Ahojte, idem dat takú filozofickú otázku. Chcela by som zažiť taky vzťah s mužom, ktorý by sa vyvíjal postupne, nechcem mať sex na treťom ani piatom stretku. Chcela by som sa stretávať aspoň 2 mesiace, intenzívnejšie a tieto veci odložiť na neskor. Ale mam pocit, že to nie je možné, chlapi sa hneď tlačia do sexu, vadí mi to a nechcem mať sex s prakticky cudzim chlapom. Príde mi, že keď sa ľudia spoznávajú v reálnom živote, tak to možné je, ale keď sa zoznamim cez zoznamku, tak chlap už pomaly druhé stretko berie ako súhlas na sex 🤦🏻♀️
Ako byt takou nedostupnou ženou, ze chlap nevie na com je okamžite? K tomu ma inspirovala pesnička od Rytmus Manželka 😀 Mam pocit, že je to o tom, že proste sa musí žena chlapovi veľmi páčiť, a to je celé. Potom môže aj ten sex oddialovat 😀
veru zalezi velmi od chlapa. ale podla toho zistis ako velmi sa mu pacis a aky ma zaujem o teba ako o cloveka a nie ako o kus masa 😉
toto je cez zoznamku asi velmi tazko dosiahnutelne. v realnom zivote skor.
Ja osobne zazivam, ze maju taketo problemy vacsinou zeny, ktore sa zoznamuju cez zoznamky 🫤. Ja som teda nebola nikdy aktivna na ziadnej zoznamke, ale ak by som bola slobodna, nikdy by som nehladala "spriaznenu dusu" na zoznamke, pride mi to velmi nepravdepodobne. Je to ale iba moj osobny nazor...
@pralinka25 Ani by som nepovedala. Ja som spoznala manžela na zoznamke a po dlhšej dobe bol sex
@sisska96 nehovorim ze sa to nemoze stat. ale tam vacsinou ide chlap za konkretnym ucelom. kdezto v beznom zivote cloveka najprv spoznas na nejakej urovni ako kolegu, suseda, kamosa .... proste prebehne tam ista doba. na zoznamke su od prveho momentu uplne ine ocakavania. co samozrejme neznamena ze clovek nemoze narazit na normalneho cloveka aj tam.
Ja som spoznala jedného muža a mala som ho chuť pretiahnut doslova hneď, strašne sa mi pacil 😂 a on nechcel, išli sme nato postupne co mi bolo normálne divne ze nechcel, ale tak sú aj muži ktorý sú taky 😁
no su tu aj krestanske organizacie a moznost zoznamit sa s dakym tam, teda neviem kolko mas rokov ale tusim do 35r su taketo "mladeznicke" stretka a vela parov sa tak dalo dokopy - aj s cudzincami kedze sa jedna medzinarodnu organizaciu
@stvura ale ja nie som kresťan a nechcem ani podobného fanatika 😂
no tak len hladat a vela stastia...mozno cez znamych, priatelov
No vidíš a tí tvoji "fanatici" vyznávajú rovnaký spôsob vývoja vzťahu, ako hľadáš aj ty. Nerobí to aj z teba aspoň čiastočného fanatika? 🤔Alebo na danom spôsobe života dokonca niečo môže byť?
@athelas86 ty sa chápeš? Lebo ja Teba nie 😂
No také čosi je možné skôr tak, keď tá láska vznikne z priateľstva..
Ľudia by chceli všetko hneď a naraz a dokonalé. Vďaka Bohu,že to takto nefunguje 😏. Potrebuješ zakopnut,aby si vstala, potrebuješ sa popáliť,aby si pochopila,že to páli. Keby sa diali iba dobré veci,prestali by sme si ich vážiť. Čiže,nie je dôležité,že ty chceš, dôležité je,že keď to získaš,budeš si to vážiť a budeš za to vďačná.
A myslíš si, že za 2 mesiace niekoho spoznás? No, bez šance
@hipuska viem, že nie 🙈
Áno. Je to tak. Pri zoznámení sa cez zoznamku sa aj často stane, že dotyčný nie je z toho istého okresu ci dokonca kraja a keď sa už niekto trepe takú diaľku, tak očakáva, ze najneskôr po 3 rande tam aj prespi. Preto to ide všetko takto rýchlo.
Ja som spoznala niekoho cez zoznamku, dokonca z inej republiky 😁 a išli sme na veľmi veľmi pomaly. Takže dá sa, ale chce to veľkú trpezlivosť pri hľadaní.
A toto aj malo ludi chápe, že zoznámenie sa cez zoznamku je len nadviazanie kontaktu a nejde hned o budovanie vztahu, ako si to veľa ľudí predstavuje. Ešte som ani nebola doma z prvého rande a už správy ako keby sme boli vo vztahu
nie ze pocit, ale realita. Chlapi su naozaj vizuálny a do tvojej duše sa chlap nezamiluje. Hlavný je vzhlad a celkové vystupovanie. Cize prvý predpoklad je, ze musi ist z teba do kolien po vzhladovej stránke. Druhý - hlas. Nesmies mat nepríjemný pisklavy hlas ale skor hlboký az mierne zachripnuty. Dalej, chlap sa s tebou musí dobre cítit. Potom sa uz namota a sex odloží. Ale - na rande chodievaj sexi oblecena aspoň trochu. Lebo su bude myslieť ze si mniska. Chlapi su strasne jednoduchý oni su ze bud alebo.
No keď s ním do tej postele nevlezies na treťom rande, tak buď to vzdá alebo to pôjde pomalšie, toto si predsa riadi žena. Aspoň to vyselektujes hneď na začiatku. Dá sa to.
@barborachors To je už aká sprostosť ? 😂
@autorka ja ti poviem tak...hladala som muza ktory sa ku mne absolutne nehodi. Mala som presne co hladam ale ani jeden nebol taky. Vedela som, ze chcem muza ktory bude mojim odrazom.
Bola som 2 roky na Badoo a prave tam si ma nasiel moj muz. Nenapadny muz ktoreho som si profil sice kukla ale nemala som pocit, ze to je clovek s ktorym by som mohla nieco mat. Nakoniec zhodou nahod si ma nasiel na FB a omylom som si ho splietla s chalanom s ktorym som si dohadovala rande. Az po hodine mi doplo, ze to je niekto iny 😂.
Ako to dopadlo? Dali sme rande a bola som milo prekvapena. Zrazu to bol ten Moj princ na bielom( modrom) 😂 tatosovi. Ale nebola som do neho buchnuta. On sa do mna zamiloval pri prvom spolocnom vylete. Mne to trvalo 3 mesiace ale ziskal si ma a nelutujem. Isli sme do vztahu s tym, ze sa zoberieme a budeme mat deti.
Je to presne muz ktoreho som hladala. Teraz mam vsetko, teda okrem babatka ale na tom uz pracujeme. ☺️
Niekedy prave ty nenapadny muzi mozu byt prave ty pravy. Takze nezufaj.
A mimochodom. Mi sme mali prvy sex po 2 mesiacoch 🤭
Záleží od chlapa. Očividne stretávaš takých na jedno kopyto. Ja mám skúsenosť, že v pohode počkali, kým som sa ja na to cítila a teda bolo to aj dlhšie ako dva mesiace.