Chceli by ste takého muža?

26. nov 2023

Dali by ste sa dokopy s mužom po 30tke, ktorý má svoj vlastný byt ale vačšinu času je len u mamy (90%) a aj tam vždy prespáva, lebo však prečo by mal byť na noc sám keď môže byť u mamy?

lindous
26. nov 2023

Ako sa ku mne správa? Keby sme boli spolu, obmedzil by to a trávili by sme čas spolu? Vie sa o seba postarať aj sám alebo by hľadal matku aj vo mne?

deti95060810
26. nov 2023

to čo si napísala je troška málo na jednoznačnú odpoveď...

svetlonos
26. nov 2023

nie

medda_beda
26. nov 2023

No to by záležalo od správania sa vo vzťahu.
Môj žil s rodičmi (prespával skôr) pomáhal rodičom.
Potom trávil čas somnou až sme začali bývať spolu.A za mamou ide keď som ja v práci alebo tam ideme spoločne.
Je samostatný.

luccija
26. nov 2023

Možno je dlho v práci a tam má navarené, ma to od nej bližšie do práce, vozí ju môže to mať tisíc odpovedí prečo je tam.Je vdova, ma dobrý vzťah s rodičmi, otec žije?aj ja som mala svoj byt a 90% som bola u rodičov aspon som sa mala s kým porozprávať, mala som tam psa ..môj muž v začiatkoch nasho vzťahu chodil po robote pre mamu a u nich sa aj najedol..a to býval sám 2 roky

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zildo
26. nov 2023

Keby ste spolu byvali a na noc by chodil k mame to by bolo podozrivé,ale toto?

autor
26. nov 2023

@zildo no stretávame sa už dlhšie a on keď nie sme na noc spolu u mňa alebo u neho, tak ide prespať k mame a nikdy nie k sebe domov.

januska12323
26. nov 2023

A je nutné spať u seba keď mu to nevyhovuje? Ak sa ti inak normálne venuje a našla si len túto chybu tak nevidím problém.

slovakboy
26. nov 2023

To ešte nič neznamená že chodí k mame. Nechce byť sám a to je dobre. Dôležité je ako sa bude správať k tebe a ako bude voliť priority medzi tebou a mamou. Na začiatku môže uprednostňovať v niečom mamu nemala by si sa na to veľmi sústreďovať a pozorovať ho. Neskôr sa jeho zodpovenost presunie úplne na teba je to normálne neboj sa dopredu. Ak je mamičkár zistíš to čoskoro.

zildo
26. nov 2023

Asi sa boji tmy,samoty

moze
26. nov 2023

Moze to byt mamanek alebo moze mat nejake psychicke problemy - uzkosti, depresie. Alebo je uplne v poriadku a pomaha rodicom. To by si mala vycitit. Ci ti to vadi z principu alebo ta to nejako obmedzuje a necitis sa kvoli tomu dobre.

autor
26. nov 2023

@zildo muz po 30tke sa boji tmy a samoty?

thoughtfulweirdo
26. nov 2023

Záležalo by od toho, ako by fungoval pri mne. Ak by radšej nocoval s mamou ako so mnou, to by mi vadilo 😄 ak by mal v pláne časom plnohodnotne žiť so mnou a prespávanie u mamy by spoločným zosťahovaním skončilo, nevidím dôvod, prečo by mi to malo vadiť.

grof_monte_christo
26. nov 2023

Vyjadrím len svoj názor, že neverím tomu, že spoločným zostahovaním skončia tieto časté návštevy u mamy, vždy sa bude snažiť rozdeliť svoj čas na obe strany. Záleží od teba, čo je už veľa a čo ešte dokážeš uniesť. Je ešte skoro na to sa s ním o tomto porozprávať?

zildo
26. nov 2023

🤣🤣🤣 áno,..asi samoty ..ja mám pred40 a tiež by som sa necítila dobre byt v noci sama.

tykat
26. nov 2023

Tak aspon ze to nie je naopak ze mama chodi spat k nemu aby nebol sam.

drakvak
26. nov 2023

Aká je u nich rodinná situácia? Neovdovela mama nedávno, prípadne sa neodsťahoval od nej ďalší syn/dcéra a ešte si nezvykla, že je sama v dome/byte? Môže to mať rôzne príčiny, buď opatrná, ale neodožeň si zbytočne dobrého chlap zo života len preto, že nerobí všetko tak ako “bežný” chlap z pohľadu iných žien.

luccija
26. nov 2023

A inak máš z neho aký dojem?ešte môže chodiť po baroch, von s kamarátmi...áno, mamickar nie je to práve orechové, ale ako zdôvodňuje, že tam chodí spať?

vilma7
26. nov 2023

Dala som sa dokonca s takým, čo žil do 40 doma. A je to úplne normálny chlap, už žije dokonca so mnou aj v zahraničí.

luccija
26. nov 2023

@vilma7 tiež mi vadia tieto skatulkovania minule som sa dočítala, že chlap v 34 r, ktorý nie je ženatý je vadny kus🤪

vilma7
27. nov 2023

@luccija tak potom musia aj ženy... Toto musí asi vyplodit nejaka inteligentná hlava 🙂

ibatanecnica
27. nov 2023

@zildo tak sama v noci sa necítim dobre ani ja ale určite by som nešla k rodičom, k mame alebo k niekomu inému