Mala som 2 ročný vzťah začiatky fajn ako vždy, po čase sme mali stále nejaké nezhody dokonca z jeho strany tam boli aj nejaké baliace hlášky na iné baby co som sa ani od neho nedozvedela ze to spravil ale povedali mi to iní ľudia... potom to oddovodnili tak že to bolo iba kvôli tomu že som ho mala na háku a nevenovala som sa mu a že by to nikdy ďalej nedošlo...Ospravedlňoval sa mi ale mňa to úplne od neho odputalo a už je to skoro rok co spolu nie sme stále ma chce a keď sme sa uvideli po dlhej dobe tak to bolo také pekné celkom som aj cítila nejaké pocity a rozhodli sme sa to skúsiť ešte raz ale ja si tak uvedomujem ze neviem ci to vôbec chcem.. On ma uiatuje ze už je iný a už by nikdy nebalil iné ze ma miluje a je ochotný pre to aby sme boli spolu spraviť všetko ale ako mu to môžem vôbec veriť že niečo také nespraví a dozvedela by som sa to vôbec ak by niečo také spravil? Mám ho rada ale je to láska? Neviem pýtam sa samej seba stále ze co cítim neviem si odpovedať raz je take ze chcem byť s ním potom zase nie neviem ci mam robiť a nechcem toho ľutovať ak by som zo vzťahu znova odišla. Ako zistím co robiť?😕
Nebuď hlúpa, takí chlapi sa nemenia, vždy budú rovnakí
Znova a lépe... ♦️
@laura201234 už teraz mas v hlavne dumky.. a bude to len horšie pri každom jeho pochybnom kroku.. neveris mu a ani uz nebudes..oklamal ta a tvoja dôvera už bude navždy jeho činmi poznačená