Chlap ma urazil

26. jún 2024

Čo by ste povedali nato ak by Vám chlap do telefónu povedal čau škaredá? A nakoniec vy ste len precitlivená a urážate sa a nepoznáte srandu.

viestta
26. jún 2024

Ja pri svojej povahe by som mu zakontrovala rovnako vtipne. Ale to je moja povaha a moj pohlad na svet.

deti95060810
26. jún 2024

prerušila hovor a skončila s blbcom. to som zas ja... 😉

dadka1997
26. jún 2024

Aj si sama odpovedala, nepoznaš srandu.. moja odpoved by bolo ta ista 😁 ale aky chlap ti to povedal ?

autor
26. jún 2024

@dadka1997 partner

smutok20
26. jún 2024

By som mu povedala že čau ty magor a život by pokračoval ďalej 🙂👍

madeincssr
26. jún 2024

Urazanie sa zrejme nevedie k rieseniu problemov (alebo mozno "problemov"). My ho nepozname nakolko je srandista. Su taki chlapi (a zeny), ze okolie z ich reci (doberania sa) moze byt az vydesene a len oni dvaja to o sebe vedia, poznaju sa a maju sa radi.

foxanda
26. jún 2024

Mne môj posledné dni hovorí grco, lebo som mala žalúdočné problémy ale nejdem sa preto s ním hneď rozchádzať. Ja sa práve zasmejem, že sme obaja nad vecou.

crazy_cat_lady
26. jún 2024

asi by som odpovedala, no nazdar, ty nadhera :D ale to som ja. zalezi, aky mas vztah s priatelom a ako sa bezne sprava/aky ma typ humoru, ci to spravil prvy krat a nevies, ako zareagovat?

esmey
26. jún 2024

Záleží od toho, či povedal pravdu alebo nie. Ak je to tak, nemáš byť prečo urazená :D

gejb
26. jún 2024

A rokov ma koľko? Lebo toto su také srandy 17 ročných...

januska12323
26. jún 2024

A čo je na tom? Opýtala by som sa či sa už videl v zrkadle. Ale ja nerobím drámu z hovadin.

tykat
26. jún 2024

By som mu povedala "tak ti treba"

mila23
26. jún 2024

skus mu nabuduce povedz 'cau Ty impotent'...a potom povedz,ze vsak sranda..

syslik81
26. jún 2024

mame kamosa a uz cca 15 rokov ho volame skarady ..(nieje ale prischlo mu to) nikdy sa neurazil .. sme rovnako naladeny a neurazame sa za kazdu povinu ... ty chces byt za vaznu tak bude-ale najdi si priatela s rovnakym suchym humorom

wanduska327
26. jún 2024

Tak to súvisí s tvojou povahou...mne inak všetci vravia že mám strašne zle nastavený humor tak zákerné že urazam ľudí ale pri tom ja to myslím zo srandy

h2
26. jún 2024

Povedala by som mu, že to je omyl, lebo ja som krásna (humor).

mirkam3
26. jún 2024

Odpovedala by som mu “čau impotent” a potom by pokračovala normálna debata. Určite by mi to nesrotovalo v hlave cely deň, mám dôležitejšie veci na trápenie sa… Ved ti volal asi niekto, koho (humor) poznas, nie random cudzí človek. Netreba život brat tak vážne.🙃

autor
26. jún 2024

@esmey Nie som modelka ale ani ziadna skareda chuderka

dskjhfdlkdjhl
26. jún 2024

@h2 Prave som chcela napisat, ze ja by som povedala len: Pardon, to bude omyl🙂

misicka31
26. jún 2024

Čau lofas,čo otravujes 🤷😄

kosicanka2018
26. jún 2024

Booze, ake ste tu niektore precitlivele. S vami musi byt sranda teda.

h2
26. jún 2024

@misicka31 Fúha, aj vieš, čo to slovo znamená? Lebo to je o dosť horšie, ako "škaredá".

luccija
26. jún 2024

Mne takéto srandičky nevadia my si tiež rôzne veci povieme.Preco si to hneď vzťahujes na seba?
Veď trocha nadhľadu hneď si mu mala zakontrovat

oli18
26. jún 2024

Ze "skareda chudera" 😅. Musis byt este velmi nezrela, ak nevies, ze skaredi ludia neexistuju. Lebo kazdy ma ine oci, kazdemu sa paci ine. A co je u teba skareda chudera, sa inemu moze pacit.

misicka31
26. jún 2024

@h2 ano, presne viem,jasné,že to nemyslím doslovne,že je pohlavný úd 😉trošku pochopenia...

lindous
26. jún 2024

Ty si ho poznáš a vieš či toto proste je jeho humor a bežne takto rýpe alebo to prišlo z ničoho nič… podľa toho by som aj reagovala

h2
26. jún 2024

@misicka31 Ja som sa preto opýtala, lebo ja napríklad som to slovo poznala, ako nadávku, skôr, než som vedela, čo to presne je. Ale vďaka mojim maďarským kolegom mám slušný prehľad v maďarských nadávkach a toto je jedna z tých horších. A doslovne je to konský...

misicka31
26. jún 2024

@h2 ako áno,znamená to presne ten konský... u nás sa to používa,tiež ako nadávka,ale človek vie komu a čo môže povedať😉

vroni
26. jún 2024

Takyto "vtipný" pozdrav priam pýta odpoveď "cau, blbý"

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
26. jún 2024

A to strelil len tak z nicoho alebo to vyplynulo z nejakeho predchadzajuceho rozhovoru alebo dotahovania?
Lebo ak len tak bezdovodne, je to take no… tiez by sa ma to dotklo.