Čo by ste povedali nato ak by Vám chlap do telefónu povedal čau škaredá? A nakoniec vy ste len precitlivená a urážate sa a nepoznáte srandu.
prerušila hovor a skončila s blbcom. to som zas ja... 😉
Aj si sama odpovedala, nepoznaš srandu.. moja odpoved by bolo ta ista 😁 ale aky chlap ti to povedal ?
@dadka1997 partner
By som mu povedala že čau ty magor a život by pokračoval ďalej 🙂👍
Urazanie sa zrejme nevedie k rieseniu problemov (alebo mozno "problemov"). My ho nepozname nakolko je srandista. Su taki chlapi (a zeny), ze okolie z ich reci (doberania sa) moze byt az vydesene a len oni dvaja to o sebe vedia, poznaju sa a maju sa radi.
Mne môj posledné dni hovorí grco, lebo som mala žalúdočné problémy ale nejdem sa preto s ním hneď rozchádzať. Ja sa práve zasmejem, že sme obaja nad vecou.
asi by som odpovedala, no nazdar, ty nadhera :D ale to som ja. zalezi, aky mas vztah s priatelom a ako sa bezne sprava/aky ma typ humoru, ci to spravil prvy krat a nevies, ako zareagovat?
Záleží od toho, či povedal pravdu alebo nie. Ak je to tak, nemáš byť prečo urazená :D
A rokov ma koľko? Lebo toto su také srandy 17 ročných...
A čo je na tom? Opýtala by som sa či sa už videl v zrkadle. Ale ja nerobím drámu z hovadin.
By som mu povedala "tak ti treba"
skus mu nabuduce povedz 'cau Ty impotent'...a potom povedz,ze vsak sranda..
mame kamosa a uz cca 15 rokov ho volame skarady ..(nieje ale prischlo mu to) nikdy sa neurazil .. sme rovnako naladeny a neurazame sa za kazdu povinu ... ty chces byt za vaznu tak bude-ale najdi si priatela s rovnakym suchym humorom
Tak to súvisí s tvojou povahou...mne inak všetci vravia že mám strašne zle nastavený humor tak zákerné že urazam ľudí ale pri tom ja to myslím zo srandy
Povedala by som mu, že to je omyl, lebo ja som krásna (humor).
Odpovedala by som mu “čau impotent” a potom by pokračovala normálna debata. Určite by mi to nesrotovalo v hlave cely deň, mám dôležitejšie veci na trápenie sa… Ved ti volal asi niekto, koho (humor) poznas, nie random cudzí človek. Netreba život brat tak vážne.🙃
@esmey Nie som modelka ale ani ziadna skareda chuderka
@h2 Prave som chcela napisat, ze ja by som povedala len: Pardon, to bude omyl🙂
Čau lofas,čo otravujes 🤷😄
Booze, ake ste tu niektore precitlivele. S vami musi byt sranda teda.
Mne takéto srandičky nevadia my si tiež rôzne veci povieme.Preco si to hneď vzťahujes na seba?
Veď trocha nadhľadu hneď si mu mala zakontrovat
Ze "skareda chudera" 😅. Musis byt este velmi nezrela, ak nevies, ze skaredi ludia neexistuju. Lebo kazdy ma ine oci, kazdemu sa paci ine. A co je u teba skareda chudera, sa inemu moze pacit.
Ty si ho poznáš a vieš či toto proste je jeho humor a bežne takto rýpe alebo to prišlo z ničoho nič… podľa toho by som aj reagovala
Takyto "vtipný" pozdrav priam pýta odpoveď "cau, blbý"
A to strelil len tak z nicoho alebo to vyplynulo z nejakeho predchadzajuceho rozhovoru alebo dotahovania?
Lebo ak len tak bezdovodne, je to take no… tiez by sa ma to dotklo.
Ja pri svojej povahe by som mu zakontrovala rovnako vtipne. Ale to je moja povaha a moj pohlad na svet.