Ahojte.. začnem tak že mám priateľa sme spolu skoro 6 rokov mame sa radi ľúbim ho ale… chyba mi vo vzťahu iskra a vasen viem že to nieje všetko ale ja to potrebujem veľmi mi chyba proste taká ta chemia medzi nami nikdy tam nejako extra nebola ale teraz mám pocit že tam nieje vôbec.. priateľ je fajn je milý pozorný a veľký pohodak.. ale k veci mam kamosa s ktorým si neviem predstavit vzťah ale je medzi nami neskutočná chemia a vasen (boli sme kamosi s výhodami ) vždy keď sme spolu tak sa smejeme mame stále o čom kecat pozeráme sa na seba atd.. v minulosti bol Aj nábeh na vzťah sám mi povedal že by do toho šiel atd.. len ja si to neviem tak úplne predstavit.. aj keby nemám priateľa. Priťahuje mna neskutočne páči sa mi aj ako chlap.. je to presne môj typ ( priateľ napríklad vôbec nieje môj typ to je zaujímavé 😅) nechcem sa rozchádzať ani nic a viem že je to voči môjmu priateľovi nefér že mám takéto myšlienky atd ale neviem si proste pomôcť.. najhoršie je že pracujem ako čašníčka a ten kamoš kedykoľvek chodí za mnou a ja mu nedokážem povedať nech nechodí ani nemôžem je to predsa zákazník 😏.. baby čo by ste robili ? Prerušili by ste úplne kontakt ?
@bronkax s priateľom som sa o tom bavila x krát on tak nejak od takejto témy uteká a mna to už nebavi.. už sme sa rozprávali aj o sexe že sa mi to páči tak alebo onak ale nic sa nezmenilo.. a k tomu kamosovi skúšala som si inak nastaviť hlavu aj keď mal frajerku nás to k sebe stále ťahalo .. nevideli sme sa pól roka teraz sa vydáme raz za týždeň lebo chodí do prace a aj tak keď sa vidíme je to stále to iste ja už neviem ako z toho von trvá to už dobrých 8-9 rokov 😅
Ostávaš vo vzťahu teda prečo? Aké hodnoty ti dáva terajší vzťah a čo od neho čakáš? Priateľ uteká od problémov, ktoré vidíš ty, pretože jemu to tak vyhovuje a konfrontovať ho k väčšiemu úsiliu je zrejmé nad jeho sily a vie, že je tam možný rozchod, keďže tvoja nespokojnosť. Ono tak či onak hlavou utekáš ku kamošovi s výhodami prečo teda neskusiš to dať do vzťahu a potom uvidíš..Zatiaľ máš domnienku, že si to nevieš predstaviť. Rozoberá si prečo nie....Samozrejme oboch si poznáš a vieš každého kvality, podľa toho sa rozhodni, alebo hľadaj tretieho...
Cast vasne tvori aj zakazane. Ta by zmizla, keby si sa rozisla a dala dokopy s tymto druhym. Jedna vec je nesmiet a druha mat otvoreny pristup kedykolvek. Tretia vec, ktora zabija vasen, je to, ze si dvaja prestanu rozumiet. O tomto druhom pises, ze iskra tam je, ale vztah by nefungoval.
Je velky predpoklad, ze ist do vztahu s nim by skoncilo toxickym vztahom, kde by si nejaku dobu na nom visela kvoli pritazlivosti, nez by vyprchala po tlakom sklamania z jeho osobnosti, a potom by si sa citila oklamana a pouzita.
S terajsim priatelom vam to vsak vyhasina tiez. To je zas velmi rozumovy vztah. Ctis si jeho kvality, ale prestava ta pritahovat ako muz. Navyse sam pred rieseniami radsej uteka. Zit vo vztahu ako velmi rozumni spolubyvajuci tiez nie je bohvieco.
Takze riesenie je slusny rozchod s priatelom a treti muz, ktory ti ponukne to, co priatel a bude ta aj pritahovat.
Ďakujem baby priateľa ľúbim a neviem či sa snim chcem rozchádzať proste si neviem život predstavit bez neho
@saruska1111 tak keď sa nič nemení ak nemáte deti s ľahkou hlavou od neho odíď a buď šťastná tam kde ťa to ťahá. Aký to má zmysel odopierať si šťastie a pretrvávať vo vzťahu kde nič nemáš. Je to veľmi jednoduché odíď kým môžeš.
Podivné až prapodivné city...s priateľom necítiš vášeň ani nie je tvoj typ, ani sa nesmejete, s tým druhým sa smejete, máte vždy o čom, je tvoj typ a he tam chémia aj vášeň...ja tomu fakt nerozumiem...buď klameš sama seba alebo všetkých alebo nás...
Pre mňa vzťah znamená chémia = vášeň = smejeme sa = máme vždy o čom = je môj typ ...
Kokso...divné spôsoby sebaobetovania sa ...
Prečo prerušiť hneď kontakt? Prečo od toho utekať? Chudák kamarát. Toto si musíš ujasniť ty sama so sebou v hlave. Nastav si v hlave hranice a ak ti naozaj na priateľovi záleží tak sa snažte obidvaja. Chémia môže prísť vo vzťahu aj po rokoch a nie je to len o tom či je tvoj typ. Porozprávaj sa s priateľom je veľmi dôležité aby zapracoval aj on aby si po ňom znova túžila. Treba komunikovať.