Ahojte,
neviem, ci mam priamo nejakú otázku. Asi sa len chcem vyrozprávať. Posledne 2 mesiace som mala tahsie obdobie. Mam 23r, som na VŠ a snažím sa popri VŠ aj zarábať, mať nejaké koníčky. Ale veľmi by som chcela mať vzťah. Nikdy som ziaden dlhsi ako pár mesiacov nemala.. Chcela by som, aby bol niekto do mňa zamilovaný. Teda niekto kto sa aj mne páči. Chcela by som s niekym plánovať budúcnosť. Pripadám si niekedy v tomto trošku neschopne. Lebo nie je to ani tým, že by som mala málo chlapcov okolo seba a ani nie som škaredá. Potom si za tým spravím ľahkú matematiku a vravím si, že tak to musí byť mojou povahou asi. Alebo neviem... Každý cca týždeň mi napíše/ozve sa ku mne nový, ale väčšinou vôbec to nemá nejaký zmysel a niekedy ani potenciál. A pritom väčšina mojich kamosov a kamosiek sú zadaní. Príde mi, ze keď mám taký problém si nájsť polovičku, tak asi je problém niekde aj vo mne. Hlavne sa už obavam aj toho, ze ked si aj najdem, tak po pár mesiacoch bude zas koniec. Chcela by som, aby to bolo ľahké pre mňa. Aby som stretla toho pravého a zvyšok života už strávila s ním.
Ešte asi by som sa aj posťažovala o tom, že veľa krát sa mi už stáva, že chlapi sa ma snazia ohúriť, ale potom zo dna na den sa vyparia.... Napríklad moj bývalý nonstop rozprával o svadbe, kde si kupime byt, kam pojdeme cez sviatky a potom nakoniec ani do tych blbych sviatkov uz nie sme spolu... Na co to vytahuju take veci chlapi... Teraz detto
tazsie obdobie... neboj, myslim si, ze stretnes niekoho, kde to klapne, ze budes zamilovana aj ty aj on.. mas len 23 predsa, a este jedna rada - neporovnavaj sa s ostatnymi 😉. ty si ty a nemusis mat teraz vztah len preto, ze ostatni maju
Tvoj problém je ten, že STRAŠNE chceš ... a tí chlapi to cítia, a také ženy, čo STRAŠNE chcú, oni nechcú.
A dôvod rozchodu ti žiaden bývalý nepovedal?
Tak práveže napríklad ten posledný napr. sa mi moc nepáčil, ale povedala som si, že keďže sa snaži a pozýva, tak neodmietnem dalsie stretko. Niekedy sa mi niekto fyzicky zapáči až po čase. Čiže nemyslím, že som pôsobila, že STRAŠNE chcem.
Nechapem na co ma volal asi na 5 rôznych vecí a ďalší den už sa neozve. A tiež ešte mi napadlo, že často skôr oni tlacia (ti co sa ozyvaju dlhsie) na pilu a mi hned daju najavo chlapi, že chcú vážny vzťah a nie úlet. Ale potom akokeby mám pocit, že buď budem ta pravá alebo ked poviem/spravim nieco co sa im kus nepozdáva, tak radsej nestrácajú čas. Ze nie je nic medzitým, také že spoznám ju lepsie, toto jej odpustim alebo tak.. Buď som 100% že riešia fesst prehanaju a vidia ma az prilis cez ruzove okuliare a nie ako osobu alebo potom naopak ze som ta nevyhovujúca... No mne sa tá prvá fáza vždy páči ale potom som v tej druhej som jak zimnou vodou obliata.
Dôvod rozchodu posledného bol vraj, že nebrala som ho dostatočne vážne po 3 mesiacoch. - Spúšťač bola zle pochopena smska.. A ze nase osobnosti nie sú az take zhodné. Pritom aj ked vytahoval na mňa ťažké témy, či už také do buducna alebo ze ako by som sa zachovala keby dajme tomu otehotniem alebo podobne (nespali sme spolu este)... tak som sa nezlakla, ale snazila som sa co najlepsie odpovedať.
