Ahojte, začala som sa stretávať s jedným chalanom, ktorý je motorkár je to jeho vášeň chápem, ale celý deň nepočúvam nič iné len motorky sem motorky tam ako sa teší na vozenie sa na motorke a robenie videí keď bude pekne počasie a už mi to leze totálne na nervy...on nieje zlý chlap vidno, že je rozumovo vyspelý na to, že má len 25r je rozumovo úplne inde ako niektorí 30r chlapi viem sa s ním o všeličom porozpravat, ale keď začne téma motorky celé zle akoby neexistovalo na svete nič iné 🤦🏻♀️ pravdupovediac sa bojím aj do takéhoto niečoho resp takéhoto "vzťahu" ísť, lebo sa bojím, že by bola na prvom mieste motorka dlho dlho nič a potom ja 🤷🏻♀️
Môj chlap má rád motorky a vzdal sa ich teda na určitú dobu kým máme malé deti. Keď budú väčšie určite sa k tomu vráti ale ja mu nebránim. Má to ako relax ale nehovorí o nich celý deň😄. Ak ti nevyhovuje z nejakého dôvodu tak by som do vzťahu s ním nešla. To je moja rada.
Bud s nim to nadsenie budes zdielat alebo ti to bude liezt na nervy este viac ako teraz
Ja som kedysi s motorkárom chodila. Motoriek sa bojim a večne chcel aby som sa s ním vyvazala a mam teraz pokoj aj ja aj on😄
Toto podľa mňa nebude fungovať, keď už teraz ti vadí len počúvanie o motorkách ..
Motorkári majú svoju bublinu, a sú často preč, na cestách, s kamošmi, buď to máš rada alebo nie
Moj muz mal motorku skor ako mna,ale mame dieta cakame druhe tak je motorka uz na predaj.Nie,nedostal to prikazom,obaja sme zhodnotili,ze je to nebezpecne,ludia jazdia coraz viac ako pripeceni.Ale moj ma uz po 40tke tak chape moje obavy o neho
Mala som voľakedy frajera.motorkara, 3 roky som počúvala o motorkách 😃 ale zvykla som si. Mal aj fajn kamošov, "drsňákov" 😃 ale mala som vtedy tak 17-20, takže som v tom nehľadala nič vážne, len sme si užívali 🙂 nakoniec bol problém v úplne iných veciach ako v motorkách ...
Môj muž je tiež motorkár a miluje aj autá, dokáže o nich rozprávať celé hodiny. Ja mám zase úplne iné záľuby, ale dokážeme sa tolerovať. Je to už na tebe, či ti to tak veľmi vadí, že radšej zahodis perspektívny vzťah alebo nie. Ty nemáš záľuby? Veď aj ty mu porozprávaj o svojich.
Mala som motorkára ale ja som sa neznasala voziť. Ale nehovoril o nich stale, takze tazko posudit. Nase vylety vyzerali tak, ze on na motorke a ja autom, tam sme sa stretli hoci sme isli z jednej domacnosti 🤣🤣🤣. Ale tak nikdy by som nezakazovala partnerovi motorky, Cize to nebol dovod rozchodu. Teraz mam rybara 🙈🙈🙈 a veru pocuvam o rybách viac ako som pocuvala o motorkách. Ale tak vyhoda je ta, ze vecer ide na dve hodky na dravce a nevysedáva na nich cely den. Ono je to o tom, ze ked ma niekto roky nejake hobby tak ho to pohltí a ak ta ma rad, tak zdieľa s tebou svoje myslienky a je to jedno, ci su to ryby, motorky, auta…. Pockaj a uvidis ako bude tráviť cas s tebou a s motorkou. Teraz budu mat sezónu tak sa budes vediet rozhodnut. A ak ti vadi, ze vela keca o motorke, povedz mu, ze teraz uz zmeňme temu alebo sa nechaj pohltiť a nieco si o tom precitaj.
Môj muž je motorkár, no motorkár, starý cap to je, ktorý si takto udržuje mladosť 😂. Samozrejme,že má motorku, aj s ňou raz za rok niekam ide. Kebyže všetky čo má preda, tak sa nachádza v nestane. Ja som k nemu sadla po 10r a znova som povedala,že už nesadnem. Nedávam to,mám neskutočný strach a on sa v tom vyžíva
Môj manžel je motorkár už pomaly 30 rokov a ja na motku ani nepozriem, nieto ešte sadnúť. Dá sa to, ale tolerancia na oboch stranách je nevyhnutná. Inak žijeme bez problémov. Je to jeho koníček, čas si ale delí medzi rodinu a motky, treba sa to naučiť akceptovať. Ak máš záujem.
