Chcel peknú ženu

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
colsami
24. feb 2024

Pre objektivne zhodnotenie situacie by sme museli poznat cely konflikt, co ho vyvolalo, aj co si hovorila Ty. A tiez by sme museli poznat vas vztah a vase problemy - predpokladam ze to nie je len o jednej poslednej hadke. Kedze takyto pocit nenadobudne clovek z minuty na minutu.

A hej, je to neprijemne a je to velmi blba reakcia, ci uz to tak vazne myslel alebo nemyslel.

minenkak
24. feb 2024

Skončil by,tam by neprešiel cez moju zlosť,ale mne sa to nemôže stať lebo som krásna.Ser na kokota ,bez empatie a sebavedomia,viac mi ma zložilo to , že keby to mne povedal ,brala by som to ako ,že ma nemiluje

autor
24. feb 2024

@colsami konflikt pre hlúposť, nie je vymenená žiarovka , ktorá nesvieti , už to trvá asi mesiac, a spadla som na schodoch ako som išla do pivnice . Tak som sa nahnevala a chcela som aby to urobil hneď .

petamich
24. feb 2024

myslim, ze takmer kazdy z nas uz obcas v hneve povedal cosi s umyslom ublizit alebo zatat, kde to zamrzi a nemusel to tak uplne mysliet

sadni si s muzom a porozpravajte sa o tom, ze ti to ublizilo a musis na to mysliet, tazko sa vyjadruje, ked netusime aky mate vztah, o com bola hadka, co si mu pred tym povedala ty atd.

dominikamacakova
24. feb 2024

Uuups, toto ešte oľutuje 🧐

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2024

@minenkak tak ja nie som práve z tých najkrajších , som normálna priemerná baba, ale toto ma tak dostalo , že som nebola schopná zo seba dostať ani len hlások a to dodnes

kristinka92
24. feb 2024

tak to mi ta je úprimne ľúto….toto by som naozaj pocut nikdy nechcela. je jedno či to povedal úmyselne s cieľom ti slovne ublížiť v hádke, mne by to rezonovalo v hlave asi cely život. pekny hlupák

gejb
24. feb 2024

Ja by som to nepredychala. Toto ti povie clovek ktorý ti chce umyselne ublížiť. Pre mňa by to bol koniec vzťahu lebo to už neviem ako by ospravedlnil.

dadis
24. feb 2024

Ved pisal, ze nie je extra pekny ani bohaty, evidentne sa ani nema k cinu, tak ste si kvit, ved si aj ty poriadne polavila v narokoch 😁🙈..preco by si nebola z najkrajsich? Krasa je v ociach toho, kto sa pozera..

domkakvet
24. feb 2024

Jeho reakcia uplne zla, ale ty krikat kvoly ziarovke tiez nic moc, chcelo by to rozhovor o naprave vasho vztahu.

minenkak
24. feb 2024

@gejb presne aj vo mne to presne tieto úvahy vzbudilo

minenkak
24. feb 2024

Krása je relatívny pojem,ale keď niekoho milujem nikdy niečo takéto z papule nepustí a že si mu stačila ty,ja by som to nerozdychala a ani on nie

refly
24. feb 2024

Jooooj, čo by sme len nechceli, že áno? :D Asi každý má takéto generické predstavy ako veľký dom, veľa peňazí a bla bla bla... no a tu sme. Celé je to divné keď ešte aj sám uznal že nie je extra pekný ani nič.. človek má veľa rôznych kvalít, ja osobne si ľudí nevyberám jak psov na výstave, podla výzoru.
Neviem no... so mnou by to osobne pohlo dosť a môj názor naňho a náš vzťah by to navždy zmenilo. Ak by ma raz bral ako cenu útechy a nedobrovoľnú voľbu... ne-e, to by sa už neopravilo.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2024

On je tiež obyčajný priemer, ani sa nepretrhne aby nás zabezpečil . Ale v živote by som mu toto nepovedala .