No a predošlé rozchody to boli este davno tie som sa rozisla ja, ale nie je to aktualne ale skôr roky dozadu..
Čiže súvis to až tak nemá, skor boli také detské len.
Dlho som sa snazila si nájsť niekoho, čo mi to s ním vydrží a myslela som si, že som ho našla vtedy teda, tak uz aj to mi prislo ako dobrý dôkaz zamilovanosti.
Načo vyťahujú také veci no špekulanti. .ináč môj názor je čo písala...hore dadis ...čakať čakať bo to celé zoznamovanie je záhada :D
Mňa zas zaujímalo ako to je keď sa vám niekto páči a na ten truc práve tam sa ťažko zoznamuje.
Mne to prišlo hrrrr.....toto muž vycíti na 30 km ďaleko. Zmeň stratégiu. Respektíve začni riešiť vzťah až po VŠ. Lebo toto keď budeš mať v hlave, sa ti ani nečudujem že tvoja priorita je teraz vo VŠ a nie v mužovi. Aspoň tak som to pochopila z tvojich sprav. Kľudne ma opráv ak sa mýlim.
Ja by som ta bral 😅😉🙃
Nemali ste sex, ale za to ste sa uz rozpravali o svadbe? Mozno aj to je dovod, preco sa vyparil... Ze nebol sex 🤷
Máš 23. Kľud. Studuj, pracuj, užívaj si život a..... prečítaj si ešte raz čo si napísala. Samé ,,chceme, chcem" aj som ti prestala počítať. Prestaň to siliť preboha. Čo si na súťaži? Všetko má svoj čas, niekto si nájde celoživotného partnera v 20 niekto v 30tke.
Ty tak strašne chceš že mám pocit, že berieš každého kto sa len pozrie na teba
Potom si to matematicky spočítaš a je koniec.
Ty si este mlada tak to tak velmi nesil. Mas casu dost, venuj sa sebe, randeniu, skole. Vies si predstavit, ako zufalo musi posobit moja 35r znama od ktorej kazdy ujde po prvom rozhovore? 😅
@dzulli1980 ona síce strašne chce, ale ako autorka píše - oni navrhovali kde všade pôjdu, na sviatky že budú spolu, na silvestra..to mi príde že oni plánovali už budúcnosť s autorkou, nie ona..tak potom nechápem načo to robia - aj môj bývalý kde všade pôjdeme, že budeme spolu bývať a zo dňa na deň to skončil a zablokoval ma
Precitala som si vaše odpovede a asi by som to zhrnula
1. Oni to navrhujú a robia vážnejším. Ja väčšinou som len tá, čo "súhlasí".
2. Toto, že mne už aj 23r a byť sama príde, že už mám dosť vysoký vek. + Ma tlačí ta vidina, že byty sú drahé a s polovičkou by bol život ľahší a zaujímavejší zážitkovo.
3. Ako sa mám teda odpútať od toho? Lebo je to pravda, že chcem vzťah. Ale neviem si povedať zrazu, že ho nechcem. Ale ked mi to má pomôcť, tak možno skúsim aj túto cestu. Len ako na to zmanipulovať samú seba. 😀
23 vysoký vek🤣🤣🤣Tak toto mi úplne rozosmialo sychravý deň. Nefixuj sa na to, že vďaka nejakému chlapovi bude Tvoj život odrazu super, ružový, naplnený a bez chýb. Vieš, čo sa stane babám,ktoré chcu hocikoho a vidia len svadbu a vzťah ako vyriešenie všetkého?Skončia s totálne prepnutým magorom, ktorý ich bude trápiť, týrať a ako trosky tu budú potom vypisovať, čo majú robiť.
