Chcem získať naspäť priateľku

jozephe
25. aug 2020

Ahojte viem že sú tu prevažne ženy ale chcem počuť vás názor ... priateľka sa somnou rozišla dôvod že vraj moje správanie no ona mi ublížila viac nechcem sa porovnávať ale trápili sme sa obaja .... chcem ju získať spät chcem tomu dať druhu šancu chyby som si uvedomil veľmi a chcem s ňou začal ako nový človek... problém je taký že po rozchode sa do dvoch týždňoch zaľúbila do druhého teraz sa stretávajú a ja meviem čo mám robiť nechávam ti zatiaľ tak lebo viem aká je a verím tomu že to nevydrží dlho rozišla sa somnou cz fb keby som ja neprišiel za ňou tak mi to do oci nepovie boli sle spolu 3,5 roka a rozprávala o svadbe vkuse a teraz toto je tvrdohlavá dosť žiarlivá podozrievala ona mna z toho a urobila to sama že odišla za druhým za takú krátku dobu aký máte na ti názor myslite že ti bude trvať dlho diki 🙂 v našom vzťahu zlihsla komunikácia hlavne

syslik81
25. aug 2020

co je raz rozbite zostane rozbite... nechaj ju tak a najdi si niekoho,s kym budes stastny a sam sebou.... nesnas za zachranit minulost ale zi sucasnost ... ludia sa nemenianebudete spolu stastny nie ak sa mate pretvarovat

jozephe
autor
25. aug 2020

@syslik81 áno len chcem vedieť či máte skúsenosti s tým keď po rozchode utekate sa iným ako to zvyčajne skončí

ella_price
25. aug 2020

Chceš počuť skúsenosti? Bývalí sa so mnou tiež rozišiel cez facebook a mal hneď niekoho iného. Dodnes sú spolu. Koniec príbehu. Takže radšej nebuď naivný a skús sa pohnúť ďalej.

petuska7792
25. aug 2020

Neviem aky si ake ste mali problemy atď, ale ja som napriklad odišla od partnera s tym že som išla za terajším už manzelom s ktorým máme 2 deti a sme šťastní. Mala som strach odísť skôr a myskim ze ak ona sa s niekym stretáva nekaz jej to.. skus sa s tym vysporiadať život ide dalej 🙂

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@jozephe pekne ju hod za hlavu, zien je na svete viac ako chlapov 🙂 dalsia vec ona uz ma niekoho stretavaju sa boskavaju atd, uprimne chcel by si aby tie usta co mali uz iny hribik v puse ta boskavali na tvar? chcel by si jej lizat kačičku po tom co sa tam otiera iny zalud? ojazdene a pouzite clovek nechce 🙂 ked si nasla do 2 tyzdnov noveho ver ze ho mala ked aj s tebou bola uz 🙂 takze hlavu hore zivot ide dalej, nezamyslat sa nesledovat ju, vymazat zo soc. sieti a nechat ju ist, budes sa trapit a zabijat cas uuuplne zbytocne 🙂 takze sup sup na badoo tinder a rozdávat páčiky a uzivat si 🙂

kittykat22
25. aug 2020

@jozephe 3.5 roka rozprava o svadbe, potom sa s tebou rozide sa s tebou cez fb, najde si ineho a ty chces zacat stary vztah ako novy clovek? 🙂 No, myslim si, ze si obaja zaluzite lepsie. Novy vztah Vam len prospeje.

leuchtturm
25. aug 2020

Po svete beha vela inych zien. Zanalyzuj si, co si vo vztahu robil zle a v buducom vztahu to jednoducho nerob. Vo vztahu sa ludia nemaju trapit.

tosomja
25. aug 2020

Neviem, či by som chcela naspäť muža, čo dva týždne po rozchode skočí do postele inej a potom mi zaklope na dvere, že som bola lepšia 🙈
Alebo že by som sa rozišla s mužom a išla za iným...a on by stál za dverami a čakal, kedy má omrzí a vrátim sa k nemu. Ani jedno ani druhé. Čo raz odíde, už sa nevráti. A aj keby áno, zase na krátku chvíľu. 😄

nice202
25. aug 2020

@pravdivy_chlap 😆👍

ndrag
25. aug 2020

@jozephe naozaj chces drzat pri sebe niekoho, kto ta uz nechce? Preco? Zo sebeckosti?

jaskolka
25. aug 2020

Závisí od dôvodov rozchodu. Možno ty máš dojem, že to bolo pre "hlúposť" ona to berie, že si ju veľmi zranil. Osobne ja som sa zoznámila s budúcim manželom mesiac po rozchode s exom, s akým sme boli 4 roky spolu. Dva mesiace po rozchode sme už mali normálne vzťah, vedeli, že chceme byť spolu a po pár týždňoch boli zásnuby, po pol roku svadba. Čiže ano, je možné sa rozísť a ihneď byť s druhým, najmä ak v predošlom vzťahu už nebola nijaká láska ani úcta. Pre mňa to bol skončena a uzavretá kapitola v okamihu, ako som zavrela exovi dvere bytu pred nosom.Čiže moja rada, nechaj ju na pokoji, akceptuj, že vzťah skončil a zi si život bez nej.