betulinka1
24. feb 2024

Podla mna to povedal v hneve. Ved tiez si chcela chlapa co urobi veci hned. Nehovor, ze mas muza ktoreho si si vysnívala 😉. Trosku sa nato treba povzniesť. On to len povedal nahlas a teraz si z toho v soku. Tak mu to daj vyžrať aby mu to nepreslo len tak a sucasne ho upozornila, ze su veci, ktore sa nahlas ani v hadke nehovoria. Napr. zajtra budes varit, tak mu nadhod, ci mu staci jedlo od teba alebo mu ma prist navarit krajšia, jaaaaj zabudla som, to by si bol bohatý a mali by ste kuchárku.

simoncik
24. feb 2024

No tak by bolo nacase povedat mu to .to je debil.nastavila bynsom mu zrkadlo.no musi to byt velka laska

autor
24. feb 2024

@domkakvet mesiac o tú žiarovku prosím aby ju vymenil , stále potom , počkaj , potom až som dnes tak spadla na tých schodoch, lebo bolo prítmie .

sense
24. feb 2024

Nuž ty si tiež musela znížiť nároky keď si si vybrala ešte aj takého ktorý nue je schopný vymeniť ani žiarovku. Aj keď teda ja by som si žiarovku vymenila aj sama ak by toho chlap nebol mesiac schopný.... Ale rovnako by mi trvalo aj to žehliť jeho veci

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
portret7
24. feb 2024

Bez ohladu na to, ze clovek pri hadke vypusti aj to, co nechce, toto je skutocne cez ciaru…bolo by mi to velmi luto a tiez by ma to nahryzavalo… lepsie by som prijala, ak by mi pivedal, ze som krava…

autor
24. feb 2024

@sense ja som takto neuvažovala že som znižovala nároky, mala som ho rada , mne sa páčil a myslela som že je to obojstranne, a teraz mi toto šplechol do tváre . A viem že to myslel vážne , má rád pekné ženy , často si ich obzerá . Len si myslím že pre muža by mala byť jeho žena najkrajšia .

minenkak
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taksomtu
24. feb 2024

Kvôli dieťaťu by som si nechala čas na vychladnutie emócii a premyslenie, čo ďalej. Ak bol veľmi nahnevaný, nemusel to myslieť vážne a chcel ti len ublížiť, ale sú veci, ktoré by sa nemali hovoriť za žiadnych okolností. Veľa by záležalo od toho, ako by sa k tomu ďalej postavil, či by sa to pokúšal nejako inteligentne, uveriteľne vyžehliť, či by sa cez to preklenulo moje ego, tiež aké máš možnosti ísť ďalej životom bez neho (bývanie, financie...) a najmä či ho miluješ, či sú tam aj iné problémy...aj keby to nemyslel vážne, ja osobne neviem, či by toto už medzi nami nezanechalo navždy šrám pochybností a či by som s tým vedela existovať ďalej...odísť s jedným dieťaťom je vždy jednoduchšie ako s dvoma...ale ako hovorím, nechala by som si čas, každý sme iný a verím, že sa nájdu dámy, ktoré ti tu bez mihnutia oka napíšu,že ho máš nechať a isto sa nájde aj taká, ktorá to tak tragicky brať nebude. Je to na tebe. Bez dieťaťa by som ho však hnala kade- ľahšie.

minenkak
24. feb 2024

Inak je mi to strašne ľúto,muselo to strašne bolieť

sense
24. feb 2024

Tak keď si tie ženy obtmzera tak zrejme neraz tvoju teóriu ze Žena má byť pre neho najkrajšia. Ale keby môj mne toto splechne do tváre tak tiež to rozdychavM dlho ale tu dobu by on cítil rovnako.... Ale to som ja

bluka2
24. feb 2024

Tak toto by ma nepotešilo

autor
24. feb 2024

Ako už je to 5 dní od tej udalosti , neprehovorila som s ním ani slovo , ale nie že by som trucovala , ja mám takú guču v krku neskutočnú že nie som schopná vysloviť ani jeho meno , nevyronila som ani slzu . Prídem z práce , urobím čo treba , naučím sa s malou a večer idem spať s malou do jej izby. Ale dlhdobo neviem čo ďalej .