Mne sa zdá, že málo poznáš samu seba a nezameriavas sa na to, čo ty chceš, akého partnera by si ty chcela a len reaguješ na muzov, ktorí o teba prejavia záujem a prispôsobujes sa. Nie je to pravé orechové.
Tak poď somnou na rande 😀 25r
Noo máte pravdu v tom, že reagujem na tých co prejavia záujem. Ale tak mám pocit, že len mám vybrať z toho, z čoho je na výber. O chlapa som sa nikdy nesnažila prvá, keď som nevidela prv iniciatívu z jeho strany.
@astronaut321 Mám ešte dosť času a nemám sa tak sústrediť na vzťahy. 😝😂
(Ale zlatý. 😄😄)
Netlac na pílu a nepredstavij si hneď v každom mužovi otca svojich deti, nefunguje to.
Vztahy a zoznamovanie su zlozitejsie, nez len reagovanie na muzske nadbiehanie. Ak o toho muza nemas zaujem, pokojne ho odmietnu na zaciatku. Jemu usetris sklamanie a aj tak to vacsinou velky vyznam nema. Ak mate byt spolu, vztah sa vie vyvinut aj z kamaratskej roviny neskor. Jedmoducho si drz tych muzov "dalej" od tela a nenechaj sa "balit", vsak mozno z toho nieco vznikne. Do tejto fazy pusti niekoho, az ked si budes ista, ze mas o toho muza zaujem. Usetris tych muzov vela sklamania a ty sa mozes venovat inym veciam, ktore su zaujimavejsie, nez nejake randenie. A ten odmietnuty muz moze predsa bytv tvojej pritomnosti ako kamos/kolega/spoluziak, ked zmenis nazor, vzdy tam je cesta, ako sa zblizit. A aj pre teba to je lepsi sposob, pretoze ano, nam zenam suce pozornost imponuje, ale ked je jej velaa citime az prilisnu istotu zaujmu zo strany muza, tak ho to v nasich ociach trochu devalvuje a pozerame po inych, resp. nie sme do taje iste nasim zaujmom. Ista miera neistoty a tuzby je nutna aj zo zenskej strany zalubenia. Takze urdrizvaj priatelske kontskty, chodievaj do spolocnosti kde muzi su, alekym si nie si ista odmietaj vypisovacky a pozvania na rande. Do tejto fazy pozvi ozaj iba par muzov, aaj z tohoto levelu nie vsetci by mali prejst vyssie. Ale to uvidis, vzdy sa riad srdcom a tuzbou, nie kalkulom, ze tento vyzera, ze by ma mohol chciet..
Nevadí, ale skúsil som 😝
Celkom moze byt problem, ze sa ako plastelina prisposobis kazdej forme. Teda chlap navrhne a ty mu “ides po ruke”. Suhlasis. Aby si neurazila.
Ak sa ti ani jeden navrh nepozdava, povedz to. Neboj sa. A prid so svojim navrhom. Nelimituj sa na jeho navrhy.
Ak to vobec nevidis na to niekam s nim ist, je ti to hrrr, milo sa vyhovor. A navrhni, ze nabuduce sa na niecom dohodnete. Nechaj to otvorene.
Ty si nemusis vyberat len z ponukaneho.
Mozes im totiz prist ako babika, ktora prikyvuje. Beries im tu vyzvu dobit si ta, ziskat si ta. Takze im nakoniec prides nudna.
Neboj sa byt nezne a milo jasna v tom, co chces (ale nie pozadovacna, na to pozor. Neprehanat to do druheho etremu ja, ja, ja, len ja.) Ak zdupka, tak nebol pravy. Navyse, vidis, ze ta nechaju obratom i tak. Nic horsie sa teda nestane.
Ak teda nejaky zacne so svadbou, tak kludne povedz, ze to je este hudba dalekej buducnosti pre teba. Ze nad tym este ani nerozmyslaš (ak je to tak).
