Ahojte, poprosím vaše názory. Žijem s priateľom dva roky uňho. Spoznali sme sa na zoznamke, zamilovali sme sa veľmi. Vtedy sme sa z danej zoznamky odhlásili. Teraz som zistila, že ako sme začali spolu bývať, o pol roka neskôr sa zaregistroval na erotickej stránke amatéri. Chodili mu odtiaľ zo stránky maily na jeho druhý mail, tak som si to všimla. Hovoril mi, že sa tam registroval už dávno predo mnou. Ale dnes mi na moje naliehanie ukázal ten účet, nič tam nerobil, nepostoval nič, ale všimla som si dátum registrácie pol roka po tom, ako som sa k nemu nasťahovala.
A všimla som si aj to, že je zaregistrovaný na jednej zoznamke (nie erot.). Chcela som, aby mi ukázal odkedy, lebo že vraj už dávno predo mnou. Prekvapko, registrácia teraz pred mesiacom. Na to sa vyhovoril, že sa tam zaregistroval, aby zistil, skontroloval, či ma tam nenájde.
Fungujeme tak, že chodí do práce na turnusy, 10 dní preč, 4 dní doma.
Čo si o tom myslíte?
@ kur.v.ik
nič si o tom nemyslím, nie je to môj frajer, takže mi to je jedno.
mňa osobne by urazilo to klamstvo, že sa tam zaregistroval, aby si overil, či tam náhodou nie som ja... a to neviem či by ma viac urazilo to primitívne klamstvo alebo to, že ešte zo mňa bude robiť štetku...
@mikitilik29 keď je preč, sme skoro celý čas keď príde z práce na videohovore.... no nevylučujem
Chlapi na turnusoch bud piju, alebo maju frajerky. Dokonca vedu tam druhy zivot.
Moja rada znie chod aj ty na zoznamku a zoznamuj sa, nech skusit svoju vlastnu medicinu 😉 a povedz mu ze pokial ju on sam nezrusi tak ani ty a budes na nu chodit, nech je na oboch rovnaky meter 🙂 ale ci tam nestretnes niekoho lepsieho ako je on, to mu slubit nemozes 😉
Naozaj chceš ostávať vo vzťahu naďalej, keď vidíš, že ti do očí klame a navyše vyhľadáva ženské a kurvy? Pozbierať zvyšky hrdosti a sily a pekne ho poslať do riti, aby si si našla normálneho chlapa
Preco v niektorých temach , musia anonymne prispevky ukocnit
"Co si o tom myslite" ?
Akoby to jedna osoba uverejnovala, aby sa tu diskutovalo...
a teda k teme:
NIc si nemyslim
Tu je vsetko jasne si myslim....
Nemôžem si pomôcť, ale mne to pripadá ako zrada. Lož, podvod a faloš, to, čo z toho vyplýva je jasné, otázka skôr je, čo s tým spravíš ty ?
Je to zrejme sukničkár ,riziko zoznámenia cez Zoznamky ,že sa svojho koníčku nebude chcieť vzdať .Klame ti hnusne do očí .Záleží na tebe ako s touto informáciou naložíš .Sebavedomá žena by ho poslala tam ,odkiaľ prišiel …
Mal som 4,5 ročný vzťah. Počas neho mi ani raz nenapadlo sa registrovať na nejakej zoznamke alebo nejakú používať. Proste ak to žena vie, tak chlapovi nedá žiadny dôvod aby chodil na zoznamky.
@fantaghiro21 samozrejme chcem pozrieť na to aj inými očami, z pohľadu iných ľudí, resp. ako to môžu vidieť iní, ja sa môžem mýliť. preto to píšem.
Vsak napis tu nick,mozno sa najde ,,dobra dusa",ktora ho otestuje...😎
Bože ďalší do zbierky "chudákov" z koňa. No hádaj, čo si o tom myslíme? A ešte tie jeho primitívne výhovorky, ktoré používa každý klamársky jednobunkovec na ženy. Strašné. Furt rovnaký scenár. Čo asi bude robiť tak po 5, 10, 15 rokoch?Keď teraz sú začiatky to najkrajšie a bezstarostné vo vzťahu? A robí toto. Ak od neho ocakávaš nejakého terno partnera,ktorý sa zmení, tak sa priprav, že budeš písať ma koňa každý rok to isté a stále zúfalejšia. Pošli ho za nejakou amatérkou a nech Ťa "kontroluje" na zoznamke už ako slobodnú.✌️Toto je brutálny red flag, aspoň by pre rozumnú ženu malo byť.
@niekto2hy Kludne by som sa podujala nech odhalime idiota nevernika 😎
No neviem, čo chcete preverovať baby. Po roku a pol sa chlapec zaregistruje na zoznamku a vymýšľa si, že kvôli nej, aby sa "pozrel". Zaregistruje sa na portál s amatérkami a klame jej o čase, kedy si ten účet vytvoril. Tu nie je čo riešiť. Robí z nej hlupaňu a ešte sa jej snaží nabulikať primitívne dôvody, ktoré si cez kopirák vymýšľajú takí chudáci. Áno, sú páry, ktoré potrebujú do spálne takéto vzrusenie, ale vtedy sú s tým uzrozumení obaja a autorku to evidetne trápi a nezdá sa, že by s tým "uzrozumená" bola, že toto bude robiť jej chlap v čerstvom vzťahu. 🤐
@enmery jasne je to ocividne, ja len ze ak by chcela autorka nachytat svojho nevernika ,,na hruskach,, tak jej rada pomozem
@natalusiiik ehm, no a tvoj partner je s tým ok ? Že by si šla na zoznamku baliť cudzieho chlapa, pretože takáto aktivita by z môjho pohľadu bola dôvodom na ukončenie vzťahu bez ohľadu na šľachetnosť či zámer takéhoto činu
@milos81 ehm a ty vies odkial ci ja mam partnera alebo nemam? 🙂
Je to typicky oebavac a dvihac ega. Davnejsie som skusala tiez zoznamky, a tolko zenatych a zadanych chlapov co poznam z videnia tam bolo, az mi bolo zle. Zial tieto typy sa nikdy nezmenia a nemali by si zakladat rodiny a viazat sa. Ty budes len trpiet.
@natalusiiik pravda, moja chyba...
strasne by som chcel videt preco si sa zalubila do takehoto obycajneho kurevnika, co keby mal moznost urcite podvedie stavim boty. Ja nikdy nepochopim ze toto dostane priestor vobec.
@libertz pretoze nemozes vediet kto sa z koho vykluje 😉
Pre mna by to bol koniec. A mna nikto nepresvedci,ze chlap,ktory chodi na turnusy,je verny. A tu mas aj dokaz. Chodi na zoznamky a este si vymysli take klamstvo,ze len preto,aby teba skontroloval,ci tam nie si. Dufam,ze si mu to neuverila.
@natalusiiik no je pravda ze masky mozu byt niekedy poriadne, ale aj tak by ma zaujimalo ze cim to bolo. Ale kolkokrat taketo indicie byvaju co je to zac ale zaslepenost tam ostane u toho cloveka a nevnima to.
@libertz my zeny sme totiz velmi naivne a naozaj velakrat nam zalezi na tom aby sme vztah udrzali pokope, potom to tak vyzera ze pri tom mnohokrat stratime zdravy usudok :/
@autor mna by este zaujimalo ze z ktorych koncin pochadza tento tvoj, nakolko mi az podozrivo velmi pripomina jedneho znameho :D snad odpises ;)
Ze neprestal navštevovať tie stránky. Keď je preč tak si na nejakej ďalšej aj si popise s nejakou zenou