Ahojte... Chcela by som pomôcť neviem čo mám robiť a ako ďalej.. chcem ukončiť vzťah a toto trápenie s chlapom ktorý je debil... Je normálne keď ma kreditnú kartu nejakej cudziej baby a tá mu posiela peniaze...? Podľa mňa nie.. 😔 je normálne keď sa ku mne chová ako ku slúžke a ja som stoho unavená... Máme detí a on Max nakupuje aby mali všetko a nič iné... Hrať sa s nimi ani za svet.. už som mu aj povedala že sním nechcem byť a on "nemáš špekulovať" ach.. 😔 a nie nieje to sranda...
@qwer2019 keby mám kam ísť ...😔 To je tá horšia vec... Že som na všetko sama..
Rodina, kamoska podnajom? Ja by som ho posadila a jasne mu povedala ze ukoncujem vztah asi to hovoris dookola tak to beroe ako frazu, aka zena mu plny kreditku a zaco akoze??
Konštatovanie: poslednú dobu je tu kopec tém, kde žena sa žaluje akého debila má doma...ma s nim deti a nemá kam ísť...ja neviem stať sa môže, že sa partner na základe určitých udalosti resp okolností zmení ale až tak ze je z neho "debil"? A už keď je debil...načo si s ním mala deti...a už keď s ním máš deti...to si ale vôbec nemyslela na zadné dvierka...mať našetrene aspoň na ten podnájom? Ach jaj celé zlé....
@dievcacitajucelist Tiež som tomu nerozumela, ale potom som videla dokument o týraných ženách v CZ a pomohlo mi to pochopiť, ako sú niekedy zviazané a že naozaj sú niekedy vystavené situácii, kedy nemôžu toho moc urobiť.
Dúfam teda, že toto je iný prípad a pochopí, že je na čase odísť od niekoho, kto ju ťahá dole, len teda sa vždy snažím držať toho, že nie vždy to majú takéto ženy jednoduché 😕
@dievcacitajucelist on taký nebol až tento posledný rok mu nejako preplo a úplne sa zmenil o 180° stupňov už som kontaktovala aj jeho sestru ktorá sa mi snaží pomôcť len dúfam že všetko bude dobré...
@ella_price ja som si v živote prešla všetkým... 😔 Ale to je už za mnou a asi mám šťastie na debilov...
Je nejaká možnosť, že by ti vedela pomôcť nejaká časť rodiny na začiatok?
@ella_price hádam áno... Hádam niekto z rodiny určite..
ja som tiez presiel vselicim mal nemal vsetko a isli idu na mna len kde ake take vseliake bez rozumu klamarky
Ak máš podporu u rodiny, tak určite začni tam. Otvorene im povedz čo sa u vás deje a že chceš podniknúť kroky k tomu, aby si od neho odišla. Čím vás je viac a ste si bližší, tým rýchlejšie na niečo prídete. Držím palce
@ella_price vieš keby na mňa nehovoril mojej rodine veci so sa nestali a podobne ..Dneska som aj volala s jeho sestrou a jej povedal že spolu ani nie sme.. ja viem že sa mi rodina netočí chrbtom keď nie kôli mne tak kôli deťom hlavne...
@ella_price jeho sestra sa má aj spýtala či jej tie peniaze neposiela za to že ju vidiera 😔 a ako to mám ja vedieť?..
Moja známa mala takého manžela, ktorý si obmotával jej rodinu okolo svojho prsta a potom on bol ten dobrý a ona tá zlá. Tu si musíš len zaťať hlavu a trvať na svojej pravde. Pokial tvrdí, že spolu už nie ste, môžeš toho využiť.
@ella_price tvrdí to u jeho rodiny keďže moja rodina býva v Tom istom meste vieš
Tak jeho rodina ti teraz môže byť tiež ukradnutá. Musíš sa od nich odstrihnúť a začať riešiť svoj odchod od neho, ak si o tom presvedčená.
@ella_price práveže som už plne rozhodnutá že za každú cenu odídem.. a už mám aj nachystané papiere na výživné...
To je manžel alebo druh? Ako niekto môže tvrdiť že spolu nie ste? Však ich pozvi k vám nech vidia že spolu bývate, alebo urobte video hovor keď bude doma aj on aj ty a už sa nebude dať klamať.... Každá rodina stojí za svojou krvou a je slepá a hlucha voči prízemným a privydatym ak ich nepoznajú dobre. Oči sa otvoria až keď sú dôkazy, ak uveria tým dôkazom. A poznáš sa s tou ženskou? Vieš kto to je? Máš prístup k jeho účtu? Vidíš pohyby na ňom, či jej vracia tie peniaze? Vieš od kedy sa poznajú a čo je medzi nimi? Hovorila si s ňou?
Prajem ti veľa síl a hlavne nájdenie správneho riešenia. Ako staré máš deti? Pracuješ? Si na rodičovskej?
@martina1201 idem po porade začalo to tak že všetko to chodilo na môj účet ku ktorému mal prístup a ja keďže som nemala čas tak som sa tam nepozrela ale potom mi to nedalo a všetko som to našla.. a zmenila som či kartu z účtu všetko čo šlo.. a stále tvrdil že peniaze nie sú jeho že on o ničom nevie a podobne hneď ako tie peniaze prišli hneď ich vytiahol... Skúšala som jej aj písať ale dostala som rovno facku že to je jej vec prečo mu posiela peniaze nič viac... A napísala mi že jej mám dať pokoj... Ako som na to prišla tak už mu neposielala.. včera som vlastne našla tú druhú kartu a tam jej priezvisko.. nechapem prečo je taká naivná a nedá na moje slová...😔 7....5... A 4 mesiace... A som na rodičovskej
Pri takýchto tajnostiach ti neostáva nič iného proste len od neho újsť čo najďalej. Takto sa podľa mňa proste fungovať nedá
Po tomto by som si k nemu nechcela nájsť cestu späť ani náhodou. Išla by som od neho preč čo najskôr. Skús nájsť oporu v rodine, skús hľadať možnosti ako odísť.
Autorka a čo na to svokra? Vie o tom čo robí jej syn? Či s ňou nekomunikujes? Ja by som jej zavolala a rovno jej všetko povedala s tým že keď doteraz tvrdil že spolu uz nie ste tak že od teraz to už pravda bude..... K rodičom sa nemôžeš vrátiť? Budeš to mať veľmi ťažké keďže najmenšie dieťa máš fakt veľmi malé. Rodičia ešte pracujú? Byť či dom v ktorom bývate je spoločný alebo jeho či tvoj?
Tak ho skonci, preco by si chcela este byt s takymto clovekom? Nic ti ten vztah podla mna nedava, ja by som na nervy bola, keby som mala takeho chlapa vedla seba!
A ako ti máme pomôcť? Zhodnotila si to presne je debil q pokiaľ cítiš, že v tomto vzťahu nie si šťastná a máš kam odísť sprav to. Deti si možno ani nevšimnú zmenu, keďže sa im nevenuje