo pohroziť políciou. Dosť to podceňujes...môže to byť psychopat. Možno lepšie pohroziť. V sms by som napísala. Pán X, už sme si vyjasnili, že nemám záujem. Posielanie sms alebo akékoľvek kontaktovania považujem za obťažovanie a zasahovanie do súkromia a budem to riešiš cestou polície.

realny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibaja29
4. jún 2024

Ahoj a nepisali ste si nahodou cez pokec a nie je z bb? Mozes aj sukromne napisat. Ja riesim nieco podobne, bud je to ten isty alebo je takych individui viac 🙈

autor
4. jún 2024

@ibaja29 napisala som ti