henrietkatr
25. aug 2020

NAJDI SI NIEKOHO KTO SI TA BUDE VAZIT BO SPOSOM AKYM SA S TEBOU ROZISLA UZ TO JE PODLA MNA DIVNE. NEVIEM ALE BYT TEBOU AKO UZ BY SOM SA ZA TYM CO BOLO NEOBZERALA

jozephe
autor
25. aug 2020

Toto je nás prvý rozchod a ona za tie 3,5 roka tak fakt neviem ja ju nekontsktujem nezrútil som sa riešim iné baby ale myslím na ňu priste prišla len kríza a stalo sa toto ja si myslím že je len v osiale nechce sa rozprávať s nikým vôbec je to take divne celé je dosť aj tvrdohlavá

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@jozephe no mohol by som z vysoka j***t taku pizdu s prepacenim, pubertacka nespratna

ovaaa
25. aug 2020

Uz ta nelubila lebo normalne je trosku vychladnut zo vztahu, porozmyslat ale ona riesila hned novy vztah a myslim, ze ten zacal uz skor.. Styl jej rozchodu svedci o jej charaktere a uvaz po 3.5 roku vztahu fcb rozchod? Sustred sa na seba, na konicky a casom hladaj aj svoju spriaznenu dusu. Drzim palce.

jozephe
autor
25. aug 2020

@ovaaa veď toto väčšinou to tak býva že si až potom uvedomia a bojím sa toho že už bude neskoro keď si to uvedomí a ja neviem či budem chcieť už

masha185
25. aug 2020

Zober si z toho vzťahu poučenie a plávaj životom ďalej..On ti prihraje niečo lepšie ;)

ovaaa
25. aug 2020

@jozephe Ma vztah je a je uz uplne niekde inde ako ty. Nerob si buduce scenare, ze si veci uvedomi a ci ju budes chciet ale hladaj moznosti vo svojom zivote a bez nej.

anita6666
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karpina
25. aug 2020

Píšeš, že sa s tebou priateľka rozišla kvôli tvojmu správaniu. Tiež spomínaš, že ste sa spolu trápili.. Takže sa nečuduj, že po 3 a pol rokoch to ukončila. Ona začala novú etapu svojho života a mal by si aj ty začať inde. Nechcel by si sa predsa vracať do vzťahu, ktorý nefungoval. Povahy nezmeníte. Neboj niekde aj pre teba kvitne kvet.

ovaaa
25. aug 2020

@anita6666 tak ale ty si bola tiez posrata ked si len cakala, neurobila si prvy krok.xixi..

anita6666
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pravdivy_chlap
25. aug 2020

@anita6666 "ja som čakala tiež a načo to komu bolo dobré????" tak potom kde je pravda?🙄

jozephe
autor
25. aug 2020

@karpina ona mi oblizila asi viac a ona sa trápila pre hovadiny instagram koho sledujem kde som bol čo som povedal a domýšľavosť veľká mal som aj ja veľa chýb ale ja už nechcem byt ten starý človek je to ťažké veľmi na pochopenie trápili sme sa lebo še boli sprostý obaja žiadna komunikácia

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@jozephe kámo a do tohoto kolotoča chces ist naspat? si rozum potratil? 🙂 si to precitaj este raz 🙂 ludia sa zmenia na kratku dobu, nie natrvalo a "novy zaciatok" 🙂

karpina
25. aug 2020

@jozephe Veď práve, svoje povahy nezmeníte a keď vám to nefungovalo vtedy,, ani teraz po obnovení vzťahu by to nebolo lepšie.

kofolala
25. aug 2020

@jozephe ona je dalsia z dnesnych zien zrejme ktorej ide len o status byt vydata ,dalsia co uhana chlapov do svadby a ked nedostane svoje do urciteho casu ma na zozname dalsich s ktorymi to skusa.Mala som par takychto "kamaratiek".Nechce sa mi rozpisovat ako skoncili a kolko chlapov prestriedali.A ano jeden clovek tu pisal ,ze uz mala dalsieho pri tebe ,co je dost mozne .Jej nejde o teba tam ide o ine.Radsej rychlo na nu zabudni a hladaj si rozumneho partnera..
A nehovorim samozrejme ze su take vsetky zeny. Teraz je strasna doba na hladanie vazneho vztahu ...

jozephe
autor
25. aug 2020

Viete ide o to že všetko sa deje rýchlo u nej sú vkuse spolu hneď ako mi povedala že lubi druhého pár dni na to už fotka spolu a ten rozchod čo Vám poviem keď som jej niečo povedal jedným uchom dnu a druhým von proste nič iné preto viem a dufam že to nebude trvať dlho a k tomu ju poznám ten chalan nie ja som jej odpustil naozaj veľa on nemusí to čo som jej ja odpustil to mi povedali kamaráti že by už nebola dávno

karpina
25. aug 2020

@kofolala Pobavil ma tvoj pohľad na "dnešné ženy" predstavila som si ako upachtené uháňajú chlapov do sobáša, ako im desiatky mužov valcujú loná.. Tvoja predstava je naozaj bizarná. Odpradávna bola rodina a manželstvo základom spoločnosti. Možno by si mala zmeniť kamarátky, alebo pohľad na svet ;)

anita6666
25. aug 2020

@jozephe a chces s tým aj niečo robiť alebo ideš iba o tom hovoriť a čakať na zázrak?