napisala som chlapovi a on neodpisal, mne je tak trapne, ja stale o tom rozmyslam ze som to nemala robit, proste to je trapas ja sa nanho nedokazem uz ani pozriet, teraz ho nebudem vidiet ale proste preco neodpisal… ja to nedavam, mam take myslienkove pochody a nezvladam tu hanbu ani samu seba, iba sa strapnujem proste uz neviem v com je chyba
@ivik4 ale co teraz proste je mi trapne samej zo seba
No nič teraz. Hod za hlavu a hotovo.
To co si mu tam popisala, ze sa za to hanbis? A vobec, kolko mas rokov? Toto je take pubertalne...
@viestta ako dokopy to nebolo nic ale uz len to ze som mu napisala mi pride trapne pretoze to ani nevidel ani neodpisal, nemam ho v priateloch takze to mozno mal niekde v spame ale aj tak
Veď to vymaž, keď to ani nevidel
Takze on to dokonca ani nevidel a Tebe je trapne ? 🤣
mimochodom je to kolega cize preto mi je tak trapne ale v dosledku to nebolo nic trapne ale viete ten princip ze som mu vobec napisala
@ivik4 bolo to 2 dni dozadu takze to by si hadam vsimol
@koniarova uz som ale uvidi to ze som tam nieco pisala
Tak sa vidíte zajtra v práci, nejako zábavne mu to nadhoď a je to v suchu.
Kazda hanba alebo trapas trva 3 dni. Neboj, pozajtra uz ti to bude jedno. Mozno ti odpise o tyzden a ty uz sa mu neozves.
Upokoj sa. :D Este to nevidel. Ked uvidi,najskor odpise. Na ahoj, a otazku...preco by neodpisal? Hadam si mu v prvej sprave nevyznala lasku..
@ivangeline nie to nie
Veď len napíš, že prepáč, omyl. A smajlik
@ivangeline neuvidí. Ona to vymazala a robí z toho drámu
@koniarova takto sa má reagovať... pohodovo.
Ja uz by som nereagovala. Naco aj, este rýpať do niečoho a viac to nieco rozmaznávať, este viac to bude smrdieť. On sa prejavil, je neslušne neodpovedať, cize je to jeho vizitka, nie tvoja.
@barborachors ale on to nečítal
@koniarova ved je to vymazane mozno to ani nikdy neuvidi a hadam na ti zabudnem
Uz to viac neries, nechaj to tak.
Je vysoko pravdepodobné,že to neuvidí. Kašli na to.
To co si mu napisala ze sa tak velmi hanbis?
Čo tu všetci riešite ze čo take napísala že sa hanbi…ide o ten pocit že ju odignoroval niekto je citlivejší proste …. A podľa mna tu správu možno ani nevidel, ja som tak v žiadostiach našla spravu až po pár mesiacoch
Tak potom? Keď to nevidel tak nevie ze si mu písala... Pohoda.. Keď si prečíta tak to uvidíš.. A bud odpise alebo nie
ukľudni sa, odignoroval to, čiže pravdepodobne ho ani veľmi nezaujíma, že existuješ, nie že to, že si mu napísala... chlap má na háku a ty sa tu zbytočne trápiš, kašli na to
LOL taketo sceny robit pre toto... a teraz si predstav ze chalani toto podstupuju bezne... resp. ovela horsie.
Tak si sa pomýlila,a čo🤷
Strasne hanba ze si mu napisala a on nic ...
Fakt 😱