Ahojte, mám 26 rokov a priateľ bude mať 21, sme spolu 2 roky a teda aj spolu bývame v spoločnej domácnosti .. zo začiatku bol vzťah normálni.. boli sme zamilovaný, a on teda pravdepodobne stále je, no ja tento vzťah neviem ustať, priateľ nieje vôbec zlý človek.. je starostlivý a to sa mi na ňom páči najviac asi aj to je dôvod prečo sa nedokážem rozísť.. no v tomto vzťahu je príšerná nuda, nemáme spoločne témy nemáme sa o com rozprávať .. priateľ hovorí že to je normálne keď sme spolu každý deň 2 roky.. naozaj je? Veľa krát sa len na nho pozriem a som znechutená (tieto myšlienky o skončení vzťahu mám už asi pol roka no vždy si to c hlave nejak ukecam) jemu stačí pozerať tv a keď ho tak vidím je mi zle ..
Tak sa s ním rozíď ... daj mu šancu nájsť si ženu, ktorá si bude vážiť, že je starostlivý, ktorej bude stačiť pozerať spolu TV, s ktorou bude mať spoločné témy, s ktorou sa bude mať o čom rozprávať, ktorá sa s ním nebude nudiť ... veď je to jednoduché, či?
@dzulli1980 hej,nech si nájde takú,s ktorou bude pol dňa kukať telku.........
@rozculena Áno, čo je na tom? ... nám s mužom to absolútne stačí ... no my sme mali/a stále máme spoločné témy, ktoré sme aj pol dňa pri TV vedeli/a vieme rozoberať ... oni dvaja očividne nemajú spoločné nič ... tak nech ho nechá takej, ktorej bude vyhovovať "pol dňa kukať telku"
A ako máte podelené úlohy v domácnosti? nepovažuje ťa skôr za ,,mama,, hotel ?
po 2 rokoch nuda vo vztahu je dosť skoro , si dosť mladá aby si sa zakopala vo vzťahu , ktorý ťa ubíja a to že sa je ti z neho zle jasný signál - rozchod
my sme s mužom skoro 8 rokov spolu a ja som štastná každý deň niekedy nie cely deň ale každý deň a kecáme stále , proste máme pohodu a tak to má byť
v tejto faze je fakt lepsie odist, mala som rovnake pocity pri byvalom
@zobaka môžeš mi o tom povedať viac prosim? 🙂
@autor - zacali mi na nom vadit veci, ktore mi sice predtym vadili, ale nie az tak, my sme spolu boli od 15tich a proste prirodzeny nejaky vyvin cloveka do dospelosti sposobil, ze som vedela, ze to nie je clovek s ktorym chcem prezit zivot, ked som sa po sexe rozrevala, lebo mi uz nebolo prijemne s nim intimne zit, vedela som, ze to musim ukoncit
Uz ho nemas rada. To nie je ze si nevazis co v nom mas . Ale nevyhovuje ti ako partner nemilujes. Nie je to ziadne zlo len sa k sebe nehodite. Hladaj niekoho akcnejsieho a blizsie v tvojom veku.
Nemyslim si, že je medzi vami až moc nejaký veľký ekovy rozdiel .. ja ti len poviem jedno, bud voci nemu uprimná, pokym sa nerozídete budeš brzdit nie len seba, ale aj jeho a to si nezaslúži
S mojim sme spolu 8 rokov a kazdy den sa mame o com rozpravat, ci uz o beznych veciach v nasom zivote ci o inyych temach. Tiez dokazeme obcas prelezat pri telke hodiny obaja ale mame aj ine zaujmy, ine aktivity a urcite sa nenudime. Skus sa s nim porozpravat ako to vidis, ale uprimne v takom veku 21 a 26 je kazdy niekde inde, 21 je sice papierovo dospely ale este nedozrety,26 uz clovek vacsinou vie co od zivota chce a da sa povedat ze je ustaleny… poloz si otazku ci si vies predstavit cely zivot s nim takto fungovat, zalozit si rodinu,riesit zivotne problemy s nim, ked uz teraz sa nwmate o com rozpravat
Možno by pomohlo keby začal chodiť do šenku, teba by hneď nuda prešla čakaním kedy sa vráti a hlavne v akom stave.
Autorka , si akčná povaha a tento chlapec by ta ťahal dole .On potrebuje pri sebe pasívnejšiu ,pohodlnejšiu ženu a ty akčného muža .Trápili by ste sa obaja .Treba zísť z kratšej cesty ,ešte si mladá ,môžeš si vyberať .
treba rozist nech chalanisko ma character development. On urcite zasluzi lepsiu nez ty.
chod precestovat svet vytrtkaj polku diskotek na zachode, kup si macku a potom sa vrat sem ked budes mat 30 sa stazovat kde su dobri chlapi.
Ukonci ten vztah.
Ty si uz zena, on este dieta. V takomto mladom veku su tie rozdiely vyraznejsie ako v neskorsom veku. Najdi si vyzretejsieho partnera. Ste spolu kratko, aby ste sa nudili. Co budete robit o 10 rokov? Ty o chvilu budes chciet planovat rodinu a on ma casu habadej.