Nesnaz sa brat az taky ohlad na to, ze on vyzera, ze je to prenho dolezite. Neprikyvuj. Pre teba to nie je zatial dolezite, tak aj tak by ste raz na tuto nezhodu narazili.
Mozno ti je to az smiesne, ze ktosi take daco riesi po 3 mesiacoch vztahu, ale prave tu je to neprehananie do druheho extremu: nevysmej ho, ale rovnako vazne povedz, ze ty svadbu najblizsie roky rozhodne neplanujes.
A vykasli sa na vztahy. Nevid v nich taku zivotnu metu, ktoru musis dosiahnut, aby tvoj zivot mal zmysel.
Zameraj sa teraz na studium, brigady, zarabanie, odkladanie, uc sa robit s peniazmi. Urcite sa nikdy nespoliehaj na chlapa v tomto. Ani na to, ze az dakoho budes mat, bude lahsie mat nehnutelnost,…
Ako ano, isto to vo dvojici pojde lahsie, ale udrzuj si aj samostatnost. Je to velmi dolezite.
Ked ta chlap, s ktorym zijes, zacne odsuvat na druhe miesto, alebo sa k tebe zle spravat, budes odkazana na seba. Nechces zazit, ze to musis strpiet, lebo a) nemas svoje financie, si zavisla na nom, b) nemas teda ani ako odist.
A uvedom si, ze najskor tym nastavenim “chcem vztah” davas sance aj luzrom (hoci z tvojho pohladu vyzorovo peknym, lebo sa ti pacia). Davas sancu v podstate kazdemu, kto sa zaujima. Navyse vzdy ochotne uvazujes, ako mu vyjst v ustrety, aby si neurazila jeho ocakavania.
Aj ti dvaja tunajsi junaci, co sa hned ponukli, ze by s tebou chodili, by boli do par mesiacov znudeni. Oni sice hovoria, ze nechcu komplikovanu (a ty sa uz tu pri pisani prezentujes ako nekomplikovana, ochotna, ustretova). Ale cim lahsia a ochotnejsia korist, tym rychlejsie zaobchadzanie ako so spotrebnym tovarom.
Prestan sa tvarit ako ponukany tovar, co hlada svojho konzumenta. Ty bud zakaznik.
asi stretávas podobne typy chalanov. Reci do vetra ale skutek utek. Su taki ludia a nie je ich malo. Vobec nerieš ich reči, oni melu hubou lebo ine nevedia, citia sa tak lepsie, ked mozu kecat do vetra. Raz stretneš takeho co bude aktivnejsi a nebude len trepat do vetra. Este si mlada na zúfalstvo. Nebud zufala a on si ta vsimne. Ale ked si takáto, veľa chalanov to vie vycítiť. Zamestnaj si hlavu niečím iným ako chlapmi a ten pravý pride.
Ospravedlňujem sa, uz som nevidela koniec správy... No že detto ma chlapec dalsi pozval na rande a uz hned začal vyťahovať kam vsade pôjdeme, ci budem s ním na Silvestra, ci mam cez víkend cas a navrhol priamo restiky a miesta.. Mne to prišlo hrr, ale som si povedala ze prečo nie.. teda ze pojdeme niekam cez víkend. Okrem toho sa aj veľa vychvaloval, snazil sa ma ohúriť a vela vytahoval svoje uspechy, kolko zaraba, ako rodicom pomáha, čo všetko stíha. Popravde ani sa mi az tak nepacil, ale súhlasila som, lebo mi prišlo, ze mu na tom záleží, ze ma stále niekam volal. No už sa neozval potom. Nechapem na čo potom robia tolko plánov chlapi. 🤷🏻♀️ Aj ten bývalý no.. ze veľa krat som cítila sa pod tlakom aj z tej svadby, co vytahoval, ale snazila som sa neurazit, lebo mi prislo, ze to berie vážne. A zrazu je fuč. Som z toho zmätená... To je naozaj take bežné alebo sa to stáva len mne?