Chlapi a ženy v tomto funguju uplne inak.. chlapi maju väčšinou jednu oblubenú oblasť, ktorej sa venujú, stale o tom rozprávaju, je to ich hobby.. motorky, auta, elektronika, hry, niektori filmy, fitness, športy alebo divne veci ako stavbarčina a bude ti kecať vsade kde prideš " ten sadrokarton je nekvalitny" ... To su chlapi.. ja napr milujem technologie, dokažem o tom rozpravat dni/mesiace bez prestavky.. rovnako ako chlapi okolo mna maju svoje hobby.. ale ked pride na ženy, tie nič do hlbky nezaujima. Poznam ich stovky, ani raz som nepočul o žiadnom realnom hobby a z toho som celkom sklamaný, lebo od žien som sa nikdy nič nové nenaučil.. určite by som si rád vypočul všetko o motorkách ak je do toho " expert" , mal som kamoša ktory hovoril len o autach, podla neho som si kupil svoje, vela krat sa mi jeho skusenosti zišli, mna kamoši otravuju denne s telefonmi, notebookmi, telkami atd, iny kamoš sa venuje stavbarčine, miluje to a počuvat ho sa vyplati.. možno ta to nebaví počúvat len pre to, že si ho nikdy počúvat nechcela.. ak zmeníš pohlad na vec, mozes sa naučit zaujimave veci.. predpokladam, že ty ako väčšina žien nemaš žiadnu oblast ktorej sa naplno venuješ
aj ja som motorkárka . z tej "mojej" strany to je na nervy ak so mnou muž nezdieľa záujmy a brzdí ma v tom. aj by som ti povedala niečo múdre ale nič mi nenapadá . 😂 ja tvojho priateľa chápem. ale aj teba, ak s ním nezdieľaš záujmy. tak buď to budeš akceptovať , chodiť s ním, alebo to budeš akceptovať a nechodiť s ním. alebo sa s ním rozíď a nechaj ho inej , ktorá ti bude ďakovať za to že si jej ho prenechala a bude s ním šťastná .
prestala som čítať ze ma 25.. to snáď ani nepotrebuje komentár
@drago12587 ale no, nehadzeme všetky do jedného vreca ;) ženy majú záujmy, a aj intenzívne, možno si poznal ženy, ktoré žiadne hobby nemali, alebo ťa tiež nezaujímali
Ja mám doma Sagana, a keď začína jeho sezóna, tak ho vidím od jari do neskorej jesene len v cyklistickom oblečení 🙂 a to ja bicykel len rekreacne...
@marcellka32 poznam ich stovky :D ani jedna nemala. Nevravim, že neexistuju, no bude ich ako ciganov na vš :D ..
Aj môj je motorkár od začiatku. Ale ja som z toho bola nadšená a tak to aj ostalo už takmer 13 rokov, aj dnes sme sa boli prevetrať.
Ak to s nim nechceš zdieľať a nevidíš sa v tom ja by som tak nefungovala. 🙂
Motorkár zostane deckom celý život. Na jar už pri 0* ho to ťahá von, lebo je akože teplo. Potom skapíňa zvyšok roka, lebo reuma etc. Z mojej strany zvíťazil rozum. Skvelé je, ak máte rovnaký životný štýl. U nás sa našli syn s tatkom. Ja riešim “len” poistky za stroje🤦🏻♀️ a kontrolujem, kto, kde je a či žije.
Celkom ma zaujíma, ako ste dopadli? Ja mám muža motorkára, ja sa len vozím za ním. Motorky sú také (asi vo všetkom je to tak), že buď ťa to chytí alebo nie. Ak nie tak treba naozaj veľkú toleranciu z oboch strán. Úprimne ak by to mňa nechytilo, asi by som nevedela fungovať v takom vzťahu. Napríklad u nás muž trávi voľný čas 99% na motorke a kebyže nie som aj ja nadšencom a nejdem s ním, asi by sme sa celé leto nevideli😃
Nechoď, motorkári to je iný svet. Ak ti taký životný štýl nesedí, tak to nemá zmysel.