Chcel sa zaregistrovať na stránku zrelalaska?

3. feb 2024

Áno nebudem sa vyhovárať hrabala som sa mu v telefone. Potrebujem vedieť čo znamená keď mu prišli spamove emaily a na každý odkaz čo som klikla ma hodilo na stranku zrelalaska. Chcel sa tam zaregistrovat alebo šiel na inú zoznamku a táto bola ako sponzor? Práveže sa čudujem ze by hľadal staršiu ženu keďže je mladšie. Ak je to len spam na čo preboha klikal/kde sa chcel registrovať?

barborachors
3. feb 2024

A nie je to jedno? Hrabes sa mu v mobile a cakas, ze ti tu nejaky iteckar poradi ci ako? Evidentne mas vacsi problem, ked mu ides do mobilu. Najlepsie bude ked sa ho opytas na rovinu, nie?

viestta
3. feb 2024

Prehladavat spam, to uz je iny level stihacky🙄

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
crazy_cat_lady
4. feb 2024

Mne chodia do spamu mejly o tom, aky som nice guy a they want to fuck my pussy :D :D asi to ale neznamena, ze podvadzam manzela a ani si nepisem so ziadnymi hot mamas v okoli :D

gabika0825
4. feb 2024

Veď sa opýtaj jeho, nechápem ako ti mame poradiť my tu. Ja by som sa ale neznížila na úroveň hrabať sa chlapovi v telefóne a ešte aj v spamoch. To je teda naozaj “super zdravý” vzťah.

marca12
4. feb 2024

@gabika0825 ani ja by som sa neznizila,ale ak by som mala podozrenie na neveru,ktovie,ci by som tam nepozrela.

minka201
4. feb 2024

@viestta
@sheila121
Predpokladám, že to nerobila z dlhej chvíle, ale mala vážny dôvod na takéto prehrabávanie 🙂

zanka777
4. feb 2024

@crazy_cat_lady 😂😂😂😂😂😂

betulinka1
4. feb 2024

Spamove maile su spamove, to znamena, ze nie su vyžiadane. Kludne stacilo, ze prezeral ine stranky, povolil cokies a stranky si predavaju mailové adresy. Mne sa bezne do spamu dostavaju erotické pomocky, zoznamky a neviem co este. Pricom som sa urcite o nejaku zoznamku nezaujímala. Keby mne muz kukol spam, tak teda by musel mysliet, ze mam plnu skrinku erotických pomôcok, sexi pradla a neviem co este. Jaaaaj viem co este, zdedila som milióny 🤣🤣🤣, to su moje obľúbené spamy.