Áno nebudem sa vyhovárať hrabala som sa mu v telefone. Potrebujem vedieť čo znamená keď mu prišli spamove emaily a na každý odkaz čo som klikla ma hodilo na stranku zrelalaska. Chcel sa tam zaregistrovat alebo šiel na inú zoznamku a táto bola ako sponzor? Práveže sa čudujem ze by hľadal staršiu ženu keďže je mladšie. Ak je to len spam na čo preboha klikal/kde sa chcel registrovať?
Prehladavat spam, to uz je iny level stihacky🙄
Mne chodia do spamu mejly o tom, aky som nice guy a they want to fuck my pussy :D :D asi to ale neznamena, ze podvadzam manzela a ani si nepisem so ziadnymi hot mamas v okoli :D
Veď sa opýtaj jeho, nechápem ako ti mame poradiť my tu. Ja by som sa ale neznížila na úroveň hrabať sa chlapovi v telefóne a ešte aj v spamoch. To je teda naozaj “super zdravý” vzťah.
@gabika0825 ani ja by som sa neznizila,ale ak by som mala podozrenie na neveru,ktovie,ci by som tam nepozrela.
@crazy_cat_lady 😂😂😂😂😂😂
Spamove maile su spamove, to znamena, ze nie su vyžiadane. Kludne stacilo, ze prezeral ine stranky, povolil cokies a stranky si predavaju mailové adresy. Mne sa bezne do spamu dostavaju erotické pomocky, zoznamky a neviem co este. Pricom som sa urcite o nejaku zoznamku nezaujímala. Keby mne muz kukol spam, tak teda by musel mysliet, ze mam plnu skrinku erotických pomôcok, sexi pradla a neviem co este. Jaaaaj viem co este, zdedila som milióny 🤣🤣🤣, to su moje obľúbené spamy.
A nie je to jedno? Hrabes sa mu v mobile a cakas, ze ti tu nejaky iteckar poradi ci ako? Evidentne mas vacsi problem, ked mu ides do mobilu. Najlepsie bude ked sa ho opytas na rovinu